Italija, Milano
...Pagamintas liepos mėnesį, tai medus su stipria asmenybe, kuris linkęs kristalizuotis. Skystas jis yra gintaro ir šviesiai riešutinės spalvos, o kristalizavus, įgauna džiovintų grybų, saldymedžio, beveik rūkyto kvapo. Aromatas labai intensyvus, ilgai išlieka, primena karamelę ir mou skonį, kuris labai patinka vaikams. SUDERINIMAI Aromatinis saldiklis gėrimams; praturtina vinaigretę, skirta mišrioms salotoms, puikiai dera su daržovių kepiniais ir patiekalais su aromatiniais ar vaistiniais augalais, verta išbandyti risotto kremavimui.
Italija, Imperia
... pomidorai aliejuje yra puikus užkandis, pavyzdžiui, su naminiu duonos riekelėmis arba ant bruschetta, tačiau jie taip pat gali būti naudojami pagardinti pirmąjį patiekalą, pavyzdžiui, skanų risotto. Jie yra skanūs daržovių, ryžių ar makaronų salotose. Pavyzdžiui, norint suteikti ypatingą akcentą Caprese salotoms, pridėkite džiovintų pomidorų ir kaparėlių. Laikymo būdas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C), laikant produktą uždengtą aliejuje ir suvartoti per 5 dienas. Kodas: POMOL 180...
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... puikiai tinka įvairioms kulinarinėms paruošimo galimybėms: Pirmieji Patiekalai: Puikiai tinka praturtinti makaronus, risotto ir gnocchi. Mėsa ir Žuvis: Puikiai pabrėžia grilio mėsos, keptų patiekalų ir žuvies patiekalų skonį. Prieskoniai: Puikus aliejų, sviesto ir trumpojo padažų gamybai. Užkandžiai ir Sūriai: Puikiai dera su bruschetta, brandintais sūriais ir mėsos gaminiais. Susisiekite su Mumis...
Italija, Mortara
Žemės ūkio valda Ferraris Luigi, esanti Pavia provincijoje, Lomelinos širdyje (ryžių karalystėje), užima 130 hektarų plotą, kur auginami ryžiai, kukurūzai ir topoliai. Įmonė, veikianti nuo 1988 metų, specializuojasi klasikinio ryžių Carnaroli, klasikinio Baldo, klasikinio S.Andrea, Arborio ir Originario veislių gamyboje, kurios metinė produkcija siekia apie 700/800 tonų ryžių. Įmonėje investuojam...
Italija, Dorgali
... tiek vienai, tiek riekelėmis, arba kaip puikus papildymas šviežiems daržovėms, pavyzdžiui, tarkuota ant pomidorų. Puikiai tinka praturtinti šviežias salotas, makaronus, risotto, keptas lasagnas arba kaip žvaigždžių ingredientas sūriuose pyraguose, mūsų Ricotta Sarda yra tikras kulinarinis lobis, kviečiantis atrasti autentiškus ir natūralius skonius.
Italija, Forlì
... medžiagų: skaidulų, vitaminų C ir E, mineralų, tokių kaip magnis, kalis ir geležis, bei omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių. Balta quinoa, palyginti su raudona ar juoda, turi neutralesnį skonį, todėl tinka įvairiems patiekalams. Prieš naudojant ekologišką quinoa, rekomenduojama kruopščiai nuplauti grūdus po vandeniu, o tada virti apie 10-12 minučių. Norint, kad quinoa būtų skani, svarbu prieš pridedant virimo skysčio, paskrudinti grūdus. Ekologiška quinoa puikiai tinka kaip risotto pakaitalas arba gali tapti pagrindiniu ingredientu jūsų salotose.
Italija, Asigliano Vercellese
...Risotto paruošimas, pagamintas iš Maratelli ryžių veislės.
Italija, Acquaviva Picena
...Versare il contenuto della confezione in padella ed aggiungere 800 g di acqua ed una noce di burro. Far cuocere per 18 minuti a fuoco medio e mantecare con una noce di burro a fine cottura. Variante della ricetta: Aggiungere, a fine cottura, pancetta rosolata o salmone grigliato o altri ingredienti a piacere soffritti separatamente. Il risotto pronto è per 2/3 porzioni.
...Ingredientai: vasaros juodasis trumulas (tuber aestivum Vitt.) 70%, alyvuogių aliejus, druska, aromatas. Pasiūlymai: Idealiai tinka užkandžiams, omletams, užkandžiams, makaronų patiekalams, risotto, baltajai mėsai ir salotoms. Taip pat prieinama 500 g formatu.
...Džiovinti Grybai Porcini Le Foglie Verdi Džiovinti Grybai Porcini Sicilijoje Pakuotė - Džiovinti Grybai Porcini 50 100 250 500 g pakuotėse, puikiai tinka risotto ir mišriems patiekalams. Džiovinti Grybai Porcini 50 100 250 500 g pakuotė, geriausias produktas risotto ir bendriems mišriems patiekalams.
Italija, Trento
... kubelį 500 ml vandens ir virkite kelias minutes. Kubelį taip pat galima pridėti prie maisto gaminimo proceso ir pageidaujamu kiekiu, kad praturtintumėte ir išryškintumėte sriubų, troškinių, virtų daržovių, padažų, troškinių, mėsos, risotto, kiaušinių ir kt. skonį.
Italija, Maruggio
... aliejus iš Olive Armonico puikiai tinka vidutiniškai skaniems patiekalams. Idealiai tinka naudoti ant valgomojo stalo, kad praturtintų delikatesus, tokius kaip Bresaola ir švieži salotų, taip pat puikiai tinka virtuvėje žuvies, risotto, makaronų ir kepimo pagardinimui. Rekomenduojama visiems patiekalams, kuriuose aliejus turi pagerinti esmę, neslėpdamas aromatų.
Italija, Castel D'ario
...Riso Nuvola gimė iš idėjos Castel D'Ario (MN), miestelio, garsėjančio "Risotto alla Pilota", siekiant pristatyti vietos kultūrą. Tai miesto ryžiai, auginami, gaminami ir perdirbami taip, kaip tai darė Mantovos ūkininkai, o vėliau supakuojami ir platinami vietinės malūno: Riso Nuvola snc.
Italija, Asigliano Vercellese
Mūsų ūkininkų įmonė gamina ryžius nuo XX a. pradžios Vercellese regione, kuris visada buvo tinkamas geriausių itališkų ryžių auginimui. Per pastaruosius 10 metų specializavomės risotto, sriubų ir funkcinių produktų gamyboje, tapdami labiausiai vertinama kokybiškų produktų įmone. Turime prekės ženklą nacionalinei rinkai ir prekės ženklą užsienio rinkai, didelę dalį mūsų produkcijos sudaro klientų...
Italija, Chioggia
Importuojame ir eksportuojame šaldytą žuvį, gaminame profesionalius kokybiškus produktus maitinimo sektoriui. Ieškome naujų rimtų partnerių, kad galėtume plėsti savo produktų asortimentą užsienyje: jūros salotos, įvairūs žuvies kepiniai, risotto ir jūros gėrybių paruošimo rinkiniai su išbandytais receptais, tinkamais maitinimo sektoriui, siekiant sumažinti paruošimo laiką ir sandėliavimo išlaidas, kartu užtikrinant kokybę, patogumą ir praktiškumą.
Italija, Città Di Castello
...triufelių makaronai, triufelių košė, juodųjų alyvuogių paštetas, aštrus padažas, pomidorai su triufeliais ar grybais. Taip pat džiovinti triufeliai stiklainiuose. Maisto paslaugoms puikūs baravykai ir užšaldyti triufeliai. Umbrijos ir Toskanos vynai. Nuo 1990 metų Tartufi Bianconi gamina triufelių specialybes ir triufelių prieskonius, tokius kaip triufelių aliejus ir risotto. Taip pat turime džiovintų...
Italija, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. specializuojasi daržovių, prieskonių, aromatų, vaisių ir ingredientų maisto pramonės įmonėms gamyboje, džiovinime ir perdirbime. Be to, mes gaminame makaronų padažus (boscaiola, puttanesca, spaghettata), paruoštus risotto, paprikų ir aitriųjų pipirų konservus, kurie puikiai tinka mėsai.
Mes esame jaunas amatų laboratorija, gaminanti, pakuojanti ir didmeninė prekyba itališkais tradiciniais produktais. Siūlome daugybę produktų: aromatinių žolelių ir vaistinių žolelių, prieskonių, prieskonių mišinių, žolelėmis pagardintų druskų, Himalajų rožinės druskos ir specialių druskų, arbatos, vaistažolių užpilų, vaisių užpilų ir gėrimų, džiovintų padažų, risotto, medaus produktų, pagardintų...
Italija, Vietri Sul Mare
... gyventojams ir Amalfio pakrantei, kurie išmintingai derina tipinį jūros produktų kvapą su prieskonių aromatu ir nepamirštamu Amalfio bei Sorrento citrinų kvapu. Restoranas suteikia klientui galimybę paragauti tradicinių vietinių ir Amalfio pakrantės patiekalų, kurie, dėl kokybiškų natūralių produktų ir šefų meistriškumo, tampa ypatingi: gnocchi arba cannelloni alla sorrentina, scialatielli su jūros gėrybėmis, paccheri arba risotto su žuvimi arba baravykais, spagečiai su midijomis, žuvis.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play