Daugelį metų esame maisto rinkoje, specializuojamės lakštinės lasagnos gamyboje, kurią siūlome įvairių dydžių, svorių ir ingredientų: Durum kviečių semolina, pusiau pilno grūdo ir pilno grūdo Durum kviečių semolina, spelta, spelta Dicocco, speltaSpelta ir daugelis kitų. Kokybė, tradicija ir ypatingas dėmesys produkto autentiškumui, jau daugelį metų mūsų dėmesys yra organinės makaronų srities...
Žemės ūkio įmonė „La Cascina del farro“ buvo įkurta 1995 metais Guardia Vomano (TE) pagal Daktaro Giacomo Di Giovannantonio ir jo žmonos Maria Grazia Iachini idėją. Paskatinti noro vartoti savo krašto produktus, kurie būtų sveiki ir natūralūs, jie nusprendė pradėti auginti speltą. Ši patirtis, kupina naujų žinių ir atgautų aistrų, tapo proga dalintis su giminaičiais ir draugais bei sugrįžti prie...
Gerbiamas pone,
Esame senas tradicinis Italijos vietinės maisto gamintojas. Mūsų įmonė specializuojasi kepinių, tokių kaip saldūs ar sūrus taralli, frize, skrudinti duonos gabaliukai, sausainiai ir pyragaičiai, bei naminių arba bronziniais ekstrudavimo būdais gaminamos sausos makaronų gamybos ir platinimo srityje. Taip pat pradėjome gaminti biologinius sausainius, pagamintus iš specialių miltų, tokių kaip kamutas, ryžiai, soba, spelta ir kukurūzai, bei pakuoti ir platinti sausas tarptautines ir itališkas ankštines kultūras.
Produkcija, atranka ir didmeninė prekyba ekologiškomis ankštinėmis daržovėmis ir grūdais: avinžirniai, žirniai, lęšiai, spelta, avižos, miežiai, kviečiai iš Italijos gamybos.