Italija, Udine
... problemas, kuriant integruotus planus nuostolių prevencijai ir valdant skubios pagalbos bei atkūrimo veiklas po nelaimių. Rizikos valdymo procesas – centrinis įmonių rizikų valdymo įrankis – leidžia įvertinti skirtingų rizikos tipų potencialų poveikį veiklai, procesams, produktams ir paslaugoms, atsižvelgiant į analizuojamos įmonės ypatybes ir poreikius. Dėl rizikos valdymo galima nustatyti geriausią turto ir įmonės įvaizdžio apsaugos strategiją.
Italija, Brembate
... pagrindinių mašinų gamintojų platintojai: • Plastiko, gumos (presavimas, pūtimas, ekstrudavimas, injekcija ir kt.) • Chemijos / farmacijos • Maisto (džiovintuvai ir maišytuvai) • Pakuotės • Vandens sektorius • Ir kt. C.R.E. di Verzeni išsiskiria: Viena geriausių kokybių Europos rinkoje – turime UNI EN ISO 9001-2000 sertifikatą Itališkas dizainas su individualizuotais produktais Geras kokybės / kainos santykis Visiškai pagaminta Italijoje Gamybos laikai: 7 dienos po jūsų užsakymo, o jei skubiai – iki 24 valandų po užsakymo (priklauso nuo šildytuvo tipo). Mūsų svetainė www.creverzeni.com...
... kontroliuoti temperatūrą. Ypatingas įrenginio dizainas palengvina paprastą ir efektyvų valymo procesą po gamybos ciklo, pasiekiant aukščiausius higienos standartus naudojant karštą arba šaltą plovimą su vandeniu ir vandens plovikliu (CIP sistema). Didelis greitis ir mechaninė turbinos veikla optimizuoja valymo veiksmą naudojant ploviklius ir antibakterinius produktus. Pilotinė įranga yra prieinama VOMM R&D skyriuje Rozzano.
Italija, Giaveno
...Medžiaga: PA 4.6 Prekės ženklas: STANYL TW 200F6 FORMA: REGRIND KOKYBĖ: PO GAMYBOS Spalva: 5.000 KG NATŪRALUS 15.000 KG JUODAS Kiekis: 20.000 kg Pakuotė: dideli maišai Susisiekite su mumis šiandien adresu sales2@gianeco.com...
Italija, Mortara
... kokybė tarp didžiųjų šefų ruošiant risotto. RYŽIAI RISERVA ALBERONA yra Carnaroli, gautas iš griežtai kontroliuojamų ir sertifikuotų sėklų, pažymėtų kaip „CLASSICO“ ir „CARNAROLI DA CARNAROLI PAVESE“. Anksčiau minėtos savybės, kartu su išskirtiniu ilgo grūdo kompaktiškumu ir maža centrine dalimi, daro jį viena geriausių ryžių rūšių rinkoje ir pagrindiniu Cascina Alberona produktu, kuris po daugiau nei 30 metų veiklos ryžių žemės ūkyje.
Italija, Capriano Del Colle
... Giordano institute. Pagrindinės nuorodos į reglamentus: D.Lgs 81/08, UNI 7697, UNI EN 12600 ir kiti. Plėvelės sertifikuoja stiklą pagal pasaulinius BRC Food ir Packaging standartus, todėl jos yra idealios montuoti visose maisto ir pakuočių gamybos grandinės etapuose, užkertant kelią produktų užteršimui.
... vynuogyną, su įvairių vyno gamybos ir brandinimo etapų pristatymu. Ekskursijos pabaigoje vyks penkių vynų degustacija, lydima tipinių Pjemonto mėsos ir sūrių užkandžių. Kaina priklauso nuo pasirinktų produktų ir degustacijai siūlomų vynų. Norėdami rezervuoti ir patikrinti prieinamumą, prašome, bent penkias dienas prieš, rašyti adresu morettivini@libero.it arba skambinti telefonu 0173 90383 po 19:00, arba susisiekti su mumis per https://www.facebook.com/PoderiMoretti, nurodydami datą, laiką ir žmonių skaičių.
Italija, Montecchio Maggiore
... nukreipti drožles į specifinį integruotą konvejerį; po juo esančios šonkauliai išdėstyti taip, kad galėtų sugerti bet kokius vibracijas. Naudojant jutiklinį operatoriaus pultą su lengvu programavimu užtikrinama universalumas ir paprastumas, leidžiantis vienu metu apdoroti abi puses. Naudojamos dvi priešingos darbo vienetai, kiekvienas judinamas CN darbo ašimis (ašis „Z1“ ir „Z2“) frontaliai į detalę, tuo tarpu savisukamieji spaustuvai su oleodinamine kontrole juda trečia kontroliuojama CNC ašimi (X ašis) gręžimo / centravimo įrankio centro valdymui, taip pat frezavimui.
Italija, Locate Varesino
... augaluose ir gėlėse. Gamybos technologija, panaši į AMATINĘ, naudojamos medžiagos tipas ir RANKŲ DARBO APDAILA užtikrina, kad vazonas būtų kruopščiai apdirbtas ir pasižymėtų šiais STIPRYBĖS PUNKTAIS: Tvirtas, smūgiams atsparus... tuo pačiu metu lengvas, pelėsiams atsparus, NEREIKALAUJA priežiūros ir lengvai PLAUNAMAS... ATSPARUS šalčiui, saulės spinduliams, atmosferos poveikiui... NEBAIMINGAS temperatūros svyravimų, FORMA ir SPALVA išlieka NEPAKEISTOS laikui bėgant.
...Siūlome vaizdo redagavimo ir animacijos paslaugas, kad jūsų žaliava taptų dinamišku ir profesionaliu turiniu. Mūsų po gamybos paslaugos apima specialiuosius efektus, animuotą grafiką ir kūrybinius montažus, kad pagerintume jūsų projektą.
Italija, Ripatransone
...Mūsų dvigubų mazgų tinklai po gamybos gauna terminį apdorojimą ir tempimą, kurie leidžia galutinai stabilizuoti akių dydį ir tuo pačiu užtikrinti galutinį dvigubo mazgo suveržimą. Pagal užsakymą tinklai gali būti nudažyti vienu iš 120 spalvų, esančių mūsų kataloge.
Italija, Biancavilla
...Natale atstovauja Sicilijos ekstra viergini alyvuogių aliejui. Su specialia „Quadra Marasca“ buteliu. Nocellara Etnea skonis, tiesiai iš Cuscunà ūkių! Išskirtinumas skonyje ir intensyviame kvape. 100% Sicilijos aliejus Natale gavo kelias sertifikacijas, taip pat dėka galimybės įmonės tiekimo grandinėje stebėti gamybos procesą, nuo alyvuogių auginimo iki nuėmimo. Be to, Cuscunà įmonė garantuoja spaudimą per 8-12 valandų po nuėmimo.
...Klientai iš tikrųjų pasinaudoja nuolatine parama visą mašinų gyvavimo laiką, prieš ir po gamybos linijos įrengimo. Priklausymas TClab reiškia, kad gaunate labai specifinę informaciją apie tai, kas seka: - parametrų nustatymas - kelias, kurį reikia sekti, ir kaip sukurti geriausius sprendimus - produktai ir cheminiai apdorojimai, kuriuos reikia pasirinkti, tarp kitų - nauji gamybos procesai...
Italija, Vazzola
... suspensiją homogenišką, taip apribojant tarpą tarp talpos ir būgno • Masės įvedimas naudojant elektrinį atvirkštinį tepalinį siurblį • Filtruotas skystis pašalinamas naudojant panardinamą elektrinį siurblį • Masės nusėdimas ant būgno paviršiaus reguliuojamas impeleriu • Termostatinis valdymas užtikrina mažą vandens suvartojimą vakuuminio siurblio skysčio žiedui Ypač efektyvus vyno gamybos sektoriuje filtruojant vynuogių sultis jų natūralioje būsenoje arba po fermentacijos apdorojimo ir skysčio dalies atgavimo iš nuosėdų, dekantavimo, centripetalinio apdorojimo ir pirmo išpylimo.
... jūros oras, kuris, prieš pasiekdamas slėnį, pavogė kalnuose miškų balzamus. Priklausomai nuo sezono, atidaromos langai ir taip tęsiama devynis mėnesius. Tada leidžiamasi į rūsį: čia po dvejų metų baigiasi brandinimas. Rezultatas yra jaudinantis, tačiau reikės būti pasiruošusiam jaudintis: reikės pajusti, beveik išgirsti, retą jos riekelės saldumą, ir bėda, jei pašalinsite riebalus, lengvus ir virškinamus, kurie suteikia harmoniją ir švelnumą. Baltas duona ir vietinis vynas yra idealiausi jos palydovai.
Italija, Ponte Galeria
...Meiyo yra aukščiausios kokybės itališkas ryžiai, auginami unikalioje teritorijoje. Ne visi kilmės ryžiai gali tapti Nipponia Meiyo. Nipponia pasirenka geriausią kokybę, tik tuos, kurie yra maži, apvalūs ir kristaliniai. Naujas Meiyo Selected Sushi Rice pagerino kokybę dėka naujo, dar efektyvesnio gamybos metodo. Net 4 etapai po automatiniais optiniais selektoriais, siekiant nustatyti ir pašalinti kiekvieną priemaišą, netinkamus ar dėmėtus grūdus. Pažangi technologija ir itališka aistra, kad Meiyo Selected Sushi Rice būtų unikalus ir pripažintas geriausiais itališkais ryžiais sushi lygmenyje Europoje.
Italija, Fraz. Mollaro-Predaia
... sudarytas iš prieškamero, kuri atskiria didesnes miltelių daleles. Atgautas medžiagas iškraunamos į specialų konteinerį, įrengtą po bunkeru. Privalumai Kasetinis dulkių surinkėjas yra sudarytas ir sukonfigūruotas atsižvelgiant į naudojimo tipą ir specifinius kliento reikalavimus. Filtruojančių elementų valymas valdomas stebint slėgio kritimą, užtikrinant mažesnį suspausto oro suvartojimą ir ilgesnį kasetės tarnavimo laiką. Prieškamera atskiria didžiausias miltelių daleles, kad apsaugotų kasetes nuo perteklinių teršalų apkrovų, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. The...
Italija, SALZANO
...Profesionalios makaronų gamybos mašinos naudojimas yra prieinamas visiems, ji viską daro pati; tereikia įdėti ingredientus ir per kelias minutes makaronai bus paruošti pageidaujamais tipais ir formatais. Po to, kai į talpą supilamos kiaušiniai, miltai ir vanduo, mašina automatiškai minko apie 5 minutes, tada prasideda formavimas. Ši mašina jau yra daugelyje restoranų, užkandinių, maisto...
Italija, Forlì
...priklausomai nuo produkto dydžio, ir vienas prižiūrėtojas gali valdyti visą sistemą. Prieš mašiną ji yra prijungta prie mūsų žaliavų apdorojimo linijos, o po mašinos gali būti prijungta prie sietelio ir mūsų pakavimo mašinų. Kadangi linija yra modulinė, galima įvertinti su klientu reikiamą automatizacijos standartą. Visos mūsų mašinos yra nuotoliniu būdu prijungtos prie mūsų techninio biuro ir turi intuityvius jutiklinius ekranus, leidžiančius valdyti gamybos parametrus. Yra prieinami pasirinktiniai programinės įrangos sprendimai.
Italija, Gravina di Catania
...Prieskonis pirmiems patiekalams ir mėsai arba padažams pagardinti. Šviežias bazilikas, kruopščiai atrinktas ir auginamas žaliuose Sicilijos kalnuose, yra šio pesto pagrindas, kartu su migdolais ir žiupsneliu jūros druskos. Po atidarymo pridėti ekstra viergin alyvuogių aliejaus iki viršaus ir laikyti šaldytuve. Vartoti per 10/12 dienų. Ekologiškas, be glitimo ir veganiškas. Be konservantų ir pridėtų cukrų. Etiketė 4 kalbomis: italų, anglų, vokiečių ir prancūzų. Laikymo trukmė: 36 mėnesiai nuo gamybos datos.
Italija, Dorgali
... violetiniais atspalviais, nosyje jis atsidaro didingai su akmens, grafito ir mažų juodųjų uogų natomis. Burnoje jis išskiria savo šilumą, po kurios seka minkštų ir apgaubiančių taninų struktūra, atskleidžianti juodojo kakavos natą. Nefiltruotas vynas, galimi nuosėdos nesumažina kokybės, bet išryškina tipiškumą ir liudija mūsų vyno gamybos procedūrų vientisumą ir natūralumą. Puikiai tinka prie turtingų ir struktūruotų patiekalų, tokių kaip medžiojimo antrieji patiekalai, raudona mėsa ir brandinti sūriai.
Italija, Brixen
... Kiekvienas dizainas yra unikalus. Nuostabu. Dideliems ir mažiems! Mes mėgstame iššūkius. Nesvarbu, ar tai etiketės jūsų namuose pagamintai uogienei, ar produkto brošiūra pramonės įmonei. Dialogas siūlo dizaino sprendimus bet kokiam biudžetui. Gerai spausdinti! Po grafinio dizaino mes projektus įgyvendiname tiesiog mūsų namuose. Mes remiamės moderniausia technika, ilgamete patirtimi ir aukštais kokybės standartais. Nuo spausdinimo iki gamybos ir apdailos. Viskas iš vienų rankų.
...Obuolių gamybos grandinė prasideda nuo aistros mūsų darbui. Mes stebime visą gamybos procesą nuo auginimo mūsų soduose, kur obuoliai lėtai brandinami kontroliuojamoje aplinkoje. Vėliau obuoliai yra skinami ir atrenkami apdorojimui mūsų centruose, o po to platinami visame pasaulyje. Mes išsiskiriame savo Made in Italy dėl rūpesčio ir meilės, kurią skiriame mūsų produktų auginimui ir apdorojimui.
...hidraulinių / oleodinaminių centrinių ir mini centrinių statyba naudojant aukštos kokybės komponentus Bosh rexroth, duplomatic, vickers, atos, argo hytos, eaton, Parker Projektavimas pagal kliento pageidavimus po mašinos apžiūros. Maišytuvai, granuliatoriai, maišytuvai, malūnai, kėlimo įranga, hidraulinės presai, lakštų lenkimas, žirklės, spaustuvai, žnyplės, bandymai, įrenginiai, gamybos...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš mišinio, sudaryto iš Negroamaro (50%), Cabernet (25%) ir Syrah (25%) vynuogių, auginamų ant stulpelių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisio ir Lecce provincijų. Po šešių mėnesių brandinimo bariku, vynas toliau brandinamas buteliuose. Aromate išryškėja vaisiniai mėlynių, raudonųjų serbentų ir spirituotų vyšnių kvapai, praturtinti cinamonu, gvazdikėliais ir pipirais, su ryškia...
...MIGDOLŲ PIENAS stiklinėje butelėje, be konservantų, be skonių, be glitimo, be cholesterolio, be laktozės. Vakuuminis uždarymas Buteliai po 250 ml ir 1000 ml Galiojimo laikas: VIENI METAI NUO GAMYBOS...
Atitinkantys produktai
Migdolų Pienas - Migdolų Pienas
Migdolų Pienas - Migdolų Pienas
Italija, Nove
... poringumo polimeriniams substratams. Stalam mašinos gali atlikti visą džiovinimo procesą arba būti naudojamos kartu su karšto oro tuneliniais arba statiniais džiovintuvais (pavyzdžiui, daliniam priešdžiovinimui arba galutiniam džiovinimui), siekiant padidinti gamybos pajėgumus, maksimaliai išnaudoti energijos efektyvumą ir, svarbiausia, pagerinti galutinio produkto kokybę.
...Gamybos zona: Leverano (Le). Vynuogės: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Auginimo sistema: alberello. Dirvožemio pobūdis: alluvinė kilmė, vidutinio sunkumo, su kalkingomis zonomis. Vyninimas: po kruopštaus vynuogių atrinkimo jos yra atskiriamos (be spaudimo). Vynas fermentuojamas plieniniuose rezervuaruose 10-12 dienų kontroliuojamoje 24-26°C temperatūroje. Fermentacijos pabaigoje...
Italija, Fiume Veneto
...RUV.ECO® leidžia efektyviai pašalinti šviną iš žalvario. Vis griežtesni maisto ir gėrimų sektorių reglamentai atskleidė, kad švinas, esminis elementas žalvario apdorojime, yra labai kenksmingas žmogaus sveikatai. Bešviniai žalvario lydiniai apsunkina mechaninį apdorojimą, didindami gamybos kaštus ir projektavimo valdymo sunkumus. RUV.ECO® yra sprendimas, nes: - Pašalina paviršinį šviną po...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play