Italija, Cremona
Antica Valle prekės ženklo istorija prasideda nuo kulinarinės tradicijos, perduodamos iš kartos į kartą. Tai senovinė išmintis, kuri lemia aukščiausią kokybę. Tai kulinarinė meno forma, „mėsa gaminimo menas“, kalbanti paprastumo, autentiškumo ir natūralumo kalba. Visada susijusi su savo gimtine. Mūsų mėsos gaminiuose yra nedaug ingredientų, tačiau visi jie yra neįkainojami, kaip senoviniuose...
Cipressi in Chianti įsikūrė Radda in Chianti, viduramžių miestelyje, garsėjančiame Chianti Classico vyno gamyba, Sienos provincijoje, kur jo etinė ir profesinė bazė remiasi toskaninių maisto produktų tradicijų gerbimu. Veikla prasideda mažoje patalpoje, šalia senųjų Radda viduramžių sienų, Viale Venti Settembre, kur vyksta Cinta Senese DOP kiaulių, auginamų lauke, mėsos apdorojimas senoviniame 40 ...
Italija, San Donà Di Piave
Dante Italian Food yra didmenininkas, prekiaujantis mėsos gaminiais, sūriais ir miltais iš Veneto regiono, kuris daugiausia eksportuoja į Europą. Dirbame, kad aprūpintume restoranus, picerijas, barus, viešbučius ir didmenininkus aukštos kokybės produktais, tiekiamais tiesiai iš mažų ir vidutinių amatininkų įmonių. Norime teikti visapusiškas paslaugas ir bendradarbiauti su savo klientais, ieškodami...
Italija, Ferrere
Agrisalumeria Luiset yra trumpųjų tiekimo grandžių žemės ūkio įmonė, specializuojanti kiaulių auginime ir atitinkamoje mėsos perdirbime, gaminant be glitimo būdingus Pjemonto mėsos gaminius. Ferrere (AT), Monferrato Astigiano regione, mes auginame kiaules lauke, iš kurių gauname šviežią kiaulieną, tokią kaip šonkauliai, kaklo kumpis, šonkauliukai ir būdingi Pjemonto mėsos gaminiai, tokie kaip roži...
Lardo di Colonnata IGP gabalais, paruoštas ir maltaVergazzataPancetta Steccata...
Italija, Langhirano
Įmonė Barbieri Enzo užsiima kumpių gamyba ir brandinimu bei yra susijusi su Parma kumpių konsorciumu. Barbieri Enzo įsikūrusi Langhirano, Parmos provincijoje, Case Schianchi gatvėje 8. Veiklos sritys: kumpių gamyba kumpių brandinimas kumpių pakavimas kumpių pardavimas kumpių tiekimas mėsos perdirbimo įmonės kumpių gamyklos...
Italija, Chiuro
Mūsų įmonė šiandien turi du gamybos įrenginius. Chiuro mieste yra gamybos įmonė, užimanti beveik 3500 kvadratinių metrų plotą, kuri sujungia mūsų dešimtmečius trunkančią amatininkystės tradiciją su pažangiomis technologijomis ir kompiuterizuota kontrole kiekviename gamybos etape. Čia žaliava apdorojama kruopščiai laikantis gamybos ir brandinimo procesų. Pagrindinė įmonė, esanti Semogo, puikiai tin...
Italija, Bussolengo
Šviežių ir šaldytų kiaulienos bei jautienos prekyba.
Italija, Airola
Sabatino Cillo, jaunas šveicarų mėsininkas, 1985 metais įkūrė Salumificio Cillo Caudino regione. Jo ryžtas ir aistra inovacijoms padarė jį pionieriumi šioje srityje, panašiai kaip Steve Jobs. Sukūręs Sertifikuotos Mėsos Tiekimo Grandinę 2019 metais, jis užtikrino klientams mėsos kokybę ir kilmę. Cillo Experience prekės ženklas siūlo aukštos kokybės gastronominius produktus, gautus iš geriausių ita...
Italija, Orentano Castelfranco Di Sotto
... Toskanos virtuvės tradiciją, naudojant mėsą, daržoves (salierus, šalotą ir morkas), ekstra vierginio alyvuogių aliejų, druską, pipirus ir natūralius prieskonius, taigi be skonio stipriklių, konservantų ar dažiklių. Mūsų padažai tikrai neturės žemos kainos, nes įmonė nepateikia produktų didmeninei prekybai, o tik gastronomijai, restoranams, mėsos parduotuvėms ir bet kuriai kitai kokybiškų produktų veiklai. Mūsų įmonė yra atvira visiems, norintiems ją aplankyti prieš perkant mūsų produktus.
... į jūrą, o kambariai aprūpinti oro kondicionieriais, kurie sujungia estetiką, praktiškumą, inovacijas ir puikų komfortą. Restorane ant stalo patiekiame savo gamybos maistą. Alyvuogių aliejus, mėsos gaminiai, sūriai, mėsa ir džemai yra mūsų Ūkininkų ūkio ir vietinių ūkininkų darbo vaisiai, garantuojantys „Km. Nulis“. Maistas, kuris išlaiko visą kaimo ir tradicinės virtuvės skonį. Restorano interjeras ir visi baldai yra iš vietinės akmens, atitinkančio mūsų regiono tradicinį kaimo stilių. Tuo tarpu virtuvėje mes deriname paprastus ir natūralius žemės elementus.
Italija, Pordenone
Mūsų misija yra rinkoje siūlyti tik aukštos kokybės produktus, padarant juos prieinamus visiems. Mums pirmiausia rūpi mūsų keturkojų draugų sveikata. Mūsų tyrimai remiasi natūraliais produktais, be konservantų, be dažiklių, su šviežia mėsa, be gyvūnų miltų, tačiau ypač esame prieš bet kokius eksperimentus su kitais gyvūnais. Mūsų įmonės prioritetas yra meilė gyvūnams, todėl mes remiame CRUELTY...
Italija, Truccazzano
... garantuoja puikų atitikimą kontaktui su maistu, neslystantį paviršių, užtikrinantį puikius rezultatus su dešromis, mėsa ir sūriu. Galime garantuoti nerūdijančio plieno ašmenis 6 metams nuo rūdijimo ir korozijos.
Italija, Madonna Del Piano-Pergola
... specialybių. Visos receptūros yra perdirbamos su išradingumu ir fantazija, gerbiant kaimo virtuvę ir vietinę tradiciją. Naudojamos žaliavos yra griežtai mūsų gamybos, o mėsa gaunama iš vietinių ūkių arba tiesiogiai iš medžioklės. Visa struktūra pritaikyta priimti žmones su negalia.
Italija, Avellino
La Alimentari grupė yra įmonė, įkurta 1970 metais, specializuojanti natūralių žarnų pardavimu su tinkamomis sertifikacijomis tiek itališkiems, tiek užsienio produktams. La Alimentari grupė specializuojasi kiaulės, avies ir arklių žarnų pardavime ir siūlo aukštos kokybės produktus.
Italija, Milano
J-Food Srl yra tarptautinė prekybos įmonė, specializuojanti mėsos ir gyvulių srityje. Naudojame geriausias pašarų rūšis, auginame ir šeriame geriausius avinus ir galvijus Europoje ir Pietų Amerikoje. Mūsų ūkininkai ir mėsos auginimo specialistai yra atrinkti ir tiesiogiai kontroliuojami mūsų įmonės. Mes gaminame savo mėsą ir jos pjaustymus moderniausiose ir sveikiausiose skerdyklų įstaigose...
Italija, Rocca Grimalda
... steikų, tomahawk, filečių ir hamburgerių. Naudojame ispanų amatininkų orkaitę, vadinamą Josper, kuri su ąžuolo anglimi suteikia maistui tobulą kepimą ir lengvą rūkymą, todėl mūsų mėsa yra nuostabi. Vasaros sezono metu valgome lauke, žalioje mūsų didelėje terasoje, ir turime labai didelę automobilių stovėjimo aikštelę. Apsilankykite pas mus, tikrai liksite patenkinti.
Italija, Roma
...yra apie 2 paletes per savaitę! Taigi pas mus visada rasite platų produktų asortimentą ir daugybę naujienų kiekvieną savaitę. Mes taip pat esame internete mūsų svetainėje wwwamericalandromait. Galime pasiekti visus Junk Food ištroškusius. Galite rasti Reese's, Hersheys, Pringles, Doritos, Cheetos, Oreo, Lucky Charms, Froot Loops, Cinnamon Fluff, Marshmallow, Twinkies, Donuts, Twizzlers, Macaroni Cheese, BBQ padažus, blynų mišinius, klevų sirupą, pop tarts, Harry Potter produktus, Willy Wonka ir Šokolado fabriką, Betty Crocker tortų mišinius, džiovintą mėsą.
Italija, Thiene
Risco specializuojasi mašinų ir sistemų tiekime maisto pramonei, ypač mėsos apdorojimui. Risco gamyba apima platų vakuuminių dešrelių ir mėsos gaminių įpakavimo mašinų asortimentą, visiškai vakuumines mašinas kumpiui, brandintiems produktams ir mortadelei, paruošimo linijas, tokias kaip mėsos malimo mašinos ir tešlos maišytuvai, sistemų, skirtų malta mėsa indeliuose, sistemas, skirtas burgerių ir...
Italija, Barcellona Pozzo Di Gotto
Prekyba gyvuliais ir šviežia mėsa.
Didmeninė prekyba baltosiomis mėsomis (paukštiena, triušiena); Didmeninė prekyba raudonomis mėsomis (kiauliena, jautiena, aviena); Didmeninė prekyba šaldytais produktais (bulvytėmis, daržovėmis, žuvimi, mėsa); Didmeninė prekyba maisto produktais maitinimo paslaugoms. Mūsų įmonė įsikūrusi Bronte, Etnos šlaituose, ir platina produktus visoje Rytų Sicilijoje.
Italija, Campo Calabro
... savybių puoselėjimą. Dėl tradicinių auginimo metodų, kurie skatina gyvūno sveikatą ir subalansuotą bei tvarų augimą, taip pat dėl genetinių ir aplinkos veiksnių derinio, Kalabrijos juodųjų kiaulių mėsa išlieka labai maistinga ir minkšta. Kalabrijos juodųjų kiaulių mėsa iš tikrųjų rekomenduojama praturtinti ir papildyti kasdienę mitybą, nes Omega 3 buvimas teikia apsauginį poveikį mūsų organizmui...
...siūlo aukščiausios kokybės rankų darbo mėsą ir dešras, kurios yra nuolatinio dialogo su atitinkamais ūkininkais rezultatas. Iš šio gilaus darbo ir meilės gimsta ypatinga aukštos kokybės rankų darbo dešrų gamyba, nuo tradicinės brandintos dešros iki įvairių rūšių salami, siūlant skanius cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ir dar daug daugiau. Tai senovinių skanėstų gamyba, skirta patenkinti savo klientų ir jų svečių skonius.
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais maisto modeliais. Nuo pat pradžių dėmesingai siekdama kokybės, nuo 2006 metų ji sertifikavo savo Kokybės valdymo sistemą pagal UNI EN ISO 9001: 2008 standartą.
Italija, Vaiano-Loc. La Foresta
Jau šešiasdešimt metų Pieno ir Mėsos gamykla Pieragnoli Nilo veikia aukštos kokybės gastronomijos srityje, atnešdama ant jūsų stalo natūralius ir autentiškus produktus, kurie yra ilgos toskanietiškos ir itališkos amatininkų tradicijos rezultatas. Įmonė įkurta 1949 metais, kai po daugelio metų, praleistų ganymo kalvose Val di Bisenzio, Nilo Pieragnoli nusprendžia pradėti tikrą pieno ir mėsos gamybo...
Italija, Napoli
MĖSOS PRODUKTŲ TRANSFORMACIJA IR PARDAVIMAS, TAIP PAT MAISTO PREKYBA VISŲ RŪŠIŲ. STIPRŪS SAVO ŠAKNYS, ESAME PASIRUOŠĘ ŠIAI NAUJAJAI NUOTYKIAI. KAS MUS MYLI, SEKITE MUS.
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone yra Crespina Lorenzana, Pizos provincijoje, ir tai yra istorinis prekės ženklas, veikiantis daugiau nei 150 metų aukštos kokybės mėsos gamyboje. Įmonė gamina ir platina aukščiausios kokybės produktus, pagamintus su senoviniu meistriškumu ir rūpesčiu, laikantis šiuolaikinių gamybos standartų ir naudodama tik aukštos kokybės žaliavas, tiek iš žemės, tiek iš jūros, galinčias patenk...
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play