...Pagamintas balandžio mėnesį, tai medus, kuris kristalizuojasi. Skystoje būsenoje jis yra beveik bespalvis arba šviesiai geltonas; kristalizuodamas įgauna atspalvį, kuris kartais pereina į perlamutrinę baltą, kitais atvejais – į šviesiai beige. Jo charakteringas kvapas, gaivus ir gėlių, primena apelsinų žiedus. Aromatas yra vaisinis, vidutinio intensyvumo, o skonis yra pakankamai ilgalaikis...
... citrinos aliejus: turi antiseptinį, sutraukiantį ir tonizuojantį poveikį.
Eteriniai mandarinų ir saldžiųjų apelsinų aliejai: turi atpalaiduojančių ir antispazminių savybių, ramina nervų galūnes.
Eterinis neroli (karčiojo apelsino) aliejus: turi aromatizuojančių, tonizuojančių, antiseptinių ir mikrocirkuliaciją skatinančių savybių, regeneruoja ir tonizuoja odą.
Salono buteliukas: 50 ml...
... pasirinkimą. Apelsinas Tarocco yra 3moretti gamybos puošmena. Raudonieji Sanguinello apelsinai yra mažiau paplitę, tačiau ypač vertinami ne tik dėl skonio, bet ir dėl tvirtos odelės, kuri gerai saugo minkštimo vientisumą. Tačiau raudoniausias Sicilijos apelsinas yra Moro veislė. Jos minkštimas linkęs į violetinę spalvą dėl didelio antocianinų koncentracijos, o aromatas yra intensyvus ir nepakartojamas.
Prie garsios citrusinių vaisių gamybos prisijungia vasaros vaisių pasirinkimas: kaktusų figos, Coscia kriaušės, tabako persikai, nektarinai, visi auginami vietinėse Etna papėdėse.