...Pistacija nesigaili: sūriems patiekalams ji suteikia visą savo kokybę, skonį, intensyvią spalvą, savo natūralumą ir autentiškumą...
Pasiekiama įvairių skonių: Pistacijųpesto su baravykais; Pistacijųpesto su trumais; Pistacijųpesto su Sicilijos druska.
... tinka užkandžiauti žiūrint televizorių ar geriant kokteilius. Nors laikomos labai kaloringu maistu, pistacijos yra turtingos Omega 3 ir Omega 6, vitamino E ir daugybės mineralų, naudingų mūsų organizmo gerovei. Pistacijos natūraliai neturi glitimo, todėl puikiai tinka tiems, kurie serga celiakija. Keptos pistacijos su lukštais yra labai vertinamos ruošiant sūrius padažus (pistacijųpesto), kremus, padažus, puikiai tinka gaminant skanias kotletus, nuostabius pirmuosius patiekalus ir užkandžius.
... kultūrų. Iš tradicijos, aistros ir inovacijų sintezės gimsta mūsų pistacijų dešra, laikoma klasika vietinėje kulinarinėje tradicijoje. Nuo pistacijųpesto kreminės iki traškučių, likerio ir miltų, Specialia vertina tikrąjį DOP pistacijų skonį ir pietų virtuvę, gimusią Viduržemio jūros saulėje. Pagrindinis Specialia tikslas yra klientų pasitenkinimas ir aiškaus bei ramios santykių kūrimas nuo pat pradžių.
..." papildoma pušų riešutais, graikiniais riešutais, razinomis, žemės riešutų trupiniais, anakardžiais ir kokosų drožlėmis. Iš kruopščiai atrinktų žaliavų, naudojant tikslias ir atidžias darbo metodikas bei kokybės kontrolę kiekviename gamybos etape, galime pasiūlyti įvairių pusgaminių ir žaliavų konditerijoms ir ledainėms, tokių kaip pesto ir pistacijų kremas, apvalkalai, kakava milteliais, greitosios grietinėlės, aromatai pastoje, miltelių pagrindai, užpilai, ekologiškas migdolų aliejus, riešutų pralinai, vaisių pastos ir tradiciniai skoniai.