Italija, Novoli
...Mūsų laukinės svogūnai "Lampascioni" skinami rankiniu būdu vietovėse, kuriose jie auga natūraliai ir be pesticidų. Jie atrenkami ir sertifikuojami fitosanitariniu lygiu, kad būtų užtikrinta kokybė ir šviežumas. PRODUKTO CHARAKTERISTIKOS IR PARDAVIMO SĄLYGOS 100% švieži ir natūralūs svogūnų gumbai. Prieinamumo laikotarpis: sausis/ gegužė ir spalio/ gruodžio mėn. Galima įsigyti mažų, vidutinių ir didelių dydžių. Pakuojama laisvai dėžėse. Siuntimai paletėmis visoje Italijoje ir Europoje kontroliuojamoje temperatūroje. Minimalus užsakymo kiekis - 1000 kg.
...Patiekalas, pagamintas iš klasikinių ingredientų, sujungtų šviežiu ir viliojančiu paruošimu. Šis patiekalas, būdingas Egadi saloms, gaminamas iš geriausio tuno, praturtinto nepamirštamu saldžiarūgščių svogūnų skoniu. Tikras šuolis į didžiulius skonio jūras.
Italija, Vimodrone
Italija, Trento
...Geras sultinys, be aromatų ir cheminių priedų, be hidrintų riebalų ir su itališku ekstra virgin alyvuogių aliejumi, be pridėto monosodžio glutamato, tik su joduotu druska. Geras sultinys, pagamintas iš morkų, pomidorų, salierų, svogūnų ir petražolių, sujungtų su vertingais augaliniais ekstraktais. Tai yra Bauer tradicija, švelnus apdorojimas ir harmoningas kiekvieno ingrediento maišymas. Rezultatas - švelnus ir natūralus skonis, kylantis iš pasirinktų daržovių autentiškumo. Bauer atneša į stalą tikrą gamtos skonį.
Įmonė Cavallaro Prodotti Ortofrutticoli nuo 1963 metų specializuojasi daržovių ir vaisių produktų, tokių kaip svogūnėliai, salotos, moliūgai ir krapai, gamyboje ir prekyboje. Pastaraisiais metais įmonė, kurios gamybos vieta yra Skafati, specializuojasi nacionalinėje ir Europos prekyboje svogūnėliais nocerino. „Cipollotto Nocerino DOP“ gaunamas iš Allium Cepa L. svogūnų svogūnėlių, kurie daugiau...
... su ekstra vierginio alyvuogių aliejumi, rozmarinu ir svogūnu. Visi mūsų produktai yra veganiški, pasižymintys būdingu ir nepakartojamu skoniu, kurį lemia ypatingas apdorojimas ir specifinis Euganeo kalvų klimatas. Po 12 valandų natūralios fermentacijos tešla apdorojama su raugu ir atrinktais natūraliais ingredientais, o po tinkamo tešlos poilsio laiko, skanėstai yra rankomis apdorojami mūsų meistrų kepėjų po vieną.
Italija, Verona
... apdorojimas, tačiau pastaraisiais metais vyksta papildoma specializacija morkų, moliūgų, svogūnų ir kitų daržovių ir vaisių produktų srityje, dėka naujų investicijų ir projektų, tokių kaip naujos operatyvinės būstinės atidarymas Brindisio provincijoje. Dirbame su aistra, tikslumu ir profesionalumu, skirdami didžiausią dėmesį kiekvieno kliento poreikiams ir vartotojų lūkesčiams, kurie yra esminis mūsų įmonės veiklos elementas.
Italija, Orta Di Atella
Įmonė Del Prete, įsikūrusi Orta di Atella (Caserta), specializuojasi šviežio česnako, svogūnų ir šalotų apdorojime ir prekyboje. Įkurta XIX a. pabaigoje, Del Prete jau yra ketvirtoji karta. Ji pradėjo prekybą česnaku ir riešutais, vėliau perėjo prie šviežio ir džiovinto česnako gamybos, apdorojimo ir pardavimo, o galiausiai, per importo ir eksporto įmonę, užsiima svogūnų, česnako, šalotų ir morkų importu ir eksportu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play