Italija, Mortara
... miltai, baravykai* (Boletus Edulis ir atitinkama grupė) (3,7%). *Ingredientas (džiovintas/liofilizuotas). PRODUKUOTA ĮMONĖJE, KURI NAUDOJA: SALIERUS, SEZAMO SĖKLAS, GARSTYČIAS, SOJĄ. Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 335 kcal / 1403 kJ Riebalai: 1,0 g - iš jų sočiųjų riebalų: 0,2 g Angliavandeniai: 74,0 g - iš jų cukrūs: 0,4 g Skaidulos: 1,1 g Baltymai: 7,3 g Druska: 2,5 g Porcijos: 2/3...
Italija, Nave
...medžiojimo produktai, baravykai, trumai ir brandinti sūriai.PastabosSudėtyje yra sulfitų. Talpa:0.75l Kodas:07003 Kategorija:Raudonieji Alkoholio kiekis:15% vol. Šalis:Italija Regionas:Pjemontas Vynuogės:Nebbiolo 100% Spalva:Intensyvi granato...
Italija, Campello Sul Clitunno
...AROMATIZUOTI PRIESKONIAI, PAGAMINTI IŠ EKSTRA VIRGINO OLIVO ALIEJAUS Norėdami sujungti skonį ir praktiškumą virtuvėje, sujungėme ekstra virgin olivo aliejų su Viduržemio jūros ir ne tik prieskoniais: Baravykai Česnakai Bazilikai Juodasis triufelis Baltasis triufelis Citrina Aitriosios paprikos Rozmarinas...
Italija, Trento
...Granuliuoti baravykai Bauer pagaminti iš puikių baravykų, sujungtų su geriausiomis daržovėmis, kad gautume natūralų produktą, be pridėto monosodžio glutamato. Lėto apdorojimo Bauer metodu gaunamas tirpus sultinys per kelias akimirkas, leidžiantis paruošti patiekalus su subtiliu ir nepakartojamu skoniu. Idealiai tinka pagardinti risotto, makaronus, keptą mėsą ir skalopinius. Norint gauti malonų...
Italija, Rivoli
...Iš čia kyla nuolatinė paieška, siekiant sukurti tobulą tradicijos ir modernumo derinį. Mūsų maitinimo idėja neatsisako svetingumo, paslaugos svarbos ir "maisto, kuris gali pamaitinti", tačiau tuo pačiu metu priima naujas koncepcijas, susijusias su tvaresniu maitinimu aplinkos ir socialiniu požiūriu. Pieno produktai, mėsos gaminiai ir Pjemonto mėsos keliauja vos kelis kilometrus, kad praturtintų mūsų meniu. Švieži baravykai, artišokai ir šparagai sezoniniu laikotarpiu tampa tikrais mūsų virtuvės ir picerijos herojais.
Italija, Bergamo
... arba Umbro), džiovintų grybų (šparaginiai grybai arba moršeliai, voveraitės, baravykai ir mišrūs grybai) tik iš aukštos kokybės, šaldytų grybų (viso baravyko arba pjaustyto). Siuntimas į pasaulį su ekspresiniu kurjeriu.
Italija, Ravenna
...Restoranas ir pica "Il Naif" visada buvo vienas geriausių Ravennoje ir siūlo savo klientams dėmesingą ir kruopštų aptarnavimą. Mūsų restorane galite rasti: Platus meniu su jūros gėrybių specialybėmis. Šviežia žuvis kiekvieną dieną, mišrus žuvies kepimas, mišri žuvies ant grotelių ir žuvies žaliava, krustacei, baravykai, trumai, rankų darbo makaronai, kepta mėsa, salotos ir visų rūšių daržovės. Picos kepamos malkomis. Kamuto picos, ypatingą dėmesį skiriame virtuvės be riebalų ir tinkamam baltymų bei angliavandenių balansui. Vieno patiekalo meniu sportininkams.
Italija, Città Di Castello
...triufelių makaronai, triufelių košė, juodųjų alyvuogių paštetas, aštrus padažas, pomidorai su triufeliais ar grybais. Taip pat džiovinti triufeliai stiklainiuose. Maisto paslaugoms puikūs baravykai ir užšaldyti triufeliai. Umbrijos ir Toskanos vynai. Nuo 1990 metų Tartufi Bianconi gamina triufelių specialybes ir triufelių prieskonius, tokius kaip triufelių aliejus ir risotto. Taip pat turime džiovintų...
Italija, Schiavon
... garsusis baccalà alla vicentina. Neatsiejamos, jo kūrybinės fantazijos su vietinės virtuvės herojais: Bassano šparagai, Treviso radicchio, baravykai. Virtuvė, įkvėpta aistros, skirta skoniui. Du tobuli ingredientai, kad pasveikintumėte savo svarbiausius momentus: šventes, vestuves, ypatingas progas.
... vientisumą, dėka nuolatinio darbuotojų dėmesio ir modernių apdorojimo įrenginių naudojimo. Atlieka kasdienes pristatymo paslaugas, kad užtikrintų maksimalų šviežumą ir kokybę. Bulvės, baravykai, žolelės, salierai, morkos, špinatai, cukinijos, paprikos, baklažanai, šparaginės pupelės, raudonasis radicchio, baklažanai parmezanu, žaliųjų pupelių virti, garinti salierai, garintos morkos, Briuselio kopūstai, svogūnai, žiediniai kopūstai, kopūstai, pupelės, brokoliai, rauginti kopūstai, virti, garinti ar kepti ant grotelių.
Italija, Tricerro
ERBITAL veikia dehidratų produktų srityje, tokių kaip mišrūs risotai, kietųjų kviečių makaronai, sumaišyti su recepto ingredientais, ir džiovinti baravykai nuo 1983 metų, kai buvo įkurta įmonė. Visi mūsų produktų gamybos etapai vyksta mūsų Tricerro gamykloje, esančioje Vercelli provincijoje, kuri yra svarbiausia Europos ryžių auginimo teritorija, ir Monferrato kalvų papėdėje. Mūsų produktų kokybė...
Italija, Atripalda
Pardavimas konservuotų produktų nuo 1946 metų tiesiai iš gamintojo vartotojui. Gastronominės specialybės alyvuogių aliejuje ir saulėgrąžų sėklose, paruoštos rankomis, ir daugybė kitų specialybių ant grotelių. Mūsų produktų asortimentą sudaro natūralūs grybai: baravykai, ovuliai, šampinjonai, trumai, uogos ir kt. (džiovinti, šaldyti, švieži, marinuoti ir panašiai). Mūsų produktų kokybė ir patikimumas yra patvirtinti kontrolės procedūromis, atitinkančiomis galiojančius teisės aktus, be to, turime ilgametę patirtį šioje srityje.
ŽEMĖS ŪKIS OGGIŽemės ūkis Valle del Tione užima apie 47 hektarų, didžiąją dalį skiriant graikinių riešutų (7 000 medžių), pašarų ir vaismedžių auginimui. Spalio mėnesį miške renkami baravykai. Maža dalis žemės yra Bolsenos teritorijoje, kur auginame alyvmedžius ir vynmedžius. 1985 m. buvo nuspręsta atsisakyti intensyvaus ūkininkavimo ir sintetinių pesticidų bei trąšų naudojimo, siekiant...
Italija, Campodipietra
Amatininkų įmonė, gaminanti produktus iš juodųjų ir baltųjų triufelių, tokius kaip triufelių padažai, triufelių aliejus, triufelių kremai, triufelių medus, džiovinti baravykai, triufelių sūris, triufelių dešra, triufelių prieskoniai, triufelių aromatizuoti sausieji makaronai ir dar daugiau.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play