Italija, Castellina In Chianti
... Parfum). Ekologiška kultūrų, žemės ūkio produktų ir iš jų gautų ekstraktų sertifikacija patvirtina ir liudija aukštą mūsų įmonės gamybos kokybę. Mūsų eteriniai aliejai sertifikuoti ne tik kosmetikos ir farmacijos, bet ir maisto pramonei. Neseniai pradėta gaminti rezinoidus, koncentruotus ir absoliutus, įdiegus naujas ir novatoriškas ekstrakcijos technologijas (vakuminė distiliacija).
Italija, Gubbio
... ir ekstrakcijos) 27 °C temperatūroje. Tai palankiai veikia galutinę alyvuogių aliejaus kokybę. Aliejaus konservavimas: Aliejus laikomas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje, kad produktas būtų apsaugotas nuo oksidacijos. Buteliavimas: Aliejus buteliuojamas tiesiogiai pagal HACCP gaires (pavojų analizė ir kritinių kontrolės taškų nustatymas). Po trumpos pertraukos aliejus natūraliai filtruojamas dekantavimo būdu, kad būtų išlaikytos jo maistinės ir organoleptinės savybės. Todėl jis griežtai pilamas į alavo talpas.
...gerokai prieš nacionalinę ir Europos teisę. Susitarimas, kaip ir tada, grindžiamas griežtomis taisyklėmis ir griežta kokybės kontrole. Istorija, tradicija, autentiškumas, pagarbos teritorijai ir aplinkai principai orientuoja visą Laudemio gamybos procesą, nuo harmoningos alyvmedžių priežiūros iki selektyvaus vaisių rinkimo jų tobulame brandos etape, nuo malimo iki gramolavimo ir griežtai šalto ekstrakcijos, iki buteliavimo ir kruopštaus produkto saugojimo.
Italija, Napoli
... atitinkamos institucijos. Šis metodas apima auginimą, kuris, vengiant pesticidų, remiasi natūraliais ryšiais tarp agronominių technikų, aplinkos ir gyvųjų organizmų. Europos Sąjunga įvedė kontrolės ir sertifikavimo sistemą, kad būtų galima atskirti šiuos produktus rinkoje. Įmonė turi modernią nuolatinę ekstrakcijos įrangą ir pasitelkia profesionalių alyvuogių aliejaus ragautojų konsultacijas, kurių dalimi esu ir aš. Olivarte Biologinis, DOP, aromatizuoti alyvuogių aliejai gaunami visiškai laikantis bendruomenės normų.
Kooperatyvas ACLI - Racale veikia Pietų Salente ir specializuojasi žemės ūkio produktų gamyboje ir prekyboje. Mūsų aliejaus spaudykloje puiki mūsų ekstra viergino alyvuogių aliejaus kokybė išsiskiria maloniu aromatu ir savitu skoniu, dėka rankinės derliaus nuėmimo, kruopščiai atrinktų vaisių, nuolatinio ekstrakcijos metodo ir griežtų priemonių, taikomų aliejaus spaudykloje transformacijos...
Italija, Castronovo Di Sicilia
... nuo tradicinių ekstrakcijos sistemų, leidžia nuolatinį alyvų apdorojimą. Taigi, nuo to momento įmonė pasitikėjo pažangia decanterių technologija, centrifuginiu ekstraktoriumi, įranga, galinčia apdoroti 50 000 kilogramų per valandą, ALFA LAVAL technologija, leidžiančia apdoroti „šaltas“ pastas, kad būtų užtikrinta produkto vientisumas. Nuolatinis įrenginių atnaujinimas siekiant pasivyti technologinę...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei