Italija, Venegono Inferiore
...XPURE Gel ir XPURE Vapo buvo pagaminti iš kontroliuojamų ingredientų ir sukurti išskirtinai Italijos laboratorijose. Mūsų alkoholis yra natūralios kilmės, su 65% ir 70% alkoholio laipsniu, jis derinamas su kosmetiniu geliu ir augaline glicerina. Viskas praturtinta gaivia citrinos kvapu, gaunamu iš geriausių Italijos eterinių aliejų. Taip siūlome higieną, kuri visada po ranka, veikianti be vandens per kelias sekundes, nepalieka riebumo ir tinka visai šeimai.
Italija, Lucca
...Alkoholinis gelis rankų dezinfekcijai Prieinamas šiais formatais: - 500 ml butelis su dozatoriumi - 1 l butelis. Su glicerinu, kad būtų išvengta odos sausumo, kurį sukelia alkoholis. Leidžia tiesioginį kontaktą su maistu ir paviršiais be užteršimo.
Italija, Trepuzzi
Meistro distiliatoriaus Pedro Ferreira meistriškumas yra mūsų amatų distilerijos pulsas. Turėdamas daugiau nei dešimt metų patirties ir žinių, praturtintų nesuskaičiuojamais kelionėmis užsienyje, Pedro kuria išskirtinės kokybės distiliatus. Kiekviena receptūra yra meno kūrinys, gimęs iš emocijų, tradicijų, skonių ir šiek tiek alchemijos. Mūsų produkcija, visiškai rankų darbo, apima intensyvius...
Italija, Martellago
...įvairiose srityse: automobilių pramonėje, akinių gamyboje, juvelyrikoje, dažymo ir poliravimo procesuose, maisto pramonėje, medicinoje, bendrojoje ir precizinėje mechanikoje, mažai etiketavimo reikalaujančiuose valikliuose ir kt. Turime sprendimų kiekvieno tipo vandens įrenginiams. Mes esame cheminis orientyras savo klientams, dėka tvirtų profesinių pagrindų ir lanksčios struktūros. Taip pat teikiame pagalbinius produktus, tokius kaip dervos ir anglies, taip pat dezinfekcinius produktus, kurių pagrindas yra alkoholis, tokius kaip paviršių valikliai arba dezinfekuojantys rankų geliai.
...Elly's Spirits: itališkas džinas, įkvėptas pasaulio esencijų. Mūsų rankų darbo džino paslaptis? Žaliavos kruopščiai dozuojamos ir maišomos pagal receptą, mūsų džino distiliavimas vyksta tradiciniu variniu alambiku. Virimo kameroje prasideda lėtas gamybos procesas, garai kyla per distiliavimo koloną, kur kondensuojasi, o švaresni ir lengvesni garai pasiekia pabaigos tašką. Norint užtikrinti nepakartojamą skonį ir švelnumą, laikomas tik tikrasis distiliato širdis, todėl atmetama galva ir uodega.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play