...Pasirinkite tik geriausią savo keturkojams draugams! Siūlome šunų ir kačių sausą maistą, griežtai pagamintą Italijoje, Puglijoje, naudojant mėsą ir grūdus. Yra 5 skirtingos linijos šunims, tinkančios visoms veislėms ir dydžiams: - Suaugusiems 24/10 - Vidutinio dydžio 26/12 - Aukštos energijos 28/15 - Profesionalus 30/20 - Šuniukams 30/15 Visos pakuotės po 20 kg Taip pat siūlome: - Kačių sausą maistą pakuotėse po 20 kg arba 4 kg - Konservuotą mėsą po 400 g.
Selezione Alimentare Italia įsipareigoja jums ieškoti Italijoje pagamintų maisto ir gėrimų išskirtinumų. Esame idealus partneris importuotojams ir maisto produktų platintojams, kurie ieško kokybės už teisingą kainą. Turėdami beveik penkiasdešimties metų patirtį, turime išsamių žinių apie itališkus maisto produktus ir jų gamintojus. Dėl mūsų ryšių ir santykių su gamintojais galime gauti geriausias...
Italija, Villafranca Piemonte
Turint naują CE standartus atitinkantį skerdyklą, Aimaretti yra kiaulienos skerdimo ir aukštos kokybės dešrų bei kumpių gamybos pramonė. Veikla siūlo platų pasirinkimą dešrų ir aukštos kokybės, šviežios, natūralios ir skerdžiamos laikantis griežtų higienos normų. Geriausi švieži produktai, garantuoti ir be konservantų, kad kiekvieną dieną ant stalo būtų visų itališkų dešrų skonis. Įmonė užsiima ki...
Italija, Marmirolo
Salumificio Merlotti pradėjo savo veiklą, iškart po karo, Castel d'Ario, miestelyje, kuris buvo legendinio automobilių lenktynininko Tazio Nuvolari gimtinė. Iš amatų dirbtuvės, laikui bėgant, įmonė auga, siūlydama savo produktus vis platesniame regione. Trečioji verslininkų karta perkelia gamybos vienetą į Marmirolo (MN) 3000 kvadratinių metrų gamyklą, atnaujintą pagal bendruomenės direktyvas. Nuo...
...Mūsų istorija prasideda su Peppino Ziveri, kuris 1950 metais pradėjo rinkti mėsą iš mažų vietinių ūkininkų, kurią jis apdorodavo ir parduodavo savo parduotuvėje Parmoje. Mūsų įsipareigojimas, šiandien kaip ir tada, yra saugoti amatininkų gamybą ir remti žemės ūkio biologinę įvairovę.
Italija, Cremona
Antica Valle prekės ženklo istorija prasideda nuo kulinarinės tradicijos, perduodamos iš kartos į kartą. Tai senovinė išmintis, kuri lemia aukščiausią kokybę. Tai kulinarinė meno forma, „mėsa gaminimo menas“, kalbanti paprastumo, autentiškumo ir natūralumo kalba. Visada susijusi su savo gimtine. Mūsų mėsos gaminiuose yra nedaug ingredientų, tačiau visi jie yra neįkainojami, kaip senoviniuose...
Italija, Campo Calabro
...prisidedant prie koncentracijos, nuotaikos gerinimo ir trigliceridų kiekio kraujyje kontrolės. Naudojama tiek šviežia, tiek skirta tradiciniams mėsos gaminiams, Kalabrijos juodųjų kiaulių mėsa yra produktas, kurio savybės yra ypač ryškios ir atpažįstamos.
Nuo 1957 metų Vitali šeima su aistra, rūpestingumu ir dėmesiu klientų poreikiams puoselėja senąją mėsos gamybos meną. Modernios gamybos technikos leido mums dar labiau išplėtoti šias savybes, kurios, kaip ir anksčiau, išskiria mūsų įmonę. Mes auginame grūdus, kurie bus naudojami pašarams, savo žemėse. Auginame vertingų veislių kiaules, gimusias Fermoje, mūsų Petritoli ūkyje, kuris yra klasifikuota...
Italija, Viterbo
Įmonė buvo įkurta 1947 metais, ją įsteigė Coccia Sesto, puikus mėsininkas. Laikui bėgant ji išsiplėtė ir tapo pramone, tačiau taisyklė išliko ta pati: naudoti geriausias žaliavas ir niekada neturėti šaldymo kamerų, kad užtikrintume kokybės standartą, skirtingą nuo įprasto. Šiandien įmonė turi Iso 22000 sertifikatą, yra įgaliota eksportuoti į Kanadą, įtraukta į FDA sąrašą ir laukia Sveikatos minist...
Cipressi in Chianti įsikūrė Radda in Chianti, viduramžių miestelyje, garsėjančiame Chianti Classico vyno gamyba, Sienos provincijoje, kur jo etinė ir profesinė bazė remiasi toskaninių maisto produktų tradicijų gerbimu. Veikla prasideda mažoje patalpoje, šalia senųjų Radda viduramžių sienų, Viale Venti Settembre, kur vyksta Cinta Senese DOP kiaulių, auginamų lauke, mėsos apdorojimas senoviniame 40 ...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje. Ši...
Italija, San Donà Di Piave
Dante Italian Food yra didmenininkas, prekiaujantis mėsos gaminiais, sūriais ir miltais iš Veneto regiono, kuris daugiausia eksportuoja į Europą. Dirbame, kad aprūpintume restoranus, picerijas, barus, viešbučius ir didmenininkus aukštos kokybės produktais, tiekiamais tiesiai iš mažų ir vidutinių amatininkų įmonių. Norime teikti visapusiškas paslaugas ir bendradarbiauti su savo klientais, ieškodami...
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais maisto modeliais. Nuo pat pradžių dėmesingai siekdama kokybės, nuo 2006 metų ji sertifikavo savo Kokybės valdymo sistemą pagal UNI EN ISO 9001: 2008 standartą.
Lardo di Colonnata IGP gabalais, paruoštas ir maltaVergazzataPancetta Steccata...
Italija, Langhirano
Įmonė Barbieri Enzo užsiima kumpių gamyba ir brandinimu bei yra susijusi su Parma kumpių konsorciumu. Barbieri Enzo įsikūrusi Langhirano, Parmos provincijoje, Case Schianchi gatvėje 8. Veiklos sritys: kumpių gamyba kumpių brandinimas kumpių pakavimas kumpių pardavimas kumpių tiekimas mėsos perdirbimo įmonės kumpių gamyklos...
Italija, Chiuro
Mūsų įmonė šiandien turi du gamybos įrenginius. Chiuro mieste yra gamybos įmonė, užimanti beveik 3500 kvadratinių metrų plotą, kuri sujungia mūsų dešimtmečius trunkančią amatininkystės tradiciją su pažangiomis technologijomis ir kompiuterizuota kontrole kiekviename gamybos etape. Čia žaliava apdorojama kruopščiai laikantis gamybos ir brandinimo procesų. Pagrindinė įmonė, esanti Semogo, puikiai tin...
Italija, Langhirano
Daugiau nei 40 metų "Monica & Grossi" gamina "prosciutto di Parma Dop", "prosciutti crudo" ir "prosciutti cotti". Be to, prekiauja "Prosciutto crudo di San Daniele", "speck", "prosciutto affumicato", "culatta", "culatello con cotenna". Pasirenkamos aukščiausios kokybės nacionalinės mėsos, apdorotos didelės patirties "maestri prosciuttai" ir brandinamos idealiu "Langhirano" klimatu vėdinamose pat...
Italija, Vomano (TE)
PNK Farmaceutici Spa Ekspertai kuriant ir gaminant maisto papildus Įkurta 2008 m. Castelnuovo Vomano, Abruzzo - Italija, PNK Farmaceutici yra viena iš dinamiškiausių įmonių šiuolaikinėje pramonės aplinkoje nutraceutikos sektoriuje. Ilgametė patirtis šioje srityje leido plėtoti pažangias kompetencijas ir technologijas, todėl įmonė tapo referenciniu tašku aukštos kokybės maisto papildų formulavime i...
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone yra Crespina Lorenzana, Pizos provincijoje, ir tai yra istorinis prekės ženklas, veikiantis daugiau nei 150 metų aukštos kokybės mėsos gamyboje. Įmonė gamina ir platina aukščiausios kokybės produktus, pagamintus su senoviniu meistriškumu ir rūpesčiu, laikantis šiuolaikinių gamybos standartų ir naudodama tik aukštos kokybės žaliavas, tiek iš žemės, tiek iš jūros, galinčias patenk...
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Italija, Termeno
Mes esame šeimos verslas nuo 80-ųjų pradžios, dabar jau trečioji karta dirba kartu. Gamename didelį įvairių mėsos produktų asortimentą. Nuo rūkyto specko, rūkyto šoninės iki įvairių kumpių ir dešrų, salami ir kitų delikatesų. Specializuojamės gaminant produktus tolesniam apdorojimui, tokius kaip speck mattonella, skirtas pjaustymui. Taip pat esame labai aktyvūs horeca sektoriuje, siūlydami produkt...
Italija, Terlizzi
Jau daugelį metų esame mėsos, sūrių ir džiovintos žuvies didmenininkai. Tiekime restoranams, viešbučiams, mėsos parduotuvėms visoje Italijoje ir užsienyje. Jei ieškote didmeninės mėsos ir sūrių pirkimo, kad galėtumėte juos perparduoti savo versle, pas mus rasite tikrai konkurencingas kainas. Mūsų parduodami produktai daugiausia yra būdingi Apulijos regionui, tačiau rasite ir nacionalinių produktų ...
Italija, Cerreto D'esi
Mūsų ekologinėje ūkyje auginame pusiau laukinius kiaulių, taikydami ekologinius metodus, pabrėždami gyvūnų gerovę. Kiaulės maitinamos tik mūsų ūkyje užaugintomis grūdinėmis kultūromis ir joms nenaudojami antibiotikai. Visi gyvuliai perdirbami mūsų įmonėje, turinčioje CE sertifikuotą mėsos perdirbimo laboratoriją. Gamindami įvairių rūšių dešras, brandintą šoninės, aromatizuotą lašinę, nugarinę, nug...
Italija, Busto Garolfo
Rondanini, per daugiau nei 95 metų istorijos, transformavosi iš paprasto mėsos perdirbimo įmonės į tikrą maisto pramonę. Inovacijų procesas gamybos technikose ir modernių produktų pjaustymo bei pakavimo įrenginių įvedimas nė kiek nepakenkė įmonės ištikimybei tradiciniams receptams, kurie lėmė jos sėkmę, net ir užsienyje. Dėl šios priežasties Rondanini savo klientams siūlo produktą, kuris yra pramo...
Italija, Novate Milanese
Novate Milanese parodų erdvėje „Agenzia Lombarda“ siūlo daugiau nei 2000 maisto produktų - šviežių, sausų ir šaldytų - iš žinomiausių prekių ženklų bei geriausių Italijos ir užsienio tradicijų, gastronominių specialybių, vyno, gėrimų ir ne maisto prekių restoranams. Norint pirkti tiesiogiai, kvalifikuotas personalas, esantis vietoje, yra pasirengęs padėti ir patarti klientams renkantis ir pakrauna...
Italija, Spilinga
Įmonė, dirbanti pagal tradicines ir amatininkų gamybos technikas, siekia išplėsti savo horizontus, plečiant siūlomą asortimentą ir pasiekiamas rinkas, dėka nuolatinio ir nuoseklaus tyrimų bei plėtros proceso, kurio tikslas ilgalaikėje perspektyvoje yra pradėti savo produktų prekybą ir užsienyje. Livasì yra šeimos verslas, gimęs iš trečiosios kartos norų.
Italija, Ginestreto-Pesaro
Įvairios delikatesės siūlomos klientams, tokios kaip lonza, lonzini, dešrelės, saliamiai ir kumpiai, turintys skirtingas skonio savybes, vertingos specialybės, gimstančios iš atrinktų kiaulienos mėsos ir meistriškai prieskonintų mūsų amatininkų rankomis. Kiekvienam mėsos gaminiui garantuojamas minimalus brandinimo laikotarpis, o ideali aplinka, kurioje jis baigiamas, suteikia kiekvienam produktui ...
Italija, Torino
Mes gimėme 1982 m. Torine, Pjemonto širdyje, kaip aukštos kokybės mėsos ir sūrių platintojai. Nuo to laiko produktų asortimentas žymiai išsiplėtė, tačiau pagarba tradicijai ir kokybės grandinei išliko mūsų atpažinimo požymiais. Mes esame tradicinio dvasios įmonė, galinti pasiūlyti kokybiškus ir itin rafinuotus produktus. Įmonės politika grindžiama kokybe, tradicija ir griežtu tiekėjų bei žaliavų a...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play