...Il Grana Padano DOP yra gaminamas istoriniame apsaugotoje kilmės zonoje, dėka Mantovos ir Brešos provincijų narių, kurios yra dvi svarbiausios šios DOP gamybai. Pasiekiamas įvairių dydžių ir brandinimo laikotarpių, kurie svyruoja nuo mažiausiai 10 mėnesių iki 20 mėnesių brandinimo.
Italija, MILANO
...Il Grana Padano D.O.P. visada visada yra pagrindinė produkcija „Caseificio Zucchelli“, kuris yra tarp 12 įkūrėjų, 1954 metais įkūrusių „CONSORZIO DI TUTELA DEL GRANA PADANO“, kuris šiandien yra didžiausia D.O.P. pasaulyje. KG 33,620 VISOS FORMOS SVORIS KAINA UŽ KG EUR 7,00 GALIOJIMO DATA 09/08/255 MINIMALUS UŽSAKYMAS 50 VISOS FORMOS...
Italija, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP da 1kg è un formaggio italiano a pasta dura, prodotto nei territori di Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige e Veneto. Garantito ucciso con latte fresco e stagionato per almeno 9 mesi, è un formaggio con un gusto ricco e morbido. Ideale per accompagnare antipasti o come ingrediente in piatti di pasta e riso.
... šiek tiek išgaubtu šoniniu kraštu. Cilindro forma yra 35–45 cm skersmens, o minimalus svoris yra 24 kg. Gaminimo proceso metu pienas pirmiausia nuspaudžiamas, o vėliau pridedamas veršelių rūgštis; taip gautas varškė pakeliama iki 53°-56° temperatūros, todėl Grana Padano apibūdinamas kaip virtas sūris. Varškės granulių leidžiama pailsėti, kad susigulėtų, po to jos dedamos į formas, kuriose lieka mažiausiai dvi dienas.
Italija, Imperia
...Calvi Genujos baziliko pesto DOP gaminamas pagal tikrąją Lygūrijos receptūrą. Iš tiesų, jame yra ekstra virgin alyvuogių aliejaus, Lygūrijoje užauginto baziliko (Basilico Genovese DOP), pušų riešutų, česnako ir Grana Padano. Palyginti su naminiu pesto, pridedama tik citrinos rūgštis (rūgštiklis) ir askorbo rūgštis (antioksidantas). Nėra anakardžių, kviečių gemalų ar kitų ingredientų, svetimų...
Italija, Codogno
...Grana Padano DOP yra kietas, virintas ir lėtai brandinamas sūris. Jis gaminamas Padano lygumoje, iš šviežiai melžto, pusiau riebio žaliavinio pieno, gaunamo iš karvių, kurios yra apsaugotos nuo endeminių ligų. Tai itališkas sūris, turintis saugomą kilmės vietos pavadinimą (DOP). Tai reiškia, kad visos trys pagrindinės gamybos grandinės fazės: gyvulininkystė, pieno perdirbimas į sūrį ir...
Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, motinos mielės (natūralios mielės iš 0 tipo minkštųjų kviečių miltų miltelių, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, vyšniniai pomidorai, mozzarella, špinatai, Grana Padano.
Italija, Brusaporto
...„Scarpinòcc“ yra tradicinis specialitetas ir simbolis kulinarinės istorijos šalyje bei Parre gyventojų, esančių Bergamo provincijoje, aukštoje Seriano slėnyje. Pavadinimas nurodo formą, kuri šiek tiek primena rankų darbo audinių avalynę, naudotą iki prieš kelis dešimtmečius, kurią kaimo moterys siūdavo savo šeimai. Šviežia tešla su liesu įdaru, pagamintu iš grana padano sūrio, džiūvėsėlių...
Italija, Cadorago
...Sacco System, įmonė, specializuojanti pieno rūgšties bakterijų gamyboje pieno pramonėje, gamina seriją liofilizuotų ir užšaldytų pieno rūgšties bakterijų, skirtų kietųjų sūrių gamybai, ypač sūriams, kurių drėgmės procentas sausose riebalų medžiagose yra 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino kietasis sūris Apsilankykite svetainėje https://www.saccosystem.com/ ir atsisiųskite brošiūras!
Italija, Sant'ilario D'enza
...gaminame biologinį Parmigiano Reggiano, sertifikuotą „Produkto iš kalnų“ ir galiausiai „Tik iš Italijos Raudonosios veislės“. Mūsų sūrių asortimentas yra platus ir įvairus: tarp labiausiai mėgstamų DOP siūlome Grana Padano ir Pecorino Romano, taip pat siūlome šviežius sūrius, tokius kaip bufalo mozzarella ir burrata, bei brandintus sūrius, tinkamus ir vegetariams, tokius kaip Spinoro (100...
Italija, Soragna
Sarca, įsikūrusi Soragna, supakuoja kietą ir pusiau kietą sūrį, „Parmigiano Reggiano“ ir „Grana Padano“ į plėveles ir maišelius po Cryovac vakuumu. Transporto organizavimas Italijoje ir užsienyje su konteinerių pakrovimais, krovinių surinkimo transportu, montavimo, sandėliavimo paslaugomis ir siuntimo platformomis.
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa užsiima pieno produktų ir sūrių gamyba bei platinimu, įskaitant mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, iš grynos ožkos pieno ir daugybę kitų skanėstų, visada naudodama tik šviežią pieną. Viena iš mūsų specialybių yra ožkų sūriai, kurie pasižymi geresniu virškinamumu nei kiti sūriai. Taip pat gaminame aukščiausios kokybės burro ir mascarpone.
Italija, Gambasca
... Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Bufalo Mozzarella Campana, Burrata, Gorgonzola ir dar daug daugiau. Rinkų žinios, gebėjimas nustatyti ir interpretuoti klientų poreikius leidžia mums patarti klientui, padedant jam augti ir įgyti žinių apie produktus, jų pateikimą, pjaustymą, laikymą ir derinimą. Su mūsų šaldytuvų transporto priemonių flotile pasiekiame visą Pjemontą ir Ligūriją, taip pat turime organizacinę struktūrą tarptautiniams siuntimams.
Italija, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, esanti Emilia kelyje tarp Reggio Emilia ir Parma, gamina išskirtinio skonio grietinėlės sviestą, surinktą iš daugiau nei 150 Parmigiano Reggiano gamintojų pieno ūkių. Be to, kad siūlo įvairias sviesto formas, įmonė taip pat brandina Parmigiano Reggiano (kurį taip pat gamina) ir Grana Padano, parduodamus tiek visomis formomis, tiek vakuuminėse pakuotėse. Nuolatinė kokybė ir rimtumas teikiant paslaugas, nuo pakavimo iki pristatymo savo transportu, yra daugiau nei 50 metų sunkaus darbo rezultatas ir natūraliai sertifikuota pagal UNI EN ISO 9001:2000.
Italija, Terlizzi
Jau daugelį metų esame mėsos, sūrių ir džiovintos žuvies didmenininkai. Tiekime restoranams, viešbučiams, mėsos parduotuvėms visoje Italijoje ir užsienyje. Jei ieškote didmeninės mėsos ir sūrių pirkimo, kad galėtumėte juos perparduoti savo versle, pas mus rasite tikrai konkurencingas kainas. Mūsų parduodami produktai daugiausia yra būdingi Apulijos regionui, tačiau rasite ir nacionalinių produktų iš visų regionų bei žinomų prekių ženklų, tokių kaip grana padano.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specializuojasi itališkų ir ne tik sūrių brandinime ir porcijavime. Mes galime pasiūlyti pilną sūrių paketą: Grana Padano Dop ir Parmigiano Reggiano Dop įvairiuose brandinimuose, porcijose ir tarkuotu pavidalu. Daugelis itališkų DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, šveicariški sūriai, kietieji sūriai, minkštieji sūriai, ožkų ir avių sūriai, Provoloni, jaunieji pieniniai sūriai, pusiau ir super brandinti sūriai.
Italija, Vigonza
...kokybei, siūlome platų sūrių ir dešrų pasirinkimą, tokių kaip: GRANA PADANO, brandintas daugiau nei 30 mėnesių, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Be to, esame pasiruošę ir galime padėti klientui surasti produktą, kurį jis valgė Italijoje ir užsienyje, bet negali rasti. Visi TIP & IT darbuotojai visada pasiruošę suteikti išsamią informaciją apie klientų vartojamus produktus ir naujas...
...Jau 40 metų Latteria Sociale Sant'Angelo specializuojasi Grana sūrio gamyboje. Sūrių skanumo paslaptis slypi kruopščiai pasirinkto pieno, kuris yra aukštos kokybės ir patikimos kilmės, laikantis higienos normų ir nuolat tobulinant gamybos technologijas. Be gamybos, Latteria Sociale Sant'Angelo prekiauja Italijoje puikiu GRANA PADANO, būdingu Mantovano regionui, 432, turinčiu C.E.E. antspaudą nr...
Italija, Desenzano Del Garda
GRANA PADANO Sūrio Apsaugos Konsorciumas...
Grana Padano D.O.P. gamyba...
Italija, Cesenatico
Romos žemės, turtingos tradicijų, aistrų ir skonių, gimdo makaronų gamyklą La Fenice, kur svarbu naudoti aukštos kokybės žaliavas. Tarp svarbiausių ir dažniausiai naudojamų žaliavų yra sertifikuota Romagnolos miltai ir Altamura semola, Parmigiano Reggiano ir Grana Padano, abu DOP, ir tik Italijoje gaminamos kiaušiniai. Turime galimybę gaminti tiek šviežius makaronus ATM, tiek IQF šaldytus makaronus. Italų skonis, aistra ir geriausia kokybė ant stalo. Tai yra makaronų gamykla LA FENICE.
Italija, Milano
... kaip Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konservuoti maisto produktai, labai žemos rūgštingumo ekstra vierginio alyvuogių aliejus, Italijos ir Ispanijos kumpiai (jamon iberico), Bresaola, šaldytos žuvys (Argentinos krevetės). Prekiaudami produktais, skirtais nišoms rinkoje, sukūrėme svarbią specializuotų platintojų, tiek Italijoje, tiek užsienyje, bazę, leidžiančią mums palaipsniui didinti...
Italija, Bagnolo San Vito
Pieno Medis yra itališkų maisto produktų ir gėrimų platinimo įmonė. Maisto sektoriuje dirbame su tokių produktų prekyba kaip: Sūriai: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola saldus ir aštrus, rūkytas scamorza, Caciocavallo. Šoninės: San Daniele kumpis, Parma kumpis, Nacionalinis kumpis, mec kumpis ir plytelės formos kumpis. Mėsos gaminiai: speck, mortadella...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., Romos pienas: įmonė, specializuojanti šviežio pieno gamyboje ir perdirbime Romoje, lengvai virškinamas šviežias pienas, UHT pienas, jogurtas, grietinėlė, sviestas, mocarela, rikota, caciotta, džiovinti sūriai, grana padano, pieno ir kakavos pudingas, aukštos kokybės pienas.
Grana Padano sūrio gamyba ir pardavimas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play