Italija, Vietri Sul Mare
Amalfio pakrantės restoranai, mėsos ir žuvies patiekalai ant grotelių, geras maistas, mažos kainos. Nuo 1994 metų Vietri sul Mare, maloniame Amalfio pakrantės miestelyje, veikiantis restoranas-picerija Antico Mulino siūlo savo klientams tradicinius mėsos ir žuvies patiekalus ant grotelių, meistriškai paruoštus šefui Antonio Carmando, laikantis griežtų jūrininkų tradicijų, būdingų Vietri sul Mare...
KONSORCIJUMAS?MAISTO?SARDINIJA s.a.s. - Cabiddu Claudio ir Co.
Italija, Milano
... pasirinkimu. Teikiame pirmenybę sąmoningam vartojimui ir ekologiškam ūkininkavimui. Mūsų paslaugos ir mūsų virtuvė yra plačiai pripažintos geriausių gurmanų mieste. Per metus dalyvavome ir pristatėme savo skonius visuose pagrindiniuose renginiuose Milane, taip pat expo2015. Taip pat siūlome vegetariškus ir veganiškus pasirinkimus. Taip pat užsiimame šefų paslaugomis namuose ir maisto tiekimu renginiams.
Italija, Velletri
... konferencijų sales, liftą, televizijos kambarį ir barą. Vakarus praturtina graži muzika, kurią keičia šokių vakarai, taip pat lauke. Restorano salėse, talpinančiose nuo 100 iki 250 vietų, galima ragauti įvairių romėniškų ir kastelietiškų specialybių, patiekalų, pagamintų iš žuvies; vakare siūloma skani pica, kepta malkomis kūrenamoje krosnyje, be to, organizuojami banketai ir vestuvių pietūs.
Italija, Latignano-Cascina
Sujungtas meilė paprastiems ir natūraliems dalykams su rafinuotumu išrankiausiems skoniams, kuriant unikalius ir skanius patiekalus. Žaliavų paieška yra stiprioji pusė, be kruopščiai atrinkto virtuvės personalo, kuris gali pasiūlyti klientams ypatingus ir vertingus skonius. Meniu apima žemės ir jūros patiekalus, o pagal pageidavimą - vegetariškos virtuvės patiekalus. Mūsų šefas siūlomus delikatesus lydi platus regioninių ir kitų vynų pasirinkimas, kad visiškai atskleistume malonumą būti prie stalo.
Šis restoranas, valdomas Zambon šeimos jau keturiasdešimt metų, turi 50 vietų trijose salėse, be to, dar šimtą vietų erdviame sode Campo Santo Stefano. Šefas siūlo tradicinę venecijietišką virtuvę. Pažvelkime į meniu: mišrūs žuvies ir itališki užkandžiai, įvairūs risotai, linguine su jūros gėrybėmis, žuvies kepsniai; desertai šaukštu ir namuose keptos pyragaitės. Tipiniai patiekalai yra gnocchetti alla Santo Stefano ir orkaitėje keptas branzinas. Didelis pica pasirinkimas papildo jau labai viliojantį meniu.
Italija, Colico
... specialybės, romantiška ir panoraminė aplinka prie ežero: tai prestižinio viešbučio Risi restorano ypatybės. Kruopščiai ir stilingai įrengtose erdvėse šefai siūlo regioninius kulinarinius delikatesus ir aukštos kokybės regioninius bei nacionalinius vynus. Norint padaryti ypatingus renginius, tokius kaip banketai, priėmimai, susitikimai, bufetai, restoranas siūlo erdvų ir rafinuotą salę, kurioje taip pat galima surengti darbo pusryčius ramioje aplinkoje. Taip pat turime salę, idealiai tinkančią mažiems susitikimams, bufetams, vestuvių banketams ir įvairioms ceremonijoms organizuoti.
Italija, S.s. 9-Castell'arquato
...turinčią priešingų veidrodžių pynes. Kompleksas turi 72 kambarius, iš kurių 6 yra apartamentai, pasižymintys tarptautiniais komforto standartais; konferencijų centrą su 5 posėdžių salėmis, galinčiomis priimti susitikimus ir konferencijas nuo 10 iki 150 žmonių, su multimedijomis ir restoranu, atviru ir visuomenei, siūlančiu platų pasirinkimą. Restoraną prižiūri Villazzi šeima, bendradarbiaudama su jaunu šefu, kuris meistriškai perkuria visus Emilian tradicinius patiekalus.
Italija, Montecchio Precalcino
Maisto tiekimas mokykloms, įmonėms ir ligoninėms. Įmonė, turinti UNI EN ISO 9001 sertifikuotą kokybės valdymo sistemą.
Italija, Pollone
...krikštynoms ir visų rūšių ceremonijoms. Taip pat teikiame maisto tiekimo paslaugas įmonėms, pilims ir privačioms rezidencijoms. Il Faggio yra Oremo g. 54, Pollone, Biella provincijoje. Daugiau informacijos arba norint rezervuoti stalą, skambinkite telefonu 01561252.
Italija, Rozzano
Mokyklų ir įmonių maitinimas Kateringas ir bufeto organizavimas Savitarnos restoranai...
Maisto gamybos centras Ristoraz. Kolektyvinis transportas: kūdikių parkavimas, pradinės mokyklos, bendruomenės, įmonės...
... sudaro mūsų restorano meniu pagrindą. Puikus maistas. Draugiškas aptarnavimas. Didelė šeima. Brescia stilius Mūsų meniu yra orientuotas į tradicinius Brescia patiekalus. Taigi, puikūs risotai, casoncelli ir Brescia spiedo, tačiau žuvies mėgėjams taip pat siūlome puikią vėžiagyvių katalaną. Būsite pasitikti ir aptarnaujami profesionalaus padavėjų personalo, kuris su šypsena ir draugiškumu padarys jūsų...
... Tessitore, padės jums pasirinkti geriausius dekoracijas, nuo porceliano iki audinių. Visi maitinimo ir restoranų paslaugos yra asmeniškai prižiūrimos Giuseppe Tessitore, kuris pasiūlys jums ypatingus ir patrauklius meniu.
Italija, Venasca
TRATTORIA DEL COMMERCIO: Trattoria del Commercio yra Venasco, Cuneo provincijoje, ir siūlo tradicinę Pjemonto virtuvę, kurią lydi geriausi šios srities vynai. Labai jauki aplinka, turi salę, idealiai tinkančią šventėms ir banketams. Mūsų specialybės yra namuose gaminta pasta ir desertai. Uždaryta pirmadienio vakarą ir antradienį.
Italija, Villotta Di Chions
Professional Spares veikia profesionalių virtuvės ir skalbyklų atsarginių dalių platinimo srityje. Mes dirbame šioje srityje su profesionalumu ir išsamiu rinkos išmanymu, kas leidžia mums įsitvirtinti kaip patikimam tiekėjui visoms įmonėms, teikiančioms techninę pagalbą, kolektyvinėje maitinimo srityje ir skalbyklose.
Italija, Palermo
Le Magnolie Food Ristorante Pizzeria Hamburgeria Palerme. Mūsų ambicija yra sujungti tradicijas ir inovacijas, kuriant išskirtinės kokybės pasiūlą, remiantis geriausių žaliavų pasirinkimu. Siūlome mūsų Sicilijos produktus, auginamus vietoje, kad galėtume pateikti meniu, pasižymintį unikaliu skoniu ir kokybe.
Italija, Fiorenzuola Di Focara
...atsiveriančia į jūrą, kur galėsite mėgautis žuvies ir mėsos specialybėmis, taip pat galimybe užsisakyti picos ir piadinos. Restoranas yra Fiorenzuola di Focara, Dante Alighieri aikštėje 4, Pesaro rajone. Norėdami rezervuoti stalą, galite skambinti telefonu 0721 208684.
Italija, Iseo
Restoranas Picerija La Perla yra Pilzone, prie Iseo ežero, Brescijos provincijoje. Mūsų specialybės: jūros gėrybių kepsniai, katalonų patiekalai ir pica, kepama malkomis kūrenamoje krosnyje, pagaminta iš specialių miltų mišinių, malta akmenimis su natūraliu raugimu, darbo meniu už 10 eurų, viskas įskaičiuota, su švedišku stalu. Patalpa susideda iš 2 salių: vienos vidinės ir vienos su šviesia terasa, salė taip pat tinka mažoms ceremonijoms, komunijoms ir krikštynoms. Vadyba yra šeimos. Patalpa turi patogią automobilių stovėjimo aikštelę.
Italija, Firenze
Vos už kelių žingsnių nuo pagrindinių meninių vietų Florencijos Renesanso laikotarpiu, istorinio centro širdyje, restoranas La Martinicca, tinkantis tiek florentinams, tiek turistams, jau daugiau nei 30 metų siūlo tipinius Toskanos virtuvės skonius. Jaukiame ir intymioje aplinkoje galėsite mėgautis tradiciniais patiekalais, tokiais kaip namuose gaminti makaronai, florentinė jautienos kepsnys, ossobuco, sūdyta žuvis, tripa ir sezoniniai produktai.
Italija, Chiusi
Restorane Bar Da Gino galėsite paragauti tipinių toskaninių vynų ir vietinės virtuvės patiekalų nuostabioje Chiusi ežero aplinkoje. Namų specialybės: namuose gamintos tagliatelle su sezoniniais grybais, pici visomis vietinėmis versijomis, su ančiukais, aglione, grybais... taip pat ežero žuvys, tokios kaip tegamaccio ir brustico. Iš terasos, kuri atsiveria į ežerą, matyti aplinkiniai laukai iki Perudžos provincijos. Chiusi, etruskų miestas, kvies jus atrasti archeologinius radinius iš beždžionių kapo, kuris yra 1 km nuo restorano.
Trentino skoniai: pasiimkite gabalėlį rojaus, atvykite paragauti garsios bulvių pyrago, kepto malkomis kūrenamoje krosnyje. Bulvių pyragas, pagamintas iš tiesiai iš savininkų užaugintų bulvių, keptas malkomis kūrenamoje krosnyje, patiekiamas su mišriais mėsos gaminiais, pupelėmis borlotti ir daržovėmis. Skambinkite mums telefonu 0461654343 dėl informacijos ir rezervacijų.
...kurį tiesiogiai gamina Uguccioni ir Brunetti šeimos. Kai tik atsisėdame prie stalo, tarsi sėdėdami laike, pradedame keliauti atrandant senovines kulinarines tradicijas iš Markės, kur gausūs gėrimai gimsta iš fantazijos ir tradicijos derinio, viskas gerbiant kokybę. Tai filosofija, kuri atsispindi nuolatinėje mėsos, sūrių, dešrų, ankštinių, daržovių ir puikių vynų paieškoje ir pasirinkime, viskas iš amatininkų gamybos, su ypatingu dėmesiu Slow Food iniciatyvoms ir viskam, kas yra ekologiška ir natūrali.
Italija, Sesto Calende
Kepimo kursai suaugusiems ir vaikams, galimybė dalyvauti privačiuose kursuose, kepimo kursai mergvakariams, komandos formavimo užsiėmimai. Kursai vyksta Sesto Calende arba kitose vietose prie Maggiore ežero arba Milane. Specialūs kursai be glitimo, veganiška virtuvė. Internetiniai kepimo kursai privatiems asmenims ir įmonėms. Privatūs virėjai (virėjas namuose) Maggiore ežero, Como ežero, Milano regionuose.
Italija, Cortona
XIII amžiaus rūmuose, kurie atsiveria į pagrindinę Cortonos aikštę, Marco ir Lara kviečia jus į restoraną La Locanda nel Loggiato, kad pasiūlytų jums nuostabius ir novatoriškus jų virtuvės patiekalus, kurie sujungia fantaziją ir toskanietišką tradiciją su sezoninėmis ir visada šviežiomis žaliavomis. Ta pati dėmesio, kurią rasite virtuvėje, galima rasti ir vynų kortelėje, kuri orientuota į aukštos kokybės toskanietiškus raudonuosius vynus.
Nuo 1975 metų restoranas trattoria ir pizzeria AL CAPRICCIO siūlo tik autentiškus ioninio Salento regiono tradicinės virtuvės skonius jaukioje ir elegantiškoje aplinkoje.
... specialybė yra ant žarijų kepta mėsa, tik iš aukščiausios kokybės ir iš viso pasaulio, kad klientui visada būtų užtikrinta didžiausia pasirinkimo galimybė. SbraciaMole adresas yra Via delle Orfane, 17, Turine. Daugiau informacijos arba norint rezervuoti stalą, skambinkite telefonu 011285763.
Italija, Verona
Italija, Vicovaro
Įdomi savybė yra ta, kad kompleksas gali priimti vestuves, pirmąsias komunijas, krikštynas, organizuojant banketus, užkandžius ar kokteilius. Konkrečiu atveju norime priminti, kad šalia Oazės Pranciškoniškoje yra senovinė Šv. Kosimato bažnyčia, kurioje galima atlikti religines ceremonijas, o po to lengvai persikelti į priėmimo patalpas.
La scelta del nome non è stata semplice. Volevamo un qualcosa che ci legasse alla tradizione di Alassio e dopo aver letto e sfogliato libri e riviste lo abbiamo trovato. Bisogna premettere che quando la nostra cittadina era un borgo di pescatori, dalle tonnare della Sardegna alcuni velieri trasportavano alimenti di vario genere e arrivati nella nostra baia, buttavano l'ancora e con grossi gozzi i ...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play