Italija, Goito
...pašalindami, jei yra, esamą tinką, iki maždaug 50/100 cm aukščio nuo nuolatinės drėgmės linijos. Sienos, kuriose bus taikomas tinkas, bet kuriuo atveju turi būti švarios, nepažeistos, be užteršimo, dulkių, lupimosi ar nesuderinamų dalių, tinkamai prisotintos vandeniu (prisotintos sausoms paviršiams). Esant druskos eflorescencijai, tiksliai ją pašalinkite ir atlikite prevencinį apdorojimą purškiant...
Italija, Giuliano
...Miltai "O", pasterizuota kiaušinių mišinys, sviestas, riebalai ir augaliniai aliejai, cukrus, alaus mielės, druska. ĮDARYMAS: Grietinėlė, rūgštūs vyšnios. MARINAVIMAS: Vanduo, cukrus, romas.
Italija, Trepuzzi
...Po 24 valandų infuzijos kiekviena augalų rūšis distiliuojama tradicinėse distiliavimo kolbose: kadagio uogos, jonažolė, saldymedis, kalendra ir, svarbiausia, jūros salotos, kurios suteikia unikalų skonį. Mišinys ruošiamas tik su grynu šaltinio vandeniu. Po trijų filtracijų visas buteliavimo procesas atliekamas rankomis. -Akių lygyje ji yra skaidri ir bespalvė. -Ant nosies juntamas nuolatinis jūros salotų aromatas ir gaivus druskos kvapas. -Skonyje atsiskleidžia gaivus ir sūrus skonis. Ji puikiai dera su žuvies patiekalais, šviežiais vėžiagyviais ir populiariausiais sušiais bei sashimiais.
Italija, Ponte Galeria
... ir gaiviu aromatu. Ši fermentuota sojų pupelių, kviečių, druskos ir koji grybelio mišinys yra vienas iš labiausiai naudojamų prieskonių Japonijoje, universalus padažas, tinkantis sriuboms, makaronams, ramenui, sushi, okonomiyaki, shabu shabu ir daugeliui kitų patiekalų. Iš tiesų, nėra jokio pakaitalo sojų padažui. Yra daug rūšių, iš kurių galima rinktis, įskaitant tamsų sojų padažą, šviesų sojų padažą, mažai natrio turintį sojų padažą ir visą arba marudaizu sojų padažą.
Italija, Trento
...Praktiškame kubelio formate, štai naudingas pagalbininkas virtuvėje: aromatinis mišinys Soffritto Bauer. Jis sukurtas iš kruopščiai atrinktų daržovių, be monosodžio glutamato ir hidrintų riebalų. Bauer paslaptis skaniems padažams ir kitiems gardiems receptams. Puikiai tinka suteikti skonį jūsų receptams. Ištirpinkite 1 Soffritto Bauer kubelį (10 g) nedideliame aliejaus arba vandens kiekyje puode, taip sukurdami pagrindą norimoms patiekalams gaminti. Tada tęskite, ruošdami mėsą, žuvį, daržoves ar padažus pagal pageidaujamą receptą, stebėdami, ar reikia druskos gaminimo pabaigoje.
... produktams, sintezei (Bordo mišinys, gipso, kalcio fosfato druskos…), vulkanizacijai, cheminiam krakmolo modifikavimui… Turbo-granuliatorius aglomeracijai, gaminantis kompaktiškus, atsparius, laisvai tekančius, sferinius daleles. Turbo-minkyklė bet kokių tešlų gamybai. Turbo-viryklė gnocchi, padažų, kremų, mėsos ar daržovių įdarų gamybai... Turbo-pasterizatorius maisto projektams (kūdikių...
Italija, Cis
... leidžia Kaltasphalt Plus prisitaikyti prie pagrindo judesių, nesulūžtant ir nesuskilinėjant, todėl jis idealiai tinka nuolydžiams ir keliams, kuriems taikomas intensyvus eismas. Kaltasphalt Plus aktyvuojasi iš karto, dėka suspaudimo, kurį sukelia kelių eismas arba mechaniniai įrenginiai, tokie kaip vibruojanti plokštė ar volas. Kaltasphalt Plus išlaiko savo savybes daugiau nei 12 mėnesių, yra nejautrus žemoms temperatūroms iki -30 °C ir atsparus aukštoms temperatūroms iki +60 °C; jį galima kloti net ir lietaus ar sniego metu, jis nebijo šalčio ir druskos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play