Italija, Orbassano
...Piemonto agnolotti yra autentiška Pjemonto specialybė, kilusi XIX amžiaus regioninio recepto. Šie ravioliai yra įdaryti trimis rūšių šviežios ir liesos mėsos (jautiena, kiauliena ir balta mėsa) bei sezoninėmis daržovėmis (virtu kopūstu, burokėliais arba špinatais, priklausomai nuo sezono). Pagrindiniai ingredientai apima virtą kumpį, roast beef, virtą vištieną, špinatus, keptą kiaulieną, virtą kopūstą ir mortadelą. Ši skonių kombinacija siūlo unikalią ir tradicinę kulinarinę patirtį, puikiai tinkančią tiems, kurie nori paragauti tikrosios piemontiečių virtuvės.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... aromatingus padažus. - Pirmieji Patiekalai: Idealiai tinka tarkuoti ant makaronų, risotto ar gnocchi. - Mėsos Patiekalai: Išskirtinis priedas tartarams, filė ir keptai mėsai. - Užkandžiai ir Garnyrai: Pabrėžia bruschettų, kiaušinių ir keptų daržovių skonį. Susisiekite su Mumis Dėl Jūsų Užsakymo Jei norite pridėti prie savo pasiūlos prieinamą Tuber Magnatum Pico Antroji Pasirinkimą, Valtrebbia Tartufi yra...
...Nulupti pomidorai gimsta tradicijos ir aistros pomidorams...reguliarios formos, subrendę saulėje ir surinkti tinkamu metu, kad būtų švelniai garinami, nulupti ir supakuoti, siekiant išsaugoti mūsų krašto skonį, aromatą ir kvapą. Italijos puoselėjimas, Puglijos puoselėjimas. Neto svoris 520 g.
... kvapas su meliono ir mandarinų užuominomis, su mėtų ir šiek tiek gėlių natomis BOCCA: Jaučiamas tam tikras aštrumas, tačiau beveik nepastebimas, su puikiu vaisiškumu CIBO: Visi patiekalai žuvies, sriubos, makaronų ir ryžių pirmieji patiekalai, baltos mėsos GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play