Italija, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie yra trumpų makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens. Dėl savo pailgos ir siaurėjančios formos jie puikiai tinka paprastiems ir skaniems patiekalams patiekti.
Italija, Fisciano
Industria Alimentare Pallante, pirmaujantis Italijos makaronų gamintojas, turintis turtingą keturių kartų paveldą, didžiuojasi galėdamas pasiūlyti aukščiausios kokybės rankų darbo makaronus klientams visame pasaulyje. Mūsų moderni gamykla Fisciano, Salerno, puikiai derina tradicijas ir inovacijas, kasdien pagaminant iki 16 000 kg makaronų, naudojant tik geriausias žaliavas ir pažangias...
Italija, Chiuro
Pasta Negri gamykla yra Chiuro, Valtelinoje, slėnyje, kuris driekiasi prie didingų Italijos Alpų. Šiame nepaliestame krašte, daugiau nei 1200 m aukštyje, išteka vanduo, kurį naudojame mūsų itališkų ekologiškų miltų tešlai. Makaronai vis dar gaminami bronzinėmis formomis, o vėliau, visiškai rankiniu būdu, jie ištempiami ant medinių rėmų, kur lėtai džiūsta žemoje temperatūroje. Amatų meistriškumas atsispindi visame, ką darome, o makaronų pjaustymas, kuris vis dar atliekamas rankomis, yra aiškus to įrodymas. Leiskite sau pasinerti į amatininkų tradicijos prabangą.
Italija, Prata Camportaccio
... ant jūsų stalų pateiktų kitokių makaronų, pagamintų iš grikių, turinčių daug skonio ir maistinių medžiagų. Šiandien makaronų gamykla nori atstovauti išskirtinumui: etikos kodeksas, tvarumas, ekologija, dėmesys žaliavoms ir inovacijoms, kurios ant jūsų stalų atneša unikalių, tradicinių, bet ir novatoriškų skonių makaronus ir receptus.
Italija, Montecorvino Rovella
Montecorvino Rovella yra nedidelis makaronų fabrikas, kuris jau daugelį metų kokybę laiko savo gynybos ginklu, siekdamas laimėti globalios rinkos iššūkį. Taigi, kokybiški kampanijos makaronai nėra tik Gragnano gamybos. Picentini regione, vos keli kilometrai nuo Pontecagnano, stovi gamykla, kur maisto aistra ir atsidavimas darbui visada buvo vieninteliai siūlai, leidžiantys (ir ne tik šiai mažai...
Italija, Gragnano
Makaronų karalius yra makaronų gamykla, įsikūrusi Gragnano, ilgą laiką garsėjanti kilnia makaronų gamyba, 2013 m. spalio 9 d. gavusi Europos Bendrijos IGP ženklą. Mūsų idėja yra gaminti taip, lyg produktas būtų skirtas mūsų šeimai, klientas yra mūsų pasaulio centre, todėl prieš pateikiant produktą rinkai, tradicija yra, kad jį išbando visas personalas, ir tik gavus teigiamą rezultatą pereinama...
Pasta gamykla, tortellini, malūnas...
Italija, Valeggio Sul Mincio
Geras Tortellino yra makaronų gamykla, įkurta 2012 metais. Mes gaminame tortellini su įvairiais įdarais, bet taip pat ir daug daugiau, pavyzdžiui, Fesca kiaušinių makaronus, blynus, įvairią gastronomiją ir netgi garstyčias bei džemus.
Italija, Cesenatico
Romos žemės, turtingos tradicijų, aistrų ir skonių, gimdo makaronų gamyklą La Fenice, kur svarbu naudoti aukštos kokybės žaliavas. Tarp svarbiausių ir dažniausiai naudojamų žaliavų yra sertifikuota Romagnolos miltai ir Altamura semola, Parmigiano Reggiano ir Grana Padano, abu DOP, ir tik Italijoje gaminamos kiaušiniai. Turime galimybę gaminti tiek šviežius makaronus ATM, tiek IQF šaldytus makaronus. Italų skonis, aistra ir geriausia kokybė ant stalo. Tai yra makaronų gamykla LA FENICE.
Italija, Castellammare Del Golfo
Mūsų makaronų gamykla įkurta 2018 metais, turint tradicinę viziją, siekiant gaminti aukščiausios kokybės makaronus, naudojant amatininkų technikas. Gaminami tiek klasikiniai, tiek regioniniai sausi makaronai, laikantis aplinkosaugos ir žmonių sveikatos principų. Visas procesas prasideda nuo kruopštaus Sicilijos ir Italijos semolinos bei kitų žaliavų pasirinkimo, surenkamų naudojant tas pačias...
Mūsų makaronų gamykla, nors ir neseniai įkurta, turi dešimtmečio patirtį tradicinės šaldytos šviežios makaronų srityje, su stipria kokybės ir inovacijų orientacija, kuri padėjo mums tapti lyderiais kai kuriose nišinėse gamybose. Per metus prisitaikėme prie rinkos poreikių, kaip pagrindinius principus priimdami tradiciškumą ir inovacijas, ir vis labiau siekdami pasiūlyti autentiškus produktus...
GAMYBA?KARTUPO GNOCCHI ĮDARYTI GNOCCHI - ŠVIEŽI MAKARONAI ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Teisinė būstinė ir gamykla Faksas El. paštas Antrinė biuras...
Italija, Bagnarola di Budrio
Mūsų gamykla dirba 24 valandas per parą, turime I.F.S., BRC ir UNI-EN-ISO 9002:94 sertifikatus, eksportuojame į įvairias šalis tiek ES, tiek už jos ribų ir esame gerai įsitvirtinę tarptautinėse prekybos grandinėse. Mūsų gaminama įdaryta makaronai yra vakuuminėje pakuotėje apsaugotoje atmosferoje ir turi 5 mėnesių galiojimo laiką net esant kambario temperatūrai. Turime UNI-EN-ISO 9001:2000...
Italija, Chiaramonte Gulfi
priedai makaronams ir bruschettoms, pagaminti iš mažųjų pomidorų, paruoštos padažai, kuriuos tereikia pašildyti per minutę, pomidorų pasta ir džiovinti bei pusiau džiovinti mažieji pomidorai aliejuje, paruošti uždėti ant makaronų, produktai, kurie buvo apdoroti per valandą po derliaus nuėmimo, nes gamybos zonoje visus metus auga šiltnamiuose Sicilijoje, IFS Certiquality DNV sertifikuota gamykla...
Ekologiškos šviežios makaronų dirbtuvės (šeimos verslas). Kiekvieną dieną gaminame naudodami ekologiškas miltus ir sertifikuotus ekologiškus kiaušinius. Taip pat turime savo sertifikatą gamybos procesui, kurį išdavė ICEA. Mes esame ekologiškas operatorius G2091. Taip pat siūlome internetinio užsakymo paslaugą su pristatymu į namus. Mūsų makaronų gamykla gali pasigirti keturiasdešimties metų patirtimi.
Italija, Napoli
Internetinė parduotuvė, specializuojanti tradicinių Kampanijos produktų, tokių kaip setaro makaronai, Gragnano makaronų gamykla, bufalo mozzarella, provola ir fiordilatte iš Agerolos, Sorrento aliejus ir daugelis kitų, pardavime. Svetainėje galite rasti visus savo mėgstamus neapoliečių ir kampanijos tradicinius produktus, papildytus daugybe patarimų ir tradicinių receptų iš nuostabios kampanijos tradicijos!
Italija, Pernucari Di Rombiolo
...m plotą, kuriame susijungia amatininkystė ir modernumas gamybos įrenginiuose. Įmonė didžiuojasi gamindama tradicinę ir natūralią amatininkų makaronų produkciją, gautą pagal senovines makaronų gamybos tradicijas, naudojant geriausias kietųjų kviečių miltus, lėtą tešlos maišymą su šaltu, bakterijų neturintiu vandeniu ir lėtą džiovinimą žemoje temperatūroje. O kai kuriems makaronų tipams gamyba vyksta naudojant bronzines formas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play