Italija, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Žinomas Apulijos makaronų formatas, orecchiette yra gastronominis regiono simbolis. Labai paplitusios ir užsienyje, orecchiette yra apvalios ir įgaubtos, su plonesniu centru nei kraštas ir šiurkščiu paviršiumi. Orecchiette geriausiai dera su brokoliais, šparagais ir kitais ingredientais, nors tradiciškai jos turėtų būti patiekiamos su rapų viršūnėmis.
Italija, Ceglie Messapica
Gamyba ir pardavimas šviežių ir sausų makaronų, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Švieži makaronai iš sudeginto kviečio, švieži makaronai iš senatoriaus cappelli. Švieži kiaušinių makaronai. Užsienis, Vokietija, Anglija, Prancūzija, Makaronų fabrikas SUMA, sujungdamas aukščiausią kokybę ir autentiškumą, iš geriausių semolinos mišinių kuria savo meilę makaronams. Turtingas ir nepakartoj...
Italija, Castelfidardo
...Alyvuogių aliejus, turintis lengvą vaisinį skonį, su prinokusių alyvuogių aromatais, primenančiais geltoną obuolį arba migdolų vaisių. Jis turi švelnų ir delikatų skonį, mažiau išliekantį nei kiti aliejai. Idealiai tinka bet kokiam patiekalui; ypač tinka vidutinio struktūros patiekalams, tokiems kaip: orecchiette su brokoliais, žirniai ir cikorijos, baltos mėsos, garuose virtas žuvis, salotos ir kt...
Italija, Martina Franca
... burrata, brandintas caciocavallo ir Puglijos pecorino, visi gaminami laikantis amatininkų metodų, perduodamų iš kartos į kartą. Taip pat siūlome ekologišką ekstra vierginio alyvuogių aliejų, aukštos kokybės vynus iš Puglijos, tokius kaip Primitivo, Negramaro ir Chardonnay, be to, tradicinius mėsos gaminius ir amatininkų makaronus, tokius kaip orecchiette ir taralli. Naudojame modernias technologijas...
Italija, San Lorenzo Di Parabiago
... mašinos, pastorizatoriai, rėminiai ir tuneliniai džiovintuvai, pusiau automatiniai ir automatiniai pakavimo aparatai, kiaušinių formavimo mašinos, farfallos formavimo mašinos, orecchiette ir trofie gaminimo mašinos ir kt. ... Taip pat galime atidaryti pilnus šviežių makaronų parduotuves ir laboratorijas; be to, galime atvykti į vietą, kad atliktume montavimą ir mokymus su receptų knyga mažiau patyrusiems (su dideliu įdarų pasirinkimu, nuo klasikinių mėsos, rikotos, žolelių, lašišos ir kt.), remiantis daugiau nei dvidešimties metų patirtimi kaip makaronų ir raviolių gamintojai.
Mes prekiaujame aukštos kokybės tradiciniais Apulijos produktais. Siūlome savo klientams produktų asortimentą su vienu prekės ženklu: Taralli, sausainiai ir saldūs bei sūrūs užkandžiai, Orecchiette, Cavatalli ir kiti tradiciniai rankų darbo makaronai, šalto spaudimo ekstrahuotas alyvuogių aliejus, gaminamas kaimo malūnuose, kaip senais laikais. Gamindami naudojame sveikus receptus, be konservantų, atidžiai rūpindamiesi produktų kokybe, pakuotėmis ir etiketėmis. Mūsų klientai Italijoje yra parduotuvės, mažieji supermarketai, vyno parduotuvės. Eksportuojame į visą Europą.
... patiekalų, skoniu triumfuoja žirnių košė su laukinėmis cikorijomis. Tarp pirmųjų patiekalų negalime nepaminėti garsiausių orecchiette, pagamintų rankomis, su brokoliais. Gargano ir Puglijos virtuvėje apskritai.
Italija, Sicignano Degli Alburni
...linkusiu į tamsiai pilką ant kaklo, Italijoje daugiausia auginama pietinėse vidaus regionuose, tokiuose kaip Abrucas, Bazilikata, Kalabrija, Kampanija, Molizė ir Pulija), taip pat CILENTO MOZZARELLE (žinoma Battipaglia mozzarella) arba PASTA LUCANA, tokia kaip Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli ir daugelis kitų rūšių, SOTTOLI, SOPPRESSATE, STAGIONATE DEŠROS ir daugelis kitų skanėstų... TERRA MIA nieko nedaro, tik ieško šių stebuklų ir atneša juos ant jūsų stalo.
Italija, Racale
... makaronai taip pat praturtinti citrina, apelsinu, sepijos rašalu, pomidorais, ciberžole, špinatais, laikantis tradicijų populiariausiuose formatuose. Formatai yra trie, sagne incanulate, orecchiette, makaronai, alyvmedžių lapai, salentinai, anellini. Mūsų vynas turi DOC ir IGP sertifikatus, be to, kai kurioms kategorijoms priskiriamas prie kilnių vynų.
GAMYBA?KARTUPO GNOCCHI ĮDARYTI GNOCCHI - ŠVIEŽI MAKARONAI ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Teisinė būstinė ir gamykla Faksas El. paštas Antrinė biuras...
...Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" gimsta iš kruopščiai atrinktų kietųjų grūdų, auginamų Lucano regione, turinčių aukščiausią geltonumo indeksą ir baltymų kiekį, ne mažesnį nei 14%. Gamyba yra visiškai rankų darbo, pradedant nuo miltų, naudojant tik semolą, vadinamą Fiore, iki makaronų gamybos proceso ir lėto džiovinimo, kuris gali trukti nuo 24 iki 36 valandų. Regioninėms rūšims: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Dėl bronzinių formų: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Be to, jau yra prieinami regioniniai formatai, pagaminti iš "SENATORE CAPPELLI" semolos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play