Italija, Martina Franca
...Martinos Frankos „Capocollo“ yra aukštos kokybės mėsos gaminys, pagamintas pagal seną amatininkų tradiciją. Šis mėsos gaminys pasižymi prieskonių ir aromato skoniu, kuris gaunamas naudojant „vincotto pugliese“ ir rūkant su Viduržemio jūros krūmų mediena. „Capocollo“ puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis mėsos užkandžių lentos, kartu su vietiniais sūriais ir vynais. Jo amatininkų apdorojimas ir unikalus skonis daro jį puikiu produktu iš Puglijos gastronomijos.
Italija, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. Mesoracoje, Krotonės provincijoje, užsiima savarankiška ir rankų darbo produkcija, įskaitant pakuotę, tradicinių mėsos gaminių, tokių kaip dešros, kapokolis ir šoninė. Dėl kvalifikuoto ir patirtį turinčio personalo, Salumificio Lavigna sugeba patenkinti net ir pačių išrankiausių skonių poreikius.
Italija, Viterbo
Įmonė buvo įkurta 1947 metais, ją įsteigė Coccia Sesto, puikus mėsininkas. Laikui bėgant ji išsiplėtė ir tapo pramone, tačiau taisyklė išliko ta pati: naudoti geriausias žaliavas ir niekada neturėti šaldymo kamerų, kad užtikrintume kokybės standartą, skirtingą nuo įprasto. Šiandien įmonė turi Iso 22000 sertifikatą, yra įgaliota eksportuoti į Kanadą, įtraukta į FDA sąrašą ir laukia Sveikatos minist...
Italija, Altamura Di Bari
...Vienas geriausių rūkyto mėsos produktų, kurį gaminame, būdingas Apulijos regionui. "Capocollo Pugliese"...
Atitinkantys produktai
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Kiti produktai
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: ŠVIEŽIA IR BRANDINTA DEŠRA, ŽALIA PROSCIUTTO, NDUJA, SALDI IR AŠTRI SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
...Toskaniškų tradicijų antipasto su plonai pjaustytais mėsos gaminiais, įskaitant rankų darbo prosciutto crudo, salame chiantigiano ir capocollo.
Atitinkantys produktai
Namų antipasto
Namų antipasto
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Italija, Scario
...pecorino, dešra, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale, ekologiški makaronai, ekologiškas vynas, alyvuogės, patė, džemai, marmelada, mastaccioli, cantucci. Rankų darbo medus, speltos produktai, propolis, medaus saldainiai, nuotakos torroncino, kanapių aliejus ir miltai, senator cappelli miltai, saragolla, speltos makaronai, amaro penna, prieskoniai, šampanas, grappa.
Italija, Fasano
Mėsinė Fortunato yra dešimtmečius trunkantis orientyras Fasano mieste (Puglia), tarp miškų kalvų ir nuostabaus Savelletri jūros. Mūsų produktai kruopščiai parinkti, remiantis metų patirtimi, perduodama iš kartos į kartą Semeraro šeimoje. Mes specializuojamės vietinių Puglios mėsos gaminių gamyboje, naudodami kokybiškas žaliavas, rūpestį ir didelę aistrą mūsų produktams, tokiems kaip Capocollo...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play