Įmonė Giuseppe Calvi & C. srl yra senovinė aliejaus gamykla, įkurta 1921 metais Giuseppe Calvi ir šiandieną valdoma Gianni ir Luca Calvi, kartu su maža, bet kvalifikuota bendradarbių grupe.
Bendrovės būstinė visada buvo adresu 56 via Garessio, Imperia Oneglia, o aliejaus spaudykla yra Pontedassio, tarp Oneglia slėnio alyvmedžių.
Mūsų verslo strategija yra labai paprasta: siūlyti gerus ir natūral...
...Alyvuogių aliejus su natūraliu baltųjų trumų aromatu - Patarimai: Puikiai tinka prie sodrių skonių patiekalų, puikus mėsai, žvėrienai, daržovėms ir įdarams.
Ingredientai: ekstra viergin alyvuogių aliejus (98 %), natūralus baltųjų trumų aromatas (2 %)
Taip pat prieinamas 250 ml ir 500 ml formatuose.
...Aukštos kokybės ekstra vieras alyvuogių aliejus, spaustas šaltai, intensyvios žalios spalvos su auksiniais atspalviais. Ryškus ir ilgai išliekantis skonis, maloni vaisių ir žolelių natų harmonija, subtilus saldaus ir aštraus poskonio balansas. Puikiai dera su subtilaus skonio patiekalais, žemės ar jūros šviežiais produktais.
...IL RUSTICO
100% ITALŲ
AUKŠTOS KLASĖS OLIVŲ ALIEJUS
Aukštos klasės alyvuogių aliejus, gautas tiesiogiai iš alyvuogių, naudojant tik mechaninius procesus.
Iš Italijoje surinktų ir spaustų alyvuogių
Filtruotas
Butelių formatai
1L / 500 ml...
... aliejus iš Olive Armonico puikiai tinka vidutiniškai skaniems patiekalams. Idealiai tinka naudoti ant valgomojo stalo, kad praturtintų delikatesus, tokius kaip Bresaola ir švieži salotų, taip pat puikiai tinka virtuvėje žuvies, risotto, makaronų ir kepimo pagardinimui. Rekomenduojama visiems patiekalams, kuriuose aliejus turi pagerinti esmę, neslėpdamas aromatų.
Oliifiku San Giovanni Battista yra kooperatyvas, įkurtas 1969 metais, šiandien turintis 139 alyvmedžių augintojų narius, kurie yra vieninteliai alyvų tiekėjai. Šios alyvos gaminamos išskirtinai Colletorto regione, kuris yra Molise, geografiškai vidutinio kalvotoje vietovėje, ypač tinkamoje alyvmedžių auginimui. Pažvelgus nuo Angioinos bokšto viršūnės, pagrindinio miestelio paminklo, galima grožėti...
...yra Chianti Rufina regione, ir čia gimsta labai intensyvus ir kvapnus aliejus, kuris sulaukia sėkmės tiek specializuotoje spaudoje, tiek rinkoje. Produktas yra elegantiškas ir natūralus, vertas būti naudojamas kaip priedas prie rafinuotų patiekalų, išryškinant skonius, neslėpiant jų. Jo švelnumas leidžia jį išmintingai naudoti ir jūros žuvies padažams.
Talpa: 0.50l
Kodas: 03566
Kategorija: Aliejus
Šalis: Italija
Regionas: Toskana...
...Agriturizmo struktūra su trimis įvairių dydžių apartamentais, turinčiais panoraminį vaizdą į Val d'Orcia, ir tiesioginė alyvuogių aliejaus, pagaminto tiesiogiai iš ūkininkavimo, pardavimas (puikus aukščiausios kategorijos aliejus, įtrauktas į IGP Toskanos konsorciumą)...
...Stefano Parrocel, Avinjonas 1696 - Roma 1776. Mergelės Įžengimas, 1711; aliejus ant drobės, cm. 64X49; šiuolaikinis auksuotas medinis rėmas su ovaliu apšvietimu. Parašas ir metai ant nugaros: Stefano Parrocel 1711.
...įdarytiems makaronams ir kt.), įdarams, mėsos ir žuvies carpaccio, omletams, padažų ir padažų ruošimui, užkandžiams, užkandžiams aperityvams, puošybai, picoms ir kalzonams.
Maksimalus galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo gamybos datos.
Prieinamumas: paprastai visada prieinamas.
Laikymo sąlygos: Atidarius, uždenkite EVO aliejumi, laikykite šaldytuve ir suvartokite per kelias dienas.
INGREDIENTAI: Juodasis vasaros trumai (Tuber Aestivum); EVO aliejus; Druska; Aromatai; Antioksidantas: Askorbo rūgštis.
Dėžutė 6 vnt.