Italija, Castrovillari
...Vaisius primena mandariną: pagrindiniai skirtumai yra mėsos spalvoje, kuri yra žymiai oranžinė. Be to, jis niekada nėra suplokštintas kaip mandarinai, bet visada gerai apvalus. Kaip ir mandariną, jį lengva nulupti ir padalinti į skilteles. Skonis labiau primena apelsiną, su puikiu pusiausvyra tarp rūgštumo ir saldumo. Be to, skirtingai nuo mandarino, klementinos skiltelės beveik visiškai neturi sėklų.
Italija, Acerra
...Arabikos mišinys 100% Arabikos mišinys. Šviesiai ruda crema. Apvalus, turtingas, vaisinis. Vidutinio skrudinimo. Sukurtas patenkinti subtiliausius skonius, šis daugiausia arabikos mišinys pasižymi šviesesne ruda spalva. Pirmasis skonis atskleidžia švelnumą ir minkštumą, lydimus aromatinio ir kvapnaus, beveik saldaus, bet tuo pačiu metu šiek tiek rūgštaus skonio. Caffè Cortese kapsulės, suderinamos su Nespresso MIŠINYS: ARABIKA...
Italija, Nave
...Kvapas Elegantiški maraskos kvapai, praturtinti maloniais aromatinių žolelių niuansais Skonis Burnoje jis pasirodo apvalus, maloniai struktūruotas, su subalansuotais ir rafinuotais taninais. Pasiūlyti deriniai Puikiai tinka prie raudonos mėsos ir žvėrienos, idealiai dera su brandintais sūriais. Pastabos Toscana Rosso Aliotto iš Tenute Lunelli gimsta vyninėse, esančiose Tenuta Podernovo...
...Vigna Vantanara yra dvaras, kuriame geriausiai išreiškiame mūsų vyno daryklos cru, atitinkantį sertifikuotą ekologišką ūkininkavimą. Aglianico skonis yra pilnaviduris ir aksominis, nes jis pasinaudoja žemės mineralumu ir dar labiau išryškėja per medžio brandinimą. Apvalus, gerai subalansuotas struktūra užtikrinama dėl nepaprastų temperatūros svyravimų.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Maruggio
...14% - 15% tūrio Spalva: Gili granato raudona, kompaktiška Aromatas: Mėlynių džemas, tamarindas, balzaminių natų Skonis: Pilnas ir apvalus su ilgu aromatu Patiekimo temperatūra (celsijus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Pirmieji patiekalai su mėsos sultiniu, žvėriena, raudona mėsa kepta, brandinti sūriai, grybai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play