Italija, Marmirolo
...W: 400 ÷ 420. Tipo 55 miltai, gauti geriausių Šiaurės Amerikos kviečių, skirti reikliesiems pizzaiolams. Jie idealiai tinka tradiciniam ilgalaikiam fermentavimui (viršijančiam 24 valandas) ir gali būti laikomi šaldytuve iki 6 dienų. 25KG -10KG...
...Gauta kietųjų kviečių malimo, veislės "Cappelli", auginamų Puglijos regiono ūkiuose. Miltai gaunami kruopščio malimo (braskos ir smulkiosios braskos išskyrimas miltų naudojant malūną) smulkios ir stambios kruopos. "Senatore Cappelli" yra senovinis ir ekologiškas kvietys, turintis geresnių maistinių savybių nei kiti kviečių tipai: jame yra didesnis flavonoidų ir antioksidantų kiekis, priešuždegiminių savybių ir netgi gebėjimas sumažinti cholesterolio kiekį. Jis yra lengviau virškinamas ir mažina žarnyno uždegimus, kurie apibrėžiami kaip glitimo netoleravimas.
Italija, Forlì
... baltymų procentinė dalis. Ryžių miltai naudojami kai kuriose receptuose arba maišomi su kviečių, sorų ar kitų grūdų miltais, kad būtų sukurtos turtingesnės variacijos. Yra daug patiekalų, pagamintų šio tipo miltų, ypač tinkamų glitimui netoleruojantiems žmonėms, įskaitant ryžių makaronus, garuose virtus koldūnus ir įvairius desertus, tokius kaip japoniškas mochi. Jie idealiai tinka apibarstyti kepamus patiekalus ir kai kurių sausainių gamybai.
Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, raugas (natūrali mielė 0 tipo minkštųjų kviečių miltų miltelių, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, pomidoras, mozzarella asiago, fontina, emmental, ekstra virgin alyvuogių aliejus.
Italija, Latina
... * 50KG MAIŠAS)","glutine su base secca: 11% - 12,5%":"sausas glitimas: 11% - 12,5%","Origine: Germania":"Kilmė: Vokietija","Totale: (480 sacchi * sacchi da 50 kg) / container da 20 piedi":" viso: (480 maišų * 50 kg maišai) / 20 pėdų konteineris","dettagli sul confezionamento":"pakuotės detalės"}...
Italija, Reggio Emilia
Italija, Catania
...Maisto specialybė, pagaminta viso grūdo Sicilijos nuogos miežių miltų. Tik Sicilijos miežiai, auginami natūraliais metodais, amatininkų apdorojimas, bronziniai ekstrudavimas, lėtas džiovinimas, rankomis supakuota.
Italija, altamura
...Focaccia Barese yra pagaminta aukštos kokybės ingredientų: smulkinta kietųjų kviečių semola, minkštųjų kviečių miltai, sojų lecitinas, ekstra viergino alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, druska, mielės, vanduo, gerinimo priemonė. Sudėtyje yra glitimo ir sojų. Priedai: kalnų pomidorai, juodosios alyvuogės, raudonėlis. Rankų darbo, supakuota vakuume ir įvyniota į maisto plastiką.
Mininni malūnų pramonė s.r.l. šiandien yra viena svarbiausių pramonės įmonių nacionaliniu mastu, dirbančių kietųjų kviečių malimo srityje, gaminant antrąją malimo semolą ir aukštos kokybės makaronų semolą. Siekiant šio tikslo, buvo būtina pastatyti naują įrenginį, pagrįstą moderniomis malimo technologijomis, sukurtomis Buhler, su 470 tonų malimo pajėgumu per 24 valandas. Didelis dėmesys buvo...
Italija, Santa Maria La Carità
... temperatūroje, kad „nenatūralintų“ baltymų ir angliavandenių, ir nuo 12 iki 36 valandų, priklausomai nuo gaminamo makaronų tipo. Šviežių makaronų gamyba: kiekvienas produktas gaminamas kruopščiai PASIRINKTŲ ŽALIAVŲ ir kategoriškai atsisakoma konservantų ar priedų naudojimo. Kokybiška tešla. Tai yra tikslas, kurio siekiame kiekviename gamybos cikle. Pasirinktos šviežios kiaušiniai, 100% Italijos laukų gauti aukšto baltymų kiekio miltai, lėtas ir homogeniškas tešlos minkyjimas, nuolatinis ir laipsniškas bronzinis formavimas – tai mūsų paslaptys.
Italija, Montecorvino Rovella
... mūsų regiono realybei) judėti į priekį. Pastificio Tortora yra šeimos valdomas verslas, švarus ir kruopščiai prižiūrimas kiekvieno smulkmenos; visus etapus atidžiai stebi savininkas. Geriausi kietųjų kviečių miltai Tavoliere (ypač Altamura) atvežami tiesiai Puglios ir Molise, kur triticum durum vis dar yra ypatingas produktas, turtingas vitaminais, baltymais ir mineralais, kurių...
Pasta Riscossa nuo 1902 metų. Aukštos kokybės kietųjų kviečių semolinos makaronai Italijos ir užsienio su minimaliu 12,5% baltymų kiekiu. Pastificio Riscossa siūlo daugiau nei dešimt prekių kategorijų: Sausi semolinos makaronai, Specialūs regioniniai makaronai, Pusiau švieži ir rankų darbo makaronai, Kiaušinių makaronai, Gourmet makaronai, gaminti bronziniais formeliais, Raudonoji linija, Padažai, Aliejus ir Actas, Sausainiai, Miltai ir Semolinos, Ryžiai, Bulvių gnocchi. 120 formatų. 250 platintojų 80 šalių.
Italija, Altamura
... kruopščiai atrinkti, laikantis pagrindinių gerovės ir pagarbos žmogui bei aplinkai principų. Dėl šios priežasties nusprendėme ieškoti savo klientams produktų, kurie daugiausia gaunami biologinės žemdirbystės, tokių kaip biologinė miltai, biologinis vynas, kietųjų kviečių makaronai Puglijos, ekstra vierginio alyvuogių aliejus, ankštiniai augalai, duona ir visi kepiniai, pagaminti kviečių, auginamų toje pačioje Altamura miesto teritorijoje. Mūsų įmonė įsipareigoja laikytis nustatytų tikslų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play