Italija, Moio Della Civitella
... dėl savo saldaus skonio ir kreminės konsistencijos, yra šios skanios kremas žvaigždė. Ekstra vierginio alyvuogių aliejus, gautas iš įmonės alyvmedžių, yra dar vienas pagrindinis ingredientas, suteikiantis produktui unikalų skonio profilį. Auksinės svogūno, žiupsnelio druskos ir šalto spaudimo citrinos sulčių prisilietimas užbaigia receptą, sukuriant tobulą skonių pusiausvyrą. Kiekvienas moliūgų kremo stiklainis yra pagarbos ženklas mūsų žemei: Cilento.
Italija, Paterno'
...Sekdami geriausiomis tradicijomis, ant tikros sicilietiškos stalo negali trūkti autentiškas turtingas sicilietiškas užkandis. Katanijos apylinkėse tai jau yra pagrindinis patiekalas, sudarytas iš Nocellara Etnea žaliosios alyvuogės, sumaišytos su morkomis, salierais ir kitomis vietinėmis daržovėmis, sustiprintas grybų, artišokų ir džiovintų pomidorų, išmintingai pagardintas ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, raudonėliu ir aitriąja paprika. Su savo gyvybingu išvaizdu ir nepakartojamu skoniu Sicilija jau ant stalo.
... granito akmenimis iš Monte Rosa iškart po pristatymo. Iš šių dviejų veislių meistriškai sumaišius, gimsta Pappalardo aliejus, švelnus, vaisinis ir viliojantis. Jis tinka kepimui ir pagardams; nėra filtruotas: dėl to atsiranda ribota nuosėdų ir minimalus drumstumas, tačiau tai nekeičia jo skonio, priešingai, tai rodo jo švarumą (rūgštingumas 0,4%). Ekstra vieržinis alyvuogių aliejus yra pagrindinė...
Įkurta 1880 m., Oleificio Gulino yra viena seniausių ir apdovanotų aliejaus gamyklų Italijoje. Įmonė, įsikūrusi Chiaramonte Gulfi (Sicilija) alyvmedžių plantacijose, kurios yra ypač tinkamos ir prestižinės aukštos kokybės aliejaus gamybai, gamina daugybę apdovanojimų pelniusį Erbesso Dop Monti Iblei aliejų, kuris yra pagrindinis produktas; Oleificio Gulino taip pat gamina ekologiškus aliejus, 100...
Mes esame maža amatininkų įmonė, gaminanti natūralų muilą. Mūsų pagrindinis produktas yra alyvuogių aliejaus muilas, tiek kietu, tiek skystu pavidalu. Aliejus, iš kurio gaminamas šis muilas, yra surenkamas iš įvairių mažų vietinių spaudimo įmonių, kurios vis dar taiko „šalto spaudimo“ metodą. Mūsų įmonė yra nauja, tačiau, atsižvelgdami į naudojamų ingredientų kokybę, manome, kad turime potencialą greitai augti. Viskas, ką gaminame savo laboratorijoje, yra visiškai rankų darbo, naudojant natūralius ingredientus ir nebandytus su gyvūnais.
Italija, Amelia
... lygiu, bet ir daugybe organoleptinių savybių, pasiektų nepriekaištingų gamybos procesų dėka. Išskirtinė šio produkto kokybė kyla iš tikslios organinių vietinių alyvmedžių plantacijų atrankos. Tai yra nuolatinio ir kruopštaus dėmesio rezultatas, taikomo visame alyvuogių transformacijos procese; lapų nuėmimas ir valymas kaip pagrindinis darbo modelis prisideda prie aukštesnių higienos standartų viso...
Italija, Pula
GAMINAME VEGETALIUS IR ESENCINIUS BIOLOGINIUS ALIEJUS, IŠ RENKAMŲ SARDINIJOS ENDEMINIŲ AUGALŲ. MŪSŲ PAGRINDINIS PRODUKTAS YRA LENTISKŲ VEGETALUS ALIEJUS MAISTUI IR KOSMETIKAI. EKSTRAKTAI GAUTI PAGRINDINAI IŠ NATŪRALIOS RENKLOS ARBA CERTIFIKUOTOS BIOLOGINĖS ŽEMDIRBYSTĖS. TRUMPAS TIEKIMO GRANDINĖS KELIAS.
Italija, Altamura
... kruopščiai atrinkti, laikantis pagrindinių gerovės ir pagarbos žmogui bei aplinkai principų. Dėl šios priežasties nusprendėme ieškoti savo klientams produktų, kurie daugiausia gaunami iš biologinės žemdirbystės, tokių kaip biologinė miltai, biologinis vynas, kietųjų kviečių makaronai iš Puglijos, ekstra vierginio alyvuogių aliejus, ankštiniai augalai, duona ir visi kepiniai, pagaminti iš kviečių, auginamų toje pačioje Altamura miesto teritorijoje. Mūsų įmonė įsipareigoja laikytis nustatytų tikslų.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play