Italija, Moio Della Civitella
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus (EVO) yra alyvuogių aliejus, gautas tik mechaniniais metodais, be cheminių tirpiklių ar rafinavimo metodų. Jis išgaunamas iš alyvuogių, alyvmedžio vaisių, naudojant šalto spaudimo arba centrifugavimo procesus, kurie leidžia išsaugoti visas produkto organoleptines ir maistines savybes.
Italija, Catania
... sausai, t. y. be vandens pridėjimo, turi vakuuminį smulkintuvą, kad būtų išvengta oksidacijos procesų malimo metu. Kai alyva yra gauta, ji iš karto filtruojama ir laikoma plieno talpose po azotu, kad būtų išsaugotos jos organoleptinės ir maistinės savybės. Alyva paliks saugojimo talpas tik tada, kai bus buteliuojama.
Italija, Campomorone
... asortimentą, kurį gaminame čia, Italijoje, todėl mūsų produktai gali būti žymimi „100% pagaminta Italijoje“. Mes dirbame su kosmetikos pramonėmis, farmacijos laboratorijomis ir odos priežiūros bei grožio gerovės prekybininkais, taip pat su maisto pramonėmis, kadangi daugelis mūsų aliejų yra maistinės kokybės, sertifikuoti kaip ekologiški ir turi aukštos kokybės savybes (omega-3, omega-6, omega-9, chlorofilas, ceramidas, polifenolis, likopenas, GLA, CLA).
Italija, Gubbio
... ir ekstrakcijos) 27 °C temperatūroje. Tai palankiai veikia galutinę alyvuogių aliejaus kokybę. Aliejaus konservavimas: Aliejus laikomas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje, kad produktas būtų apsaugotas nuo oksidacijos. Buteliavimas: Aliejus buteliuojamas tiesiogiai pagal HACCP gaires (pavojų analizė ir kritinių kontrolės taškų nustatymas). Po trumpos pertraukos aliejus natūraliai filtruojamas dekantavimo būdu, kad būtų išlaikytos jo maistinės ir organoleptinės savybės. Todėl jis griežtai pilamas į alavo talpas.
... laiką, kad nesugadintų kokybės ir perduotų šviežumą pagamintam aliejui. Iš gautos masės išgaunamas „aliejus“, kuris atskiriamas centrifugos pagalba. Taip gautas aliejus nėra filtruojamas, o tik natūraliai nusėda (galimos priemaišos butelių dugne yra būtent dėl natūralios nusėdimo), kas išryškina skonį, aromatą ir išsaugo maistines savybes. SPECIALIOS PASTABOS: ekstra vierginis CHIARAMONTE gaunamas iš ypatingo alyvmedžių derliaus.
Italija, Ponte San Giovanni
...aliejai ir riebalai, alyvuogių aliejus, vynuogės, vynas ir vynuogių sultys, mikrobiologinės analizės, biomolekulinės analizės PCR-RT, GMO tyrimai, daugialypės liekanų analizės, konsultacijos ir analizės pagal HACCP protokolus, HACCP planai. Aplinkos sistema: nuotekos, pramoniniai išleidimai, sąvartynų perkolatai, šuliniai, gruntiniai vandenys, pramoniniai dumbliai, dirvožemiai, žemė ir kasamos uolos, atliekų charakterizavimas, CER kodų priskyrimas, kosmetika, žaliavų kokybės kontrolė, sąvartynų stebėsena, cheminė rizika. Agronominės, aplinkosaugos, higienos ir maisto kokybės konsultacijos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play