Italija, Pasturo
...Tai minkštas baltas ožkos sūris su žydinčia plutele. Konsistencija yra minkšta, lygi ir kreminė; skonis malonus ir subtilus. 100% itališkas pienas. Vidutinis svoris: 0,250 g Minimalus brandinimas: 7-10 dienų...
...Bufalo Mozzarella Campana DOP yra šviežias sūris, pagamintas iš bufalo pieno, kuris gaunamas tik iš regiono, kur jis buvo sukurtas. Bufalo pienas turi kitokią sudėtį nei kitų gyvūnų, naudojamų sūriui gaminti. Iš tiesų, skirtingai nuo karvės ir ožkos pieno, jis yra turtingesnis baltymų, riebalų ir ypač kalcio. Tipai ir formatai Kiekis: nuo 25 g iki 2 kg GALIOJIMO LAIKAS 12 DIENŲ / GALIOJIMO LAIKAS 18 DIENŲ / GALIOJIMO LAIKAS 21 DIENA Kodai: nuo 1702 iki 17...
...kad su kruopščiais patikrinimais pasiektume geriausią rezultatą. PIENAS gaunamas tik iš KONTROLIUOJAMŲ ŪKIŲ, iš karto analizuojamas ir tikrinamas mūsų vidiniame laboratorijoje, o praėjus patikrinimams, jis pasterizuojamas ir brandinamas su pieno fermentais: specifinių pieno fermentų atrankos, būtinos sėkmingam apdorojimui, paruoštos kiekvienam produktui iš anksto.
Italija, Putignano
Šviežia pienas - Pieno produktai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play