Italija, Misano Adriatico
Export Prodotti Italiani yra ekspertų kolektyvas, specializuojantis itališkų produktų eksportavime, siekiantis sujungti geriausius Italijos produktus su pasauliniais klientais. Įkurta siekiant suteikti tiesioginę prieigą prie autentiškų aukštos kokybės produktų, mūsų įmonė atitinka tarptautinės rinkos poreikius, bendradarbiaudama tik su patikimais itališkais gamintojais, kad užtikrintų prekes, ats...
Italija, Radicofani
...Tai sūris, pagamintas iš avies pieno, esant maždaug 30/32°C temperatūrai. Šio tipo transformacija leidžia gauti baltą, šiek tiek trupinį pecorino, su sausu ir švelniu skoniu. Gamyba numatyta dviem dydžiais: vienas - dubenėlio formos, sveriantis apie 1,450 kg, kitas - tiesus, sveriantis apie 1,900 kg. Prieš pardavimą jis apdorojamas juodu plastiko sluoksniu. Brandinimo laikotarpis svyruoja apie 60/70 dienų.
Italija, Orbassano
...Apvalios formos raviolis, delikatesas, kuris sujungia elegantišką trumpo skonį su ryškumu pecorino (avies sūrio), kad sukurtų nepamirštamą kulinarinę patirtį. 'Turtingas' yra tinkamiausias terminas apibūdinti šį raviolį, kuris turi kitokią, apvalią ir šiek tiek didesnę formą nei klasikinis raviolis.
Meridional Plast buvo įkurta prieš maždaug 42 metus, Pasquale Salerno intuicijos ir drąsos dėka. Paprastas žmogus, kuris instinktyviai pasirinko pasinaudoti asmenine galimybe, kuri vėliau tapo darbo galimybe daugeliui kitų žmonių. Iš pradžių buvo penki darbuotojai, dabar Meridional Plast turi apie keturiasdešimt darbuotojų, be vertingos šeimos paramos: ponios Pasquale vaikai, paveldėję didelę Piet...
Italija, Siano
...) - 1 matavimo indelis su žymėmis 2,5-3-5-10-15 ml. - 1 termometras su skalėmis -10 +110 °C - 4 sūrio formos, skirtos gauti po 300/500 g sūrio. - 2 ricottos arba primosale formelės po 200-300 g. Receptų knyga: vadovas, kaip paruošti skanius sūrius su labai trumpu ir trumpu brandinimu.
... pjaustyti; Širdies ekstraktorius: įrankis, leidžiantis ištraukti centrinę formos dalį (vadinamą „širdimi“, kuri parduodama atskirai), gaunant ypač mažų dydžių porcijas (pvz., 200-300-400 g...). Galima derinti su Bartoli Rock 13 ir Rock 16 mašinomis. dimensijos: 60x130x90 medžiaga: nerūdijantis plienas...
Italija, Dorgali
... tobulą pusiausvyrą tarp švelnumo ir intensyvumo. Pagamintas tik iš ožkų pieno, kilusio iš Ogliastra, regiono, garsėjančio ožkų auginimu, šis sūris yra pagarbos ženklas Sardinijos kokybei ir puikiai. Cilindro formos, su lygiu ir tvirtu, šviesiai rudos iki tamsiai rudos spalvos žieve, kuri nėra valgoma, Mudosu yra ypatingas sūris, puikiai tinkantis tiems, kurie ieško unikalaus, elegantiško ir rafinuoto skonio.
Italija, Gioia Del Colle
...virvės, svoriai, antspaudai, dangos plėvelės; - Įvairių dydžių termosandarios talpos, ricotta formelės, sūrių formos; - Sūrių brandinimas: polipropileno grotelės, lentynos, dėžės, pelėsių inhibitoriai; - Valymo medžiagos: kibirai, šepetėliai, šluotos, šluostės, šluostės, vandens valytuvai, skysti ir milteliniai valikliai, dezinfekantai, žarnelės.
Italija, Bagnolo San Vito
...bresaola, Milano dešra, saldžioji ir aštri Napoli dešra, aštri romėniška spianata, pancetta. Sūrio kremai: su grybais, su trumais, su balzaminiu actu, su 4 sūriais, su Parmigiano Reggiano. Kalbant apie gėrimus, prekiaujame vynais iš įvairių Italijos regionų: Venetas: Prosecco ir Amarone, Emilija-Romanija: Lambrusco, Sangiovese ir Pignoletto, Markė: Passerina.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play