Italija, Guarene
Spalvotos makaronų, kiaušinių makaronų, skoninių makaronų ir semolinos makaronų gamyba.
Italija, GENOVA
Kursai pradedantiesiems ir profesionalams, norintiems pradėti šviežios makaronų gamybą parduotuvėse, laboratorijose, restoranuose ir viešbučiuose. Mūsų kursai nevyksta anoniminėje mokymo klasėje, o tikrame veikiantį laboratorijoje, kad galėtumėte išmokti tikras gamybos technikas. Mūsų dėstytojai yra patyrę šios srities profesionalai, kurie bendradarbiavo su mumis atidarant šviežių makaronų parduot...
Italija, Santo Stefano Belbo
Amatinė gamyba...
LIKERIŲ, GRAPPA IR AMATŲ MAISTO PASTŲ GAMYBA. TRÜFELIŲ PARDAVIMAS.
Italija, Savignano Sul Panaro
Nuo 1969 metų ant jūsų stalo...
Nonno Mario Italia yra jauna įmonė, galinti pasiūlyti puikų kainos ir kokybės santykį, platus itališkų specialybių asortimentas, pagamintas visiškai laikantis kokybės ir natūralumo, naudojant tik pačios aukščiausios kokybės žaliavas ir sezonines daržoves bei vaisius. Visi Nonno Mario produktai gaminami rankomis, naudojant tradicinius metodus. Įmonė įsikūrusi Langhe širdyje, Alboje, Pjemonte, šiaur...
Italija, Pernucari Di Rombiolo
Pernopasta yra tipinė šeimos valdymo įmonė, veikianti savo amatininkų gamykloje, esančioje Vibo Valentia provincijos širdyje, tiksliai Poro aukštumoje, 12 km nuo sostinės ir 15 km nuo garsios turizmo sostinės: Tropeos. Gamyklą supa Rombiolo savivaldybės kaimai, ir ji yra apsupta tipinių kvapų, kuriuos skleidžia žemės, kurias su aistra ir meile dirba vietiniai ūkininkai. Įmonė užima apie 5.000 kv.
Italija, Padova
MES GAMINAME ŠVIEŽIUS IR ĮDARYTUS MAKARONUS, SU DIDELE ĮVAIRIA FORMA, TORTELINIUS IR RAVIOLI SU DAUGIAU NEI 40 SKIRTINGŲ SKONIŲ, PRIKLAUSOMAI NUO SEZONINIŲ GERIAUSIŲ DARŽOVIŲ PASIEKIAMUMO IR ITALŲ KULINARINIŲ TRADICIJŲ. TAIP PAT GAMINAME NUDES IR GNOKIUS, ŠPAICELIUS IR GNOKIUS SU "FIORETTA" SŪRIU, KULINARINE SPECIALYBE IŠ VENECIJOS KALNŲ. PREKYBAUJAME TAIP PAT ITALIŠKAIS MAKARONAIS, ŠVIEŽIAIS ARBA...
Mūsų įmonė gamina ORGANINĘ Toskanos amatininkų makaronų produkciją, kuri yra aukščiausios kokybės ir trumpa tiekimo grandinė, mes apdorojame tik ir tik savo kviečius. Pasirinkome gaminti organiškai, nenaudodami sintetinių cheminių medžiagų kiekviename kviečių auginimo etape, per saugojimą ir apdorojimą. Gamindami mažiau produktų, gerbiame mus supančią aplinką. Mūsų makaronai yra AMATINIAI, o ne...
Italija, Canelli
Šviežios Makaronų Gamyba...
Pirmųjų patiekalų specialybės...
Italija, Castiglion Fiorentino
PASTIFICIO FABIANELLI S.p.A Tel.: R.A Faksas: el. paštas: http...
Italija, Camposanto
Parduotuvė "ISOLA DEL PANE", įsikūrusi Camposanto di Modena, gamina 30 rūšių duonos, prancūziškas bagetes, bandeles, neapolietišką duoną, arabų duoną, 1000 rūšių saldumynų, orientuodamasi į gerą skonį, šviežumą ir minkštumą.
Italija, Pontecagnano Faiano
Di Erra Luigi...
Italija, Castiglione Dei Pepoli
Šviežios Makaronų Gamyba...
Italija, Genova
Maisto gamyba ir prekyba...
Italija, Udine
Sauso makaronų gamyba iš trijų rūšių ankštinių: raudonųjų lęšių, avinžirnių ir žaliųjų žirnių iš itališkų ekologiškų miltų.
Italija, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD specializuojasi itališkoje lygiame makaronuose su įvairiais įdarais: mėsa, šonine, daržovėmis. Papildomai siūlome padažus, pagamintus iš umbro trumų ir Sicilijos Biancolilla, Cerasuola, Nocellara ekstra vierginio alyvuogių aliejaus.
Šviežių paruoštų patiekalų gamyba Šviežių tortilinių ir raviolių gamyba Be konservantų...
Italija, San Giovanni in Persiceto
Mūsų įmonė jau daugelį metų užsiima aukštos kokybės maisto produktų pardavimu, o po daugelio metų dirbant Italijos rinkoje nusprendė sukurti internetinę svetainę pardavimams visame pasaulyje.
Šaldytų įdarytų makaronų gamyba Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Italija, Valsamoggia
MARKET INGROSS S.R.L. CASH & CARRY+...
Gamybos laboratorija...
Italija, Vedelago
Tikri bulvių gnocchi, spätzle, tyrė...
Tipiški galluresi saldumynai - Sriuba - Ceremonijos...
Italija, Civitanova Marche
Rankų darbo specialybės ir rūkymas...
Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" gimsta iš kruopščiai atrinktų kietųjų grūdų, auginamų Lucano regione, turinčių aukščiausią geltonumo indeksą ir baltymų kiekį, ne mažesnį nei 14%. Gamyba yra visiškai rankų darbo, pradedant nuo miltų, naudojant tik semolą, vadinamą Fiore, iki makaronų gamybos proceso ir lėto džiovinimo, kuris gali trukti nuo 24 iki 36 valandų. Regioninėms rūšims: ORECCHIETTE - CA...
Tiekimas viešbučiams - restoranams - maisto tiekimui...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play