...Bufalo Mozzarella Campana DOP yra šviežias sūris, pagamintas iš bufalo pieno, kuris gaunamas tik iš regiono, kur jis buvo sukurtas. Bufalo pienas turi kitokią sudėtį nei kitų gyvūnų, naudojamų sūriui gaminti. Iš tiesų, skirtingai nuo karvės ir ožkos pieno, jis yra turtingesnis baltymų, riebalų ir ypač kalcio.
Tipai ir formatai
Kiekis: nuo 25 g iki 2 kg
GALIOJIMO LAIKAS 12 DIENŲ / GALIOJIMO LAIKAS 18 DIENŲ / GALIOJIMO LAIKAS 21 DIENA
Kodai: nuo 1702 iki 17...
...Bufalo rikota Campana yra dalis pieno pramonės istorijos ir tradicijos, simbolizuojanti mūsų žemės ūkį ir regionų, esančių Italijos pietuose, unikalumą.
Bufalo rikota Campana DOP yra šviežias pieno produktas, todėl neturi brandinimo proceso, gaunamas šildant bufalo pieno išrūgų baltymus, kurie yra žaliava, gaunama iš Bufalo Mozzarella Campana gamybos. Tai suteikia jai ypatingų struktūrinių savybių, tokių kaip kreminė ir minkšta tekstūra, porceliano baltumo spalva ir ryškios sensorinės savybės, apibūdinamos kaip švelnus pieno aromatas ir saldumas.