Italija, Chiuro
... tinka Prosciutto De 'BAITA' ir Speck De 'BAITA' brandinimui, pasinaudojant aukštų kalnų (1459 m virš jūros lygio) švaraus ir gaivaus oro privilegija. Dėl nuolatinio darbo, stiprios aistros ir šeimos bei vieningos komandos atsidavimo, mūsų produktai pasiekia tą nepakartojamą ir unikalų prisilietimą, kuris apibūdina jų Unikalumą ir Išskirtinumą.
Italija, Langhirano
...Daugiau nei 40 metų "Monica & Grossi" gamina "prosciutto di Parma Dop", "prosciutti crudo" ir "prosciutti cotti". Be to, prekiauja "Prosciutto crudo di San Daniele", "speck", "prosciutto affumicato", "culatta", "culatello con cotenna". Pasirenkamos aukščiausios kokybės nacionalinės mėsos, apdorotos didelės patirties "maestri prosciuttai" ir brandinamos idealiu "Langhirano" klimatu vėdinamose...
Italija, Termeno
Mes esame šeimos verslas nuo 80-ųjų pradžios, dabar jau trečioji karta dirba kartu. Gamename didelį įvairių mėsos produktų asortimentą. Nuo rūkyto specko, rūkyto šoninės iki įvairių kumpių ir dešrų, salami ir kitų delikatesų. Specializuojamės gaminant produktus tolesniam apdorojimui, tokius kaip speck mattonella, skirtas pjaustymui. Taip pat esame labai aktyvūs horeca sektoriuje, siūlydami...
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais maisto modeliais. Nuo pat pradžių dėmesingai siekdama kokybės, nuo 2006 metų ji sertifikavo savo Kokybės valdymo sistemą pagal UNI EN ISO 9001: 2008 standartą.
Importo ir eksporto įmonė, lyderiaujanti prieskonių ir aromatų apdorojimo srityje. Mūsų įmonė įkurta 1983 metais, siekiant sukurti mišinius su įvairiais skoniais, naudojamais tokioms sritims kaip: duonos kepimas, mėsos perdirbimas, mėsos apdorojimas ir maisto pramonė. Žaliavos apdorojamos mūsų įmonėje, sukuriant mišinius su įvairiais skoniais, atkuriant tokius skonius kaip SPECK, MORTADELLA...
Italija, Riposto
... saldžių ir sūrių gastronomijos produktų, laikydamiesi griežtos gamybos proceso kontrolės. Saldžioje gastronomijoje didelę reikšmę turi šaldytos kasatai ir sicilietiški kanoliai. Sūrioje gastronomijoje pagrindinis produktas yra šaldyti arancini. Jie siūlomi trijose versijose: arancini su ragù, arancini su sviestu ir arancini su speck. Papildant sūrią gastronomiją, Maestro Gourmet siūlo: šaldytas picas, šaldytus užpildytus pyragėlius, šaldytus supplì, šaldytas ryžių kroketes, šaldytas kartocciatas ir šaldytus calzonus.
Italija, Pieve Tesino
Amatinė rūkytų dešrų gamyba, įskaitant nepakartojamą Tesino speck.
Italija, Bagnarola di Budrio
... sertifikatą. Dirbame su savo prekės ženklais ir kai kuriais atvejais garantuojame išskirtinumą tam tikroje teritorijoje, žinoma, dirbame ir pagal privatinę etiketę pagal užsakymą, su konkurencingais terminais ir kainomis. Turime standartinius formatus: tortelinius su šonine, su mėsa, tortelonius su mėsa, rikota ir špinatais, su sūriais - raviolius, grybus, sūrius, rikotą ir špinatus. Taip pat turime „SPECIALYBES“: saccottinius su trumais, speck ir rukola, pomidorus su mocarela ir baziliku. Be to, gaminame Halal ir Kosher sertifikuotus makaronus.
Italija, Falcade
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play