Italija, Radicofani
Cacio di Pienza gamyba yra tradicija, turinti labai senas šaknis, kuri perduodama iš kartos į kartą iki šių dienų. Pieno gamintojai susibūrė į Cooperativa di Cotignano, naudodami ir išlaikydami tradicinius gamybos metodus: pieno tiekimą su ypatingais aromatais, kuriuos suteikia Val d'Orcia pievų žolės, rafinuotas brandinimo technikas ir, svarbiausia, ypatingą dėmesį sūrio kokybei. Kooperatyvas bev...
Italija, Monterotondo
...Vegantis ekologiškas laisvas açaì, tiekiamas didmeninėmis kainomis ir formatais, yra 100% natūralus, liofilizuotas ir žalias, sertifikuotas ekologiškas. Pagamintas Brazilijoje, tai milteliai, gaunami iš açaì uogų minkštimo. Šviežias minkštimas liofilizuojamas modernia šaldymo technika, t. y. labai žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos organoleptinės savybės ir mikroelementai. Tai...
Italija, Santa Ninfa
...100% ekologiškas EVO aliejus gaminamas iš mūsų regiono ekologiškų alyvuogių. Vidutiniškai intensyvus vaisiškumas. Šviežias ir subalansuotas, jis suteikia unikalių pojūčių visiems geros ir sveikos virtuvės mėgėjams. Skonis ryškus, su kartumu ir aštrumu, puikiai derančiu tarpusavyje.
Italija, Torano Castello
HELIX BRUTIA užsiima sraigių auginimu ir prekyba, įskaitant Helix Aspersa Maxima rūšį. Mūsų įmonė užima 2500 m2 plotą Pietų Italijoje. Mūsų ūkininkavimas, kuris yra visiškai ekologiškas, vykdomas pagal madonitų metodą. Visi auginimo procesai vyksta lauke. Mūsų ūkininkavimas leidžia tiekti šviežias sraiges praktiškai visus metus. Griežti patikrinimai užtikrina mūsų produktų higieną ir saugumą. Sandėlyje yra išvalymo patalpa ir šaldymo kamerų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei