...Kavos, kurią Carlos užaugino savo plantacijoje Hondūre, aromatinis ir skonio profilis yra gana turtingas. Dėl 48 valandų natūralios fermentacijos, šią kavą galime mėgautis tiek saldžiais pieninio šokolado ir karamelės tonais, tiek vaisiškais apelsinų ir žalių obuolių tonais. Sprogstanti mišrainė, kuri visada išlieka subalansuota su vidutine rūgštimi. Vieta: Corquin, Copan Ūkis: Carlos Estevez Mejia Aukštis: 1450 – 1550 msm Veislė: Red Catuai Procesas: Anaerobinė fermentacija 48 valandas Organoleptinis profilis: Apelsinas, baltasis šokoladas, žalias obuolys ir karamelė...
...Šis mišinys išlaiko intensyvų ir gilų tikro itališko espresso skonį. Paranà be kofeino kava yra lengvai virškinama, turi sumažintą kofeino kiekį ir apima aukštos kokybės Arabica kavos pupeles, apdorotas viena geriausių dekofeinizacijos metodų. Rezultatas – tiršta ir riešutinė kremas, su pilnaverčiu karamelės aromatu ir šokolado bei vanilės užuominomis.
Italija, MILANO
...%, liesas kakava 9,8%, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, vanilino aromatas), "Pan di Stelle" sausainių trupiniai 2% [kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, sviestas, aukštos kokybės šviežias pasterizuotas pienas, kakava, šokoladas (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, natūralus vanilės aromatas, emulsiklis: sojos lecitinas), švieži kiaušiniai...
Italija, Mazara Del Vallo
Paimkite seną konditeriją. Įdėkite šeimą, kuri jau 50 metų laikosi senovinių Sicilijos receptų. Pridėkite rikotos sūrio, migdolų, pistacijų ir citrusinių vaisių, gimusių iš Sicilijos saulės ir žemės. Sumaišykite su tinkamu paprastumo, tradicijos ir kūrybiškumo kiekiu. Jūs gavote saldų Rocca. Rocca saldumynų pramonė gimė siekiant propaguoti Sicilijos konditerijos meistriškumą ir patenkinti augančią...
...Šokoladu įdaryta tortina su įvairiomis variacijomis: vidus Šokoladas; Ricotta; Pistacija; Pistacija ir Ricotta. Aukštos konditerijos specialybė. Žalias arba keptas, vartojamas labai karštas. Neįkainojami aromatai. Tortina laikoma -18° C temperatūroje ir saugoma specialiose kamerose. Šis procesas leidžia gauti aukštos kokybės produktą. Pakuotės po 12 tortinų, 5 pakuotėse. Dėl paletizavimo kreipkitės į prekybos skyrių tel. +39 3477240044.
Italija, Castel D'azzano
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti! Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.) Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Italija, Barletta
... neturinčiu šokoladu, ir 10 ekologiškų produktų, sukurtų išrankiausiems ir rafinuotiems skoniams. APDOVANOJIMAI: 2007 m. (Dolci Torino) Geriausias saldumynas prie gėrimų, 2013 m. (TuttoFood Milano) 1-oji ekologiška premija, 2018 m. (Chocolate awards med. Firenze) sidabro medalis už aukštos kokybės šokoladą. Gamindami: be glitimo, be cukraus, ekologišką, nutraceutinį, veganišką ir vegetarišką, naudojant saulės energiją ir ekologiškas technologijas.
Italija, Olbia
... standartus. Italijoje mes perdirbame kakavą į pusgaminius, tokius kaip kakavos masė ir rankų darbo šokoladas. Turime kakavos pupelių iš mūsų plantacijos, esančios Salvadoras, taip pat iš kitų plantacijų iš Nikaragvos, Gvatemalos, Hondūro, Belizo ir Kosta Rikos. Mūsų įmonė siūlo pakuotes pramoniniam naudojimui HO.RE.CA, taip pat mažoms partijoms, kad atitiktume klientų, ieškančių aukštos kokybės produktų...
Italija, Ferrazzano
... esame nepriklausoma laboratorija, kuri pasirenka geriausias tarptautines žaliavas ir gamina aukštos vertės produktus kokybės ir detalumo atžvilgiu. Nuolatinė Italijos ir tarptautinės tipinės produkcijos bei puikumo paieška. Kiekvieną žingsnį atliekame rankomis, nuolat tobulindami savo receptus ir paruošimus. Nenaudojame dažiklių, konservantų, o visi mūsų aromatai gaunami iš natūralių esencijų arba...
Italija, Montelupo Fiorentino
SFIZIO, gimė iš Antonio Martorana ir Aya Yamada idėjos, kurie, paskatinti bendros aistros geram maistui, nusprendė sukurti mažą laboratoriją Montelupo Fiorentino centre, vos už kelių žingsnių nuo Florencijos, Toskanos širdyje. Čia gaminame įvairių tipų cantucci ir arbatos sausainius, kruopščiai pasirinkdami visus aukštos kokybės ingredientus, tokius kaip itališki migdolai, Cosenza figos...
Italija, Badia Calavena (verona)
... kiekvienos Italijos pusiasalio regiono, taip pat ekologiškų, visoms kainų kategorijoms, ilgos ir trumpos makaronų pasirinkimas, pomidorų tyrė, nulupti pomidorai, taip pat ekologiški, ankštiniai augalai, švieži trumai ar padažai, šokoladas ir panašūs produktai, kalėdiniai krepšeliai su tipiškais itališkos gastronomijos produktais. Taip pat platiname aukštos kokybės kanapių aliejų, kuriame yra tik...
Italija, Andria
Konfeterija Mucci Alberto gali pasigirti ilgamete patirtimi ir aistra ruošti skanius rankų darbo saldumynus ir šokoladą. Dėl aukštos kvalifikacijos personalo, tvirtos tradicijos, kruopštaus ingredientų kokybės pasirinkimo ir atidaus aptarnavimo kiekviename etape, ji siūlo savo klientams nepaprastus produktus, tokius kaip: aromeliai, baltasis šokoladas, pralinės, lazdyno riešutų šokoladas...
Italija, Mugnano Di Napoli
... natūralias, aukštos kokybės sudedamąsias dalis, pusgaminiai pateikiami įvairiomis formomis, dydžiais ir gramais, tarp jų - suktiniai, ampulės formos, atviri arba uždaryti. Saldžių ir sūrių užpildai atkuria neapoliečių skonius ir kvapus, tokius kaip rikota, šokoladas, konditerijos kremai, džemai ir vyšnios saldumynams, bei stiprūs ir ryškūs sūrių skoniai, tokie kaip dešrelės, mišrūs mėsos gaminiai, virtas kumpis, rikota ir špinatai, tunas, gateau ir dar daug daugiau. Pusgaminiai supakuojami pagal dydžius ir gramus, kurie svyruoja nuo didelių, vidutinių, mini ir net mikro.
Italija, Pisa
Toskanoje, netoli Pizos, Amedei gamina aukštos kokybės itališką šokoladą, gaunamą iš atrinktų plantacijų. Šokolado plytelės, Napolitainai, triufeliai ir pralinai, kremai. Tamsus ir ekstra tamsus šokoladas, pieno ir baltas šokoladas, šokoladas su lazdyno riešutais, su migdolais, su vaisiais ir ganduja šokoladas, monorigin šokoladas. Be klasikinių skonių, Amedei gamina Monorigin Cru šokoladą iš...
Caffè Di Pulcinella Bastia Umbra Tikro Neapolio Kavos Paslaptis KAVOS KAPSULĖS IR KAVOS PAKUOTĖS, TINKAMOS PAGRINDINĖMS ESPRESSO MAŠINOMS Tačiau Caffè di Pulcinella tai ne tik kava..... Daugybė aukštos kokybės rankų darbo produktų, atrinktų vis labiau išrankiai klientūrai: Gragnano IGP makaronai, gaminti bronzinėmis formomis, Aukštos kokybės šokoladas, Rankų darbo likeriai, Kampanijos vynai...
Italija, San Salvatore Telesino
... temperatūros kontroliuojančiais kurjeriais visoje šalyje. Esame įmonė, kuri orientuojasi į kokybę ir siekia išlaikyti aukštus standartus, gamindama Italijos produktų puošnumą. Šiuo atžvilgiu prekiaujame 0 km ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, gautu iš ekologinės žemdirbystės, spaudžiamu šaltai per 24 valandas po derliaus nuėmimo; taip gauname aukštos kokybės produktą.
Italija, Poggibonsi
... išsaugoti aukščiausią kavos kokybę. Prie kavos malonumo pridėjome ir šokolado malonumą, tačiau šiuo atveju "mūsų tikslas yra užtikrinti, kad mūsų klientams būtų tiekiamas tik aukštos kokybės rankų darbo šokoladas, gaminamas daugiausia laboratorijoje / įmonėje, esančioje Siena provincijoje, pagal mūsų nurodytus ingredientus ir supakuotas mūsų pakuotėse. Įmonė siekia gaminti, prekiauti ir platinti Italijoje ir užsienyje aukštos kokybės kavą, šokoladą ir maistą.
... šeimos verslą, kuris Italijoje ir užsienyje prekiauja aukštos kokybės tradiciniais itališkais maisto produktais. Produktai, kuriais Italija, ypač mūsų nuostabi Trentino-Südtirol regionas, ypač turtinga. Kavos pupelės, malta kava, kavos kapsulės, šokoladas, medus, vaisių sultys, ekstra vieržinis alyvuogių aliejus, vynai, šampanas, prosecco, rankų darbo makaronai, rankų darbo alus – tai tik keletas produktų, kurie šiuo metu yra mūsų kataloge.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play