Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą.
Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Guastalloje, tarp Reggio Emilijos ir Parmos, šeimos valdomas verslas sujungia dvi geriausias Emilijos-Romanijos tradicijas: kulinarinį meną ir inžinerinę kompetenciją.
Bertazzoni yra šios regiono gastronominės paveldo paveldėtojas, tokie produktai kaip Parma kumpis, saliamis ir mortadelos, Parmigiano Reggiano ir balzamiko actas. Dėl šios priežasties, tie, kurie mėgsta gaminti, naudoja Bertazzoni virtuves ir virimo plokštes, sukurtas su aistra ir kompetencija virtuvės ekspertų.
Nuo 1932 metų Guido Marzetti pradeda grūdų malimo veiklą su akmeniniu malūnu ir kiaulių auginimu. Žaliaviniai ir virti kumpiai, mortadelos ir šviežios kiaulienos bei joduotos druskos mėsos gaminiai. Aukštos kokybės nacionalinis virtas kumpis iš šviežios nacionalinės kiaulienos, be glitimo, be laktozės.