Italija, Lozzo Di Cadore
Mūsų kepykla įkurta 1952 metais, vis labiau specializuojasi gaminant garsius sausainius. Senovinė ir vertinga receptūra, sudėtingas ir vis dar amatininkų būdu atliekamas gamybos procesas, aukščiausios kokybės ingredientai kartu sudaro mūsų produktų unikalumą ir originalumą. Iš praeities, kurią atspindi išmintingas senų receptų perdirbimas, ir dabarties, kuriai atitinka moderniausios gamybos techni...
Italija, Castelbuono
Italija, Asolo
Asolodolce gamina skanėstus iš sluoksniuotos tešlos ir saldžių specialybių, pasitikėdama moderniais ir pažangiais metodais bei procesais, tačiau išlaikydama kokybės paiešką ir dėmesį autentiškumui, būdingam amatininkams. Asolodolce yra šeimos verslas, šiandien jau antrosios kartos, kuris demonstruoja didelius skaičius, tačiau išlaikė vertybes ir požiūrį, kurie buvo įdiegtos Sergio Gallina, įkūrėjo...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei