Italija, Imperia
...Ekstra pirmo spaudimo klasikinis itališkas alyvuogių aliejus 750 ml: subtilus aliejus, gaunamas šaltu būdu iš atrinktų kokybiškų alyvuogių. Ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus Itališkas aliejus – šaltu būdu išgautas Ekstra pirmo spaudimo „Mosto Classico“ gaunamas šaltu būdu iš alyvuogių, auginamų puikiuose itališkuose alyvmedžių soduose. „Classic Must“ yra supakuotas mustas (nefiltruotas...
Italija, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, įkurtas 1996 metais, šiandien yra viena iš svarbiausių „Hutversand Qualität“ alyvuogių aliejaus prekybos įmonių, turinčių įvairių kilmės šaltinių, taip pat yra viena didžiausių alyvuogių aliejaus saugojimo centrų Italijoje, turinti beveik 8 milijonus litrų talpos. Kokybė yra įmonės filosofijos centre, todėl turime modernius analizės laboratorijas, aprūpintas geriausia...
Italija, Misano Adriatico
Export Prodotti Italiani yra ekspertų kolektyvas, specializuojantis itališkų produktų eksportavime, siekiantis sujungti geriausius Italijos produktus su pasauliniais klientais. Įkurta siekiant suteikti tiesioginę prieigą prie autentiškų aukštos kokybės produktų, mūsų įmonė atitinka tarptautinės rinkos poreikius, bendradarbiaudama tik su patikimais itališkais gamintojais, kad užtikrintų prekes, ats...
Italija, Campello Sul Clitunno
Bonoli Oils S.r.l., įsikūrusi UMBRIJOJE, Italijoje, yra žymus aukštos kokybės alyvuogių aliejaus gamintojas, veikiantis prestižiniu BONOLI prekės ženklu. Mūsų lanksti struktūra ir kvalifikuota komanda užtikrina efektyvumą ir kokybę įvairiose rinkose, įskaitant didmeninę maitinimą, horeca, kepyklas ir didmenines tiekimo paslaugas. Orientuodamiesi į nuolatinį tyrimą ir plėtrą, mes griežtai, novatori...
Italija, Venezia
...Patenkinantis alus, turintis lengvą ir švarų kūną. Gaminamas iš dviejų eilučių salyklinių pavasarinių miežių, tai yra nefiltruotas Helles Lager su intensyviais auksiniais atspindžiais. Skonis gerai subalansuotas, su kvapniu salykliniu saldumu. Gaivus ir lengvai geriamas, puikiai dera su šaltai pjaustytais mėsos gaminiais, kepta mėsa, šviežiais sūriais, kepta žuvimi.
Italija, Dorgali
... violetiniais atspalviais, nosyje jis atsidaro didingai su akmens, grafito ir mažų juodųjų uogų natomis. Burnoje jis išskiria savo šilumą, po kurios seka minkštų ir apgaubiančių taninų struktūra, atskleidžianti juodojo kakavos natą. Nefiltruotas vynas, galimi nuosėdos nesumažina kokybės, bet išryškina tipiškumą ir liudija mūsų vyno gamybos procedūrų vientisumą ir natūralumą. Puikiai tinka prie turtingų ir struktūruotų patiekalų, tokių kaip medžiojimo antrieji patiekalai, raudona mėsa ir brandinti sūriai.
...salotas, sriubas. Jo tipiškas skonis ir intensyvus aromatas geriausiai atsiskleidžia, kai į jį panardinamas duonos gabalas. Ekstra vieras alyvuogių aliejus „OLIOTOLA“, šaltai spaustas iš Sicilijoje (Italija) užaugintų alyvuogių ir nefiltruotas, yra 100% itališkas produktas. Derliaus nuėmimo laikotarpis yra nuo spalio iki lapkričio, alyvuogės renkami rankomis ir nedelsiant gabenamos į aliejaus spaudimo cechą, kur kiekvieną vakarą spaudžiamos, kad būtų užtikrinta labai maža rūgštingumo lygis ir išsaugoti visi vertingi komponentai bei charakteringas skonis, būdingas sicilietiškam aliejui.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play