Italija, Giuliano
...Farina "00", vanduo, Lievito Madre (natūralus mielių fermentas iš 0 tipo kvietinės miltų, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, mozzarella, virtas kumpis, šampinjonai...
Italija, Guardiagrele
...Pusiau apdorotas produktas pinsa romana gamybai. Mišinys, pagamintas iš kvietinių miltų, sojos, ryžių ir raugintos tešlos. Formatas: 25 kg Dozavimas: 100%...
Italija, Martina Franca
...Integralinės frizės yra tradicinių Puglijos frizų variantas, pagamintas iš pilno grūdo miltų, suteikiančių joms rustiškesnį ir autentiškesnį skonį. Šios frizės kepamos malkinėje krosnyje, todėl turi traškią tekstūrą ir unikalų skonį. Jos puikiai tinka su ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi ir šviežiais pomidorais, arba kaip pagrindas žuvies sriuboms. Integralinės frizės yra amatininkų gaminys, paruoštas iš aukštos kokybės ingredientų, kad užtikrintų autentišką ir neatsispiriamą skonį.
...Pusryčiai, užkandis ar desertas... kiekviena proga yra gera pasimėgauti minkštu plombyro pyragu. Mes gaminame savo purų plombyro pyragą (200 g) klasikinėje stačiakampėje formoje, kuri suteikia praktišką formą, kad būtų lengva pjaustyti riekelėmis pusryčiams ir užkandžiams. Tešla pagaminta iš kiaušinių, sviesto, ryžių ir grikių miltų, ryžių ir kukurūzų krakmolo, o lengvumo suteikia saulėgrąžų aliejaus pridėjimas. Klasikinis mielinis pyragas, kurį mielai duodame mažiesiems ir kuris labai primena namų skonius. Išbandykite jį praturtintą lengvu sirupu ir įdarą su džemais ar kreminiais užtepais.
Italija, Catania
...Maisto specialybė, pagaminta iš viso grūdo Sicilijos nuogos miežių miltų. Tik Sicilijos miežiai, auginami natūraliais metodais, amatininkų apdorojimas, bronziniai ekstrudavimas, lėtas džiovinimas, rankomis supakuota.
... galiojimo laikas svyruoja nuo 3 iki 6 mėnesių. Mūsų skanūs pasiūlymai: •Klasikiniai sluoksniuoti pyragai arba pilno grūdo versija, speltos, ir kt. •Sluoksniuoti pyragai su polentos tešla •Sluoksniuoti pyragai su bulvių tešla Visi sluoksniuoti rankomis, kad būtų trapūs, skanūs ir lengvai virškinami. Picos pagrindai, focaccia pagrindai, sumuštiniai: sukurti iš sojų miltų, ryžių miltų, ekstra vierginio...
Italija, Pontelongo
Italija, Altamura
Gerbiamas pone, Esame senas tradicinis Italijos vietinės maisto gamintojas. Mūsų įmonė specializuojasi kepinių, tokių kaip saldūs ar sūrus taralli, frize, skrudinti duonos gabaliukai, sausainiai ir pyragaičiai, bei naminių arba bronziniais ekstrudavimo būdais gaminamos sausos makaronų gamybos ir platinimo srityje. Taip pat pradėjome gaminti biologinius sausainius, pagamintus iš specialių miltų, tokių kaip kamutas, ryžiai, soba, spelta ir kukurūzai, bei pakuoti ir platinti sausas tarptautines ir itališkas ankštines kultūras.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play