Italija, Sassello
...Pjemonto čili pipirai, įdaryti tuno tešla 280gr - l'Artigiana del Fungo-Sassello l'Artigiana del Fungo-Sassello įdaryti aštrūs pipirai yra rankų darbo koldūnai, pagaminti iš aukščiausios kokybės šviežių Pjemonto pipirų, įdarytų tuno tešla, pagaminta iš ekstra virgin alyvuogių aliejaus. Puikiai tinka kaip užkandis arba aperityvas.
Italija, Brusaporto
...„Scarpinòcc“ yra tradicinis specialitetas ir simbolis kulinarinės istorijos šalyje bei Parre gyventojų, esančių Bergamo provincijoje, aukštoje Seriano slėnyje. Pavadinimas nurodo formą, kuri šiek tiek primena rankų darbo audinių avalynę, naudotą iki prieš kelis dešimtmečius, kurią kaimo moterys siūdavo savo šeimai. Šviežia tešla su liesu įdaru, pagamintu iš grana padano sūrio, džiūvėsėlių...
Italija, altamura
...Picos pagrindai gaunami apdorojant tešlą su paprastais ir nedideliais ingredientais: smulkinta kietųjų kviečių miltai, bulvių krakmolas, sojos lecitinas, ekstra viergino alyvuogių aliejus, druska, mielės, vanduo. Sudėtyje yra glitimo, sojos. Pica lengvai paruošiama ir gali būti pagardinta prieskoniais, kurių kiekis ribojamas tik fantazija. Forma apvali, rankų darbo ir aukštos kokybės, kad...
Italija, Bronte
...Tikriems gurmanams: tešla praturtinta 100 g smulkintų pistacijų, kurios nėra per mažos, kad kiekviename kąsnyje derėtų kreminis švelnumas su geriausių mūsų krašto pistacijų traškumu. Pakuotė sukurta kaip tikras lobynas, saugantis tokią skanėstą: elegantiška dėžutė, papuošta žalia, ruda arba dramblio kaulo spalvos juosta.
Italija, Milano
IT - FOG yra rankų darbo, be glitimo, ekologiškas makaronų prekės ženklas su perdirbamu įpakavimu. Mes gaminame tešlą be priedų ir testuojame visus produktus, kad užtikrintume aukštus kokybės standartus. Dirbame didmeninėmis prekybos sąlygomis su mažmenininkais, e. prekyba, horeca veiklomis ir vystome privatų prekės ženklą. Mes tikime, kad maistas gali evoliucionuoti, neprarandant savo tradicinio...
Italija, Reitano
Nuo 1999 metų mes gaminame rankų darbo saldumynus, kurie yra plačiai vartojami. Mūsų saldumynų bendras bruožas yra aukštos kokybės Sicilijos migdolai, o didžiausia jų išraiška yra „Migdolų tešla“ ir „Marcipaniniai vaisiai“. Šiandien „La Dolciaria La Fenice“ stabiliai veikia Italijos ir Europos GDO rinkoje, taip pat plačiose mažmeninės prekybos nišose, ypač dėl kruopštaus žaliavų pasirinkimo ir aukštos logistikos kokybės, leidžiančios mūsų produktams pasiekti vartotojus per kelias dienas. Apsilankykite mūsų svetainėje ir susisiekite su mumis dėl bet kokios informacijos ar užklausų.
Italija, Santa Maria La Carità
...vertingos medžiagos, esančios kviečiuose. Spaudimo ir formavimo etapas: iš presavimo mašinos tešla lėtai stumiama sraigtu prieš bronzinę formą, vidutinio slėgio, kad būtų išsaugotos gliuteno ir angliavandenių savybės. Kiekvienam makaronų tipui yra speciali bronzinė forma. Naudojame tik bronzines formas, kurios suteikia būdingą geriausių rankų darbo makaronų šiurkštumą. Džiovinimo etapas: visada žemoje...
Italija, PAVONE DEL MELLA
...Atstovas Brescia ir provincijoje produktams su ženklu "TRE MARIE", Sammontana produktų platintojas, duona, picos, rankų darbo ledai, pirmieji patiekalai, užkandžiai, sumuštiniai ATM, daržovės ir bulvių traškučiai, focaccia, šaldyta duona, antrieji patiekalai, ledo kubeliai ir smulkintas ledas, blynai, sluoksniuota tešla, sūrio užkandžiai ir picos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play