...Patentų turintis Velati malūnas modelis 180/180 buvo sukurtas tam, kad leistų premiksuoti, malti ir rafinuoti mortadelos gamybai. Ši mašina yra aprūpinta labai galingu varikliu, kuris leidžia malti naudojant kelis plokšteles ir peilius tuo pačiu metu. Iš tiesų, mortadelos gamybai naudojami penki peiliai ir penkios plokštelės; jos surenkamos, keičiant skirtingus peilius ir plokšteles, kol gaunama...
Italija, Orbassano
...Mėsos tortellini mignon yra itališkos kulinarinės tradicijos meistriškumo pavyzdys, Emilia-Romagna gastronominės kultūros simbolis. Tešla iškočiojama iki minimalios storio, suteikdama šiems mažiems ir elegantiškiems tortellini unikalų lengvumą ir subtilumą. Įdaras yra mėsos, virtos šoninės, mortadelos ir šiek tiek muskato riešuto derinys. Kiekvienas ingredientas yra kruopščiai parinktas ir dozuotas, kad užtikrintų intensyvų ir skanų galutinį skonį.
„Rosa dell'Angelo“ kumpio ir „culatello“ gamybos procesas yra ypatingas jau nuo pat pradžių. Mėsos turi skirtingą kokybę, dėl lauko auginimo tipo ir senovinės rankų darbo technologijos, naudojant tik druską ir ilgą brandinimą. Mūsų juodieji kiaulės, senovinių veislių, kurios beveik visiškai išnyko, laisvai ganosi miškuose. Laisvi po saule, vėju ir lietumi. Laisvi išreikšti savo instinktus. Laisvi ...
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Italija, Guastalla
Guastalloje, tarp Reggio Emilijos ir Parmos, šeimos valdomas verslas sujungia dvi geriausias Emilijos-Romanijos tradicijas: kulinarinį meną ir inžinerinę kompetenciją. Bertazzoni yra šios regiono gastronominės paveldo paveldėtojas, tokie produktai kaip Parma kumpis, saliamis ir mortadelos, Parmigiano Reggiano ir balzamiko actas. Dėl šios priežasties, tie, kurie mėgsta gaminti, naudoja Bertazzoni virtuves ir virimo plokštes, sukurtas su aistra ir kompetencija virtuvės ekspertų.
Italija, Montegiorgio
Nuo 1932 metų Guido Marzetti pradeda grūdų malimo veiklą su akmeniniu malūnu ir kiaulių auginimu. Žaliaviniai ir virti kumpiai, mortadelos ir šviežios kiaulienos bei joduotos druskos mėsos gaminiai. Aukštos kokybės nacionalinis virtas kumpis iš šviežios nacionalinės kiaulienos, be glitimo, be laktozės.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play