Italija, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Italija, Ferrere
Agrisalumeria Luiset yra trumpųjų tiekimo grandžių žemės ūkio įmonė, specializuojanti kiaulių auginime ir atitinkamoje mėsos perdirbime, gaminant be glitimo būdingus Pjemonto mėsos gaminius. Ferrere (AT), Monferrato Astigiano regione, mes auginame kiaules lauke, iš kurių gauname šviežią kiaulieną, tokią kaip šonkauliai, kaklo kumpis, šonkauliukai ir būdingi Pjemonto mėsos gaminiai, tokie kaip...
Italija, Airola
... itališkų ir tarptautinių mėsų, kruopščiai atrinktų. Mėsos gaminiai ir pjaustyti produktai, tokie kaip Gambero Rosso apdovanotas Marchigianotto, atspindi kulinarinę puikybę. Cillo Mėsos Tiekimo Grandinė garantuoja gyvūnų gerovę ir galutinio produkto kokybę. Cillo Experience projektas švenčia Italiją ir jos klasiką, perduodamas kulinarinę patirtį ir itališką aistrą. Sabatino Cillo Experience prekės...
Italija, Campo Calabro
Benedetto s.r.l. mėsos gaminiai švenčia kokybę, ją lydėdami su tipiniais Kalabrijos graikų žemės kvapais ir skoniais, tokiais kaip rūtų, krapų ir aštraus raudonojo pipiro kvapai, kurie, energingai sutrinti dideliuose grūstuvėse, užbaigia skonio kūrinį. Ilgas brandinimo procesas, galiausiai pasirinktas siekiant apsaugoti klientų sveikatą, palengvina ir išsaugo mėsos fizinių ir organoleptinių...
Nuo 1957 metų Vitali šeima su aistra, rūpestingumu ir dėmesiu klientų poreikiams puoselėja senąją mėsos gamybos meną. Modernios gamybos technikos leido mums dar labiau išplėtoti šias savybes, kurios, kaip ir anksčiau, išskiria mūsų įmonę. Mes auginame grūdus, kurie bus naudojami pašarams, savo žemėse. Auginame vertingų veislių kiaules, gimusias Fermoje, mūsų Petritoli ūkyje, kuris yra klasifikuotas BAT (Geriausia Pasiekiama Technika) ir energetiškai nepriklausomas, dėka atsinaujinančių energijos šaltinių (saulės energijos).
Italija, Vaiano-Loc. La Foresta
Jau šešiasdešimt metų Pieno ir Mėsos gamykla Pieragnoli Nilo veikia aukštos kokybės gastronomijos srityje, atnešdama ant jūsų stalo natūralius ir autentiškus produktus, kurie yra ilgos toskanietiškos ir itališkos amatininkų tradicijos rezultatas. Įmonė įkurta 1949 metais, kai po daugelio metų, praleistų ganymo kalvose Val di Bisenzio, Nilo Pieragnoli nusprendžia pradėti tikrą pieno ir mėsos...
Italija, Cremona
... receptuose. Ilgas brandinimas, diena po dienos, „teisingu atstumu“, kad suteiktų nepakartojamą kvapą ir skonį, su druskinimu ir rankiniu rišimu. Kasdieniai kokybės patikrinimai, manija dėl puikios kokybės, išskirtinis pasirinkimas aukštos kokybės itališkų mėsų. Vertingi ingredientai, kuriuos kasdien dedame į savo mėsos gaminius. Neįkainojamai. Antico Valle, dešros ir mėsos gaminiai yra išskirtinai...
Italija, Langhirano
... patalpose. Visas procesas leidžia pasiūlyti rinkai produktą su aukštais kokybės standartais. Visi "Monica & Grossi" mėsos gaminiai yra be alergenų, OGM ir gali būti vartojami celiakija sergančių vartotojų. Rinkoje mėsos gaminiai pristatomi su įvairiais prekių ženklais, kurie identifikuoja "Monica & Grossi" prekės ženklo produktų tipą.
Italija, Barberino Di Mugello
...“, „Casa del Corto“, ir kaimo parduotuvėje, kurią valdo įmonė, susijusi su jautiena ir pieno produktais; originaliausia produkcija yra jogurtas, gautas tiesiogiai fermentuojant pieną, ir Amiatos medus. Įmonės misija yra orientuota į kokybiškų maisto produktų platinimo vertinimą, teikiant pirmenybę Toskanos produktams, kurie gali būti sertifikuojami ir garantuojami gamybos – platinimo etape, praktiškai tai yra „trumposios tiekimo grandinės“ projektas. Gamyba ir atranka...
Kokybiški mėsos gaminiai ir atrinkta mėsa.
Mėsinė Carlo Alberto buvo įkurta 1997 metais, siekiant apdoroti ir prekiauti žirgiena, greitai tapo regiono referencine realybe. Vėlesniais metais ji išplėtė savo pasiūlą kitoms mėsos rūšims. Šiandien, remdamasi sukaupta patirtimi, Carlo Alberto gali pasiūlyti unikalų sprendimą, kad patenkintų šiuolaikinio ir sąmoningo vartotojo poreikius. Mes esame specialistai, užsiimantys Grass Fed mėsos...
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
... grindžiamos tik natūraliais miltais. Visas gamybos procesas vyksta mūsų amatininkų dirbtuvėse, remiantis kruopščiu tyrimu ir nuolatiniu tobulėjimu, gerbiant tradicinės mėsos apdorojimo meno nepakeičiamumą, su jo įtvirtintomis ir pastebimomis savybėmis. Mūsų mėsos gaminiai yra skirti platinimui ir vartojimui, su sąmoningumu ir pasididžiavimu siūlant maistą, kurio kokybė yra neabejotina ir kuris turi aukštą kulinarinę tradiciją.
... į jūrą, o kambariai aprūpinti oro kondicionieriais, kurie sujungia estetiką, praktiškumą, inovacijas ir puikų komfortą. Restorane ant stalo patiekiame savo gamybos maistą. Alyvuogių aliejus, mėsos gaminiai, sūriai, mėsa ir džemai yra mūsų Ūkininkų ūkio ir vietinių ūkininkų darbo vaisiai, garantuojantys „Km. Nulis“. Maistas, kuris išlaiko visą kaimo ir tradicinės virtuvės skonį. Restorano interjeras ir visi baldai yra iš vietinės akmens, atitinkančio mūsų regiono tradicinį kaimo stilių. Tuo tarpu virtuvėje mes deriname paprastus ir natūralius žemės elementus.
Italija, Potenza
Nuosavas skerdimas ir tradicinių Venecijos dešrų gamyba...
Gaminti. Tipiniai mėsos gaminiai - Taip pat celiakija sergantiems Lardo di Arnad DOP - Graikinių riešutų aliejus...
Italija, Casale Litta
Mėsos skerdimas ir perdirbimas...
Italija, Citta' Di Castello
Šviežia mėsa ir dešros...
Italija, San Gimignano
Toskaniški mėsos gaminiai, toskaniškas D.O.P. kumpis. Keptos specialybės. Šerno produktai - Ekologiški mėsos gaminiai.
Keptų mėsos gamyba ir prekyba...
Italija, Castelnuovo Rangone
IL SALUMIFICIO SRL Minkšti ir Traškūs Ciccioli, Galvos Puodeliai, Pancetta, Aromatizuoti Lardi, Strutti ir kiekvienas tipinis mėsos gaminys iš Modenės tradicijos.
Italija, Pegognaga
... įrenginius, traukinius, split ir monoblokų versijose, skirtus mažoms ir vidutinėms transportuojamoms kameroms. Dideliems šaldymo transportavimo įrenginiams Zanotti gamina monoblokinius dyzelinius įrenginius ir pošasių versiją. Įrenginiai yra prieinami su standartiniais dujomis (R404A ir R134A) ir naujais ekologiškais šaldikliais. Zanotti taip pat užsiima didelių šaldymo įrenginių projektavimu ir gamyba maisto produktų, tokių kaip vaisiai, daržovės, mėsa, žuvis, pienas, jogurtas, ledai, mėsos gaminiai, saugojimui.
Italija, Palo Del Colle
Galvijų, kiaulių, avinų ir arklių skerdimas, dalijimas, apdorojimas ir pakavimas Galvijų, kiaulių, avinų mėsos produktų kūrimas ir gamyba, taip pat galvijų ir kiaulių mėsos pagrindu pagamintų produktų Paukščių ir žvėrienos prekyba...
Italija, Portoferraio
Didmeninė prekyba šaldytais maisto produktais ir šviežia mėsa...
Italija, Sandrigo
Mėsos skerdimas ir apdorojimas...
Italija, Viterbo
ŠVIEŽIO IR ŠALDYTO MĖSOS APDOROJIMAS IR PREKYBA 
NUOSAVO GAMYBOS KUMPIS, COPPA, BACONAS IR DEŠROS (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Salami Crudi specialybė su: trumais, Barolo, riešutais - Elnių ir šerno salami, Salsiccia, kumpiai, Zamponi, šviežia mėsa iš CON.SA.TI.
Italija, Romano D'ezzelino
Mėsos apdorojimas ir prekyba...
Italija, Formigine
Pjaustymas ir mėsos prekyba...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play