... geriausias pasiūlymus su geriausiu kainos ir kokybės santykiu. Tai, kas mus daro unikaliais, yra tai, kad mes lydime klientą ne tik per paprastą pardavimą. Neapsiribojame pasiūlymo siuntimu, bet stebime visą pirkimo procesą: nuo tinkamiausio produkto paieškos klientui, iki pavyzdžių ir kainų siuntimo, užsakymo priėmimo, logistikos organizavimo su stebėjimu iki pristatymo, ir teikiame po pardavimo palaikymą...
Italija, Villafranca Piemonte
... kiaulienos skerdimu, apdorojimu ir prekyba, visada užtikrindama šviežių ir natūralių produktų asortimentą. Tarp produktų: šviežia ir šaldyta kiauliena, dešros, kumpiai, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ir cotechino.
Italija, Marmirolo
...Nuo 1999 metų gamybos ir prekybos struktūra gali pasinaudoti patalpomis ir įrenginiais, atitinkančiais aukštus kokybės standartus. Biuro darbo laikas: nuo 08.00 iki 12.00 ir nuo 13.30 iki 18.00. Parduotuvės darbo laikas: pirmadienį nuo 15.30 iki 19.30, nuo antradienio iki šeštadienio nuo 09.00 iki 12.30 ir nuo 15.30 iki 19.30.
Italija, Vomano (TE)
... ir gamyboje. PNK Farmaceutici Spa sujungia NTP BIOTECH, MD’E GUM ir ADISTAFARMA grupę įmonių, specializuotų farmacijos sektoriuje. Ši sinergija leidžia pasiūlyti platų produktų asortimentą, atitinkantį aukštus kokybės ir kiekybės standartus, ir užtikrinti maksimalų individualių klientų poreikių patenkinimą. PNK Farmaceutici yra įsipareigojusi komercinėms partnerystėms su svarbiais prekių ženklais...
...Mūsų istorija prasideda su Peppino Ziveri, kuris 1950 metais pradėjo rinkti mėsą iš mažų vietinių ūkininkų, kurią jis apdorodavo ir parduodavo savo parduotuvėje Parmoje. Mūsų įsipareigojimas, šiandien kaip ir tada, yra saugoti amatininkų gamybą ir remti žemės ūkio biologinę įvairovę.
Italija, Cremona
Antica Valle prekės ženklo istorija prasideda nuo kulinarinės tradicijos, perduodamos iš kartos į kartą. Tai senovinė išmintis, kuri lemia aukščiausią kokybę. Tai kulinarinė meno forma, „mėsa gaminimo menas“, kalbanti paprastumo, autentiškumo ir natūralumo kalba. Visada susijusi su savo gimtine. Mūsų mėsos gaminiuose yra nedaug ingredientų, tačiau visi jie yra neįkainojami, kaip senoviniuose...
Nuo 1957 metų Vitali šeima su aistra, rūpestingumu ir dėmesiu klientų poreikiams puoselėja senąją mėsos gamybos meną. Modernios gamybos technikos leido mums dar labiau išplėtoti šias savybes, kurios, kaip ir anksčiau, išskiria mūsų įmonę. Mes auginame grūdus, kurie bus naudojami pašarams, savo žemėse. Auginame vertingų veislių kiaules, gimusias Fermoje, mūsų Petritoli ūkyje, kuris yra klasifikuotas BAT (Geriausia Pasiekiama Technika) ir energetiškai nepriklausomas, dėka atsinaujinančių energijos šaltinių (saulės energijos).
Italija, Viterbo
... ministerijos leidimo. Turime du patentus: vieną - Coccia pjaustymą be šlaunies, su aukšta šlaunimi, ir Guanciamia, pirmąjį nesukamą apvalų kumpį. Be to, turime Slow Food Presidio, La susianella, produktą, kurį gamino etruskai, pirmieji mūsų teritorijos gyventojai, La Tuscia. Gamindami 136 produktus, kurie yra aukštos kokybės ir turi tradicinį, niekada nebanalų skonį, didelį stimulo šaltinį mums...
... hektarų ąžuolų miške, esančiame 700 metrų aukštyje Barbischio kalvose, Gaiole in Chianti. Šioje erdvėje gyvūnai gyvena lauke, natūraliai vertingame miško aplinkoje, kur organizuojamos ekskursijos. Po mėsos apdorojimo, šių lauke auginamų kiaulių kumpiai ilgai brandinami senoviniame 1500 metų rūsyje, iškastoje senose Radda in Chianti sienose. Taip pat skanūs yra: kalakutienos kepsnys, arista ir porchetta, kurie supjaustomi ir paruošiami ragauti.
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Šiandien, nors gamyba žymiai išaugo, o rinka tapo labai plati ir nuolat plečiasi, kartų perduoti mokymai išliko tie patys. Mėsos perdirbimas vyko mažame pastate, kur dėmesys buvo sutelktas daugiausia į gaminį, tai yra, Mugnano salami. Šio tipo dešra turėjo ir turi savybę, kad mėsos pasirinkimas, apdorojimo tipas ir „kresponų žarnų“ naudojimas. Nuo 60-ųjų, su naujo pastato atidarymu, intensyvėja...
Italija, San Donà Di Piave
...ieškodami tinkamiausio produkto jų poreikiams, pavyzdžiui, ekologiškų sūrių ir glitimo neturinčių mėsos gaminių. Galime pasiūlyti platų miltų asortimentą, taip pat ekologiškų miltų picoms, duonai ir desertams.
Lardo di Colonnata IGP gabalais, paruoštas ir maltaVergazzataPancetta Steccata...
Italija, Langhirano
Įmonė Barbieri Enzo užsiima kumpių gamyba ir brandinimu bei yra susijusi su Parma kumpių konsorciumu. Barbieri Enzo įsikūrusi Langhirano, Parmos provincijoje, Case Schianchi gatvėje 8. Veiklos sritys: kumpių gamyba kumpių brandinimas kumpių pakavimas kumpių pardavimas kumpių tiekimas mėsos perdirbimo įmonės kumpių gamyklos...
Italija, Chiuro
... tinka Prosciutto De 'BAITA' ir Speck De 'BAITA' brandinimui, pasinaudojant aukštų kalnų (1459 m virš jūros lygio) švaraus ir gaivaus oro privilegija. Dėl nuolatinio darbo, stiprios aistros ir šeimos bei vieningos komandos atsidavimo, mūsų produktai pasiekia tą nepakartojamą ir unikalų prisilietimą, kuris apibūdina jų Unikalumą ir Išskirtinumą.
Italija, Langhirano
... patalpose. Visas procesas leidžia pasiūlyti rinkai produktą su aukštais kokybės standartais. Visi "Monica & Grossi" mėsos gaminiai yra be alergenų, OGM ir gali būti vartojami celiakija sergančių vartotojų. Rinkoje mėsos gaminiai pristatomi su įvairiais prekių ženklais, kurie identifikuoja "Monica & Grossi" prekės ženklo produktų tipą.
Italija, Campo Calabro
... savybių puoselėjimą. Dėl tradicinių auginimo metodų, kurie skatina gyvūno sveikatą ir subalansuotą bei tvarų augimą, taip pat dėl genetinių ir aplinkos veiksnių derinio, Kalabrijos juodųjų kiaulių mėsa išlieka labai maistinga ir minkšta. Kalabrijos juodųjų kiaulių mėsa iš tikrųjų rekomenduojama praturtinti ir papildyti kasdienę mitybą, nes Omega 3 buvimas teikia apsauginį poveikį mūsų organizmui...
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais maisto modeliais. Nuo pat pradžių dėmesingai siekdama kokybės, nuo 2006 metų ji sertifikavo savo Kokybės valdymo sistemą pagal UNI EN ISO 9001: 2008 standartą.
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone yra Crespina Lorenzana, Pizos provincijoje, ir tai yra istorinis prekės ženklas, veikiantis daugiau nei 150 metų aukštos kokybės mėsos gamyboje. Įmonė gamina ir platina aukščiausios kokybės produktus, pagamintus su senoviniu meistriškumu ir rūpesčiu, laikantis šiuolaikinių gamybos standartų ir naudodama tik aukštos kokybės žaliavas, tiek iš žemės, tiek iš jūros, galinčias patenkinti net ir išrankiausius skonius.
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Italija, Termeno
... produktus, atitinkančius šio sektoriaus poreikius. Svarbus kanalas yra Privatūs ženklai, kurie sudaro 35% įmonės apyvartos. Su daugiau nei 300,000 speckų per metus, įmonė sugeba patenkinti visus didmeninės prekybos, didžiųjų mažmeninės prekybos ir horeca sektoriaus poreikius. Fabrikas, visiškai renovuotas ir išplėstas, yra Termenoje, Bolzano provincijoje, savo komplekse, kuris užima apie 10,000...
Italija, Terlizzi
Jau daugelį metų esame mėsos, sūrių ir džiovintos žuvies didmenininkai. Tiekime restoranams, viešbučiams, mėsos parduotuvėms visoje Italijoje ir užsienyje. Jei ieškote didmeninės mėsos ir sūrių pirkimo, kad galėtumėte juos perparduoti savo versle, pas mus rasite tikrai konkurencingas kainas. Mūsų parduodami produktai daugiausia yra būdingi Apulijos regionui, tačiau rasite ir nacionalinių produktų iš visų regionų bei žinomų prekių ženklų, tokių kaip grana padano.
Italija, Cerreto D'esi
...nugarinukus, skruostinę ir kumpį. Mūsų ekologiškos dešros, pagamintos iš natūralių ingredientų, yra gautos iš amatininkų apdorojimo metodų, perduotų iš kartos į kartą. Nauja mūsų įmonės laboratorija su CE ženklu leidžia sujungti tradicijas ir inovacijas, teikiant higienos ir sveikatos garantijas, nesirenkant tikrų skonių.
Italija, Busto Garolfo
Rondanini, per daugiau nei 95 metų istorijos, transformavosi iš paprasto mėsos perdirbimo įmonės į tikrą maisto pramonę. Inovacijų procesas gamybos technikose ir modernių produktų pjaustymo bei pakavimo įrenginių įvedimas nė kiek nepakenkė įmonės ištikimybei tradiciniams receptams, kurie lėmė jos sėkmę, net ir užsienyje. Dėl šios priežasties Rondanini savo klientams siūlo produktą, kuris yra pramoninis, su puikiomis organoleptinėmis savybėmis ir labai aukštais kokybės standartais, tačiau taip pat turi nepakartojamą „senovės skonį“.
Italija, Novate Milanese
... pakraunant prekes. Norint gauti prekes tiesiai į savo parduotuvę, barą ar restoraną, reikia pateikti užsakymą faksu, telefonu ar el. paštu. Pristatymo paslauga teikiama kasdien, laiku, nemokamai ir vykdoma šaldytuvais. „Agenzia Lombarda“ organizuoja tarptautinius siuntimus su „raktų į rankas“ paslauga, kuri apima: prekių paruošimą ir pakavimą naudojant specialias medžiagas maisto produktų transportavimui, sveikatos dokumentacijos parengimą muitinės procedūroms, logistikos organizavimą, patikėtą specializuotiems kurjeriams, bendrą pagalbą visose transportavimo stadijose.
Italija, Spilinga
Įmonė, dirbanti pagal tradicines ir amatininkų gamybos technikas, siekia išplėsti savo horizontus, plečiant siūlomą asortimentą ir pasiekiamas rinkas, dėka nuolatinio ir nuoseklaus tyrimų bei plėtros proceso, kurio tikslas ilgalaikėje perspektyvoje yra pradėti savo produktų prekybą ir užsienyje. Livasì yra šeimos verslas, gimęs iš trečiosios kartos norų.
Italija, Ginestreto-Pesaro
... nepaprastą skonį ir malonumą; kiaulienos apdorojimo tradicija yra trijų kartų senumo. Dėmesys rinkai, ypatingas kokybės ir brandinimo priežiūra, natūralumas, kartu su greitu ir tiksliai teikiamu aptarnavimu, yra mūsų stiprybės.
Italija, Torino
... atrankos procesu. Pama siūlo platų produktų asortimentą, suskirstytą į: kumpius, mėsos gaminius ir sūrius. Praktika ir rūpestis, skiriami visų produktų linijų veiklai, leido Pama komandai suprasti, kad jokie rezultatai nėra atsitiktiniai, o žinios, stebėjimas ir patirtis yra būtini norint gauti kokybišką produktą. PAMA produktų asortimentas gimsta iš kruopščios gamintojų, labiausiai atkreipiančių...
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
... grindžiamos tik natūraliais miltais. Visas gamybos procesas vyksta mūsų amatininkų dirbtuvėse, remiantis kruopščiu tyrimu ir nuolatiniu tobulėjimu, gerbiant tradicinės mėsos apdorojimo meno nepakeičiamumą, su jo įtvirtintomis ir pastebimomis savybėmis. Mūsų mėsos gaminiai yra skirti platinimui ir vartojimui, su sąmoningumu ir pasididžiavimu siūlant maistą, kurio kokybė yra neabejotina ir kuris turi aukštą kulinarinę tradiciją.
Italija, Montegiorgio
Nuo 1932 metų Guido Marzetti pradeda grūdų malimo veiklą su akmeniniu malūnu ir kiaulių auginimu. Žaliaviniai ir virti kumpiai, mortadelos ir šviežios kiaulienos bei joduotos druskos mėsos gaminiai. Aukštos kokybės nacionalinis virtas kumpis iš šviežios nacionalinės kiaulienos, be glitimo, be laktozės.
Italija, San Giuseppe Vesuviano
...vasaros stovyklos. Mūsų įmonė paprastai veikia Rytų Europoje, nes čia nėra tikrų maisto platformų, ir mes siūlome savo paslaugas bet kokiai progai. Mūsų klientai lieka patenkinti tiek kokybe, tiek kaina. Rezultatas - įmonė, kuri dirba rimtai ir profesionaliai, garantuodama patikimumą visiems savo produktams ir paslaugoms.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play