Italija, Orbassano
...Kilmės iš Kampanijos regiono Pietų Italijoje, paccheri yra trumpi ir platūs makaronų vamzdeliai, kurių skersmuo yra apie 30-40 mm. Jie dažnai patiekiami su tirštomis pomidorų padažais, tokiais kaip neapolietiškas ragù. Jų didelis dydis ir skani 'al dente' konsistencija daro juos puikiai tinkančius įdarams, tokiems kaip rikota ir špinatai, arba kitoms kūrybingoms galimybėms. Lygūs paccheri gerai dera su žuvies padažais, kreminiais padažais ir, kadangi jie be kiaušinių, puikiai tinka veganiškiems padažams.
Italija, Sassano
Įsikūrusi Sassano, Cilento nacionalinio parko širdyje, I Sapori del Vallo yra amatininkų įmonė, gaminanti makaronus pagal senovinius receptus. Ši gamyba perduodama iš motinos dukrai, kur tradicija ir kokybė yra paslaptingi sėkmės ingredientai, trunkantys beveik 30 metų. I Sapori del Cilento buvo įkurta 1994 metais, kai savininkas Salvatore Calandriello, kartu su žmona Francesca, nusprendė invest...
Italija, Villafranca
... tikrai universalūs: jie puikiai dera tiek su padažais, tiek su daržovėmis, mėsa ar žuvimi. Paccheri Del Vesuvio yra nepakartojami, tereikia juos pagardinti geru mėsos raguu arba keptu troškiniu, kad jie atskleistų savo skanų švelnumą ir unikalų, nepakartojamą skonį. Atitikimas tarp Šviežių ir Sausų Makaronų: Kokybę paversti pasirinkimu geresniam gyvenimui. 270 kcal/100g Šviežiems Makaronams 350 kcal/100g Sausiems Makaronams Švieži Viduržemio jūros Makaronai Pagaminti Italijoje "Napoli" Šaldyti transportai Stef...
Italija, Messina
...Tai ne paprasta pistacijų makaronų rūšis, o tradicija, gimusi iš Sicilijos kietųjų kviečių ir palankių aplinkos sąlygų. Natūralus, lėtas džiovinimas suteikia jiems neprilygstamą skonį ir aromatą. Amatininkų gamyba užtikrina autentiškumą, bronzinis formavimas garantuoja puikų virimo laikymą ir „sulaikymą“ padažuose. Tik Sicilijos kviečiai ir aukštos kokybės pistacijos, kad gautume unikalų ir atpažįstamą skonį, visada. Įvairūs formatai: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iš kietųjų kviečių: Tai makaronai, pagaminti iš grūdų semolinos, surinktos Volteros kalvose iš kooperatyvo ūkininkų. Gamyba vykdoma pagal tradicinius metodus, naudojant bronzines formas ir džiovinant žemoje temperatūroje. Tortelloni, Tortelloni Žalieji, Maremmani - rankų darbo švieži makaronai.
Eli.S.An Natural Food yra jauna įmonė su novatoriškomis idėjomis, tačiau su tvirtu įsitikinimu: mes esame tai, ką valgome. Taip, iš kruopščiai atrinktų žaliavų, gimsta Pastaelisan, produktas, griežtai pagamintas Italijoje, kuris sujungia tradicijas, inovacijas ir tyrimus. 100% itališki kietieji kviečiai, bronziniai formeliai, mikrobiologiškai švarus vanduo, lėtas džiovinimas, amatinė gamyba ir nau...
Italija, Fidenza
... automatiniais ekstruderiais, derinami su žemos temperatūros statinės džiovinimo įrenginiais arba nuolatinio džiovinimo sistemomis. Multipla linija, vienas įrenginys, skirtas gaminti trumpus makaronus, ilgus makaronus, mazgus, lasagnas ir specialius formatus (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, banguotos ir festonuotos lasagnos ir kt.), prieinama versijose nuo 150 iki 500 kg/val...
Italija, Milano
Osteria Maurino gimė iš savininko Maurino patirties ir aistros savo krašto virtuvei: Romai. Maurino visiems savo svečiams siūlo autentišką romėnišką virtuvę, su skaniais atnaujinimais, tačiau visada išlaikant tradicijas. Tarp specialybių: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri su artišokais, kumpiu ir alyvuogėmis, romėniški gnocchi, abbacchio allo scottadito, troškintas...
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
Mūsų šeimos valdomas makaronų fabrikas gamina bronziniu būdu ištrauktus kietųjų kviečių makaronus, naudodamas 100% itališkus senovinius kietųjų kviečių miltus... Mūsų asortimentas yra labai platus ir siūlo tikrai autentiškus makaronų formatus... Be klasikinių paccheri, calamarata, scialatielli, rankų darbo fusilli Al ferretto, gaminame ir prieskonių produktus su rafinuotais skoniais, tokiais kaip...
Italija, Vietri Sul Mare
... gyventojams ir Amalfio pakrantei, kurie išmintingai derina tipinį jūros produktų kvapą su prieskonių aromatu ir nepamirštamu Amalfio bei Sorrento citrinų kvapu. Restoranas suteikia klientui galimybę paragauti tradicinių vietinių ir Amalfio pakrantės patiekalų, kurie, dėl kokybiškų natūralių produktų ir šefų meistriškumo, tampa ypatingi: gnocchi arba cannelloni alla sorrentina, scialatielli su jūros gėrybėmis, paccheri arba risotto su žuvimi arba baravykais, spagečiai su midijomis, žuvis.
...Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" gimsta iš kruopščiai atrinktų kietųjų grūdų, auginamų Lucano regione, turinčių aukščiausią geltonumo indeksą ir baltymų kiekį, ne mažesnį nei 14%. Gamyba yra visiškai rankų darbo, pradedant nuo miltų, naudojant tik semolą, vadinamą Fiore, iki makaronų gamybos proceso ir lėto džiovinimo, kuris gali trukti nuo 24 iki 36 valandų. Regioninėms rūšims: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Dėl bronzinių formų: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Be to, jau yra prieinami regioniniai formatai, pagaminti iš "SENATORE CAPPELLI" semolos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play