Italija, Fidenza
...DOP kumpis, pagamintas iš kiaulienos, išskirtinis Piacenzos regione. Mėsa, gaunama iš kiaulės kaklo, rankomis įdaryta į natūralią žarną ir brandinta mažiausiai 90 dienų, turi saldų ir malonų skonį bei yra pagrindinis antipasto ir aperityvo ingredientas.
Italija, Mesoraca
...Kiaulienos guanciale yra kiaulienos mėsos pjūvis, kuriame yra liesų raumenų venų su vertingu riebalų komponentu, kuris skiriasi nuo lardo (nugaros riebalai) ir pancetta (pilvo riebalai). Konsistencija yra kietesnė nei pancetta, o skonis labiau išskirtinis. Mėsa kruopščiai masažuojama rankomis ir pagardinama mūsų būdingais prieskoniais. Ji paliekama brandinti daugiau nei 80 dienų kontroliuojamoje...
Italija, Langhirano
...Tai gamtos ir žmogaus šedevras. Jis gimsta iš šios žemės gerumo, iš grynos tradicijos pagarbos, iš amatininkų išminties, kuri kiekvieną kumpį paverčia itališko skonio šedevru. Tik itališki kiaulių šlaunys, šviežia mėsa, niekada neužšaldyta, apdorota, prižiūrima ir brandinama su rūpesčiu, kuris yra šios žemės, jos tradicijos, oro ir klimato išskirtinis paveldas. Vidutinė svorio kategorija: kg. 9.5-11 Kiekis vienam kaklui: 2...
Italija, Cremona
... receptuose. Ilgas brandinimas, diena po dienos, „teisingu atstumu“, kad suteiktų nepakartojamą kvapą ir skonį, su druskinimu ir rankiniu rišimu. Kasdieniai kokybės patikrinimai, manija dėl puikios kokybės, išskirtinis pasirinkimas aukštos kokybės itališkų mėsų. Vertingi ingredientai, kuriuos kasdien dedame į savo mėsos gaminius. Neįkainojamai. Antico Valle, dešros ir mėsos gaminiai yra išskirtinai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play