Italija, Imperia
...Classic 750 ml – mūsų filtruotas Extra Virgin, pateiktas pačioje klasikinėje pakuotėje, prieinamas įvairiomis talpomis. Extra Virgin alyvuogių aliejus Itališkas aliejus – šaltai spaustas „Classic“ Extra Virgin alyvuogių aliejus gaunamas iš mišinio ekstra virgin aliejų, pagamintų iš alyvų, nuimtų viso gamybos laikotarpio metu (nuo lapkričio iki vasario) ir apdorotų nuolatinio šalto proceso metu...
Italija, Rionero In Vulture
...Vulkano kalno šlaituose Ogliarola alyvų aliejaus švelnumas puikiai dera su kitų vietinių veislių aliejumi, sukuriant subalansuotą ir harmoningą produktą. Tai kvapnus aliejus su švelniu aromatu ir šiek tiek vaisiniu skoniu. Paprastai švelnus ir aksominis, su žolelių aromato natomis, maloniu skoniu ir šiek tiek aštrumo bei kartumo. Prieinamas pakuotėse po 1 LT, 2 LT, 3 LT ir 5 LT.
Italija, San Pietro Clarenza
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, pagamintas iš kvapnių rytų Sicilijos alyvų, Nocellara Etnea. Rezultatas – harmoningas ir aksominis aliejus, šiek tiek vaisinis su lengvu aštrumu. Jis praturtina kiekvieną patiekalą, puikiai tinka makaronų patiekalams, baltos arba raudonos mėsos patiekalams ir žuviai. Pakuotės: 0,75 l; 1,00 l; stiklinėse buteliuose. Pakuotės: 3,00 l; 5,00 l; metalinėse skardinėse.
Italija, Sant'agata De Goti
...BIO Terre Caudine ekstra vieras alyvuogių aliejus yra ekologiškas produktas, pasižymintis labai maža rūgštingumo lygiu (0,1%) ir didele polifenolių bei vitamino E koncentracija. Aliejus gaunamas iš alyvuogių veislių Ortice, Ortolana ir Racciopella, surinktų tiesiai iš mūsų alyvmedžių sodų. Alyvų auginimas vyksta ekologiškai, naudojant tik organines trąšas. Po spalio pabaigos derliaus nuėmimo alyvos iš karto spaudžiamos tradiciniu šalto spaudimo metodu, kuris leidžia išsaugoti aliejaus organoleptines savybes.
Italija, Dorgali
Italija, Amelia
... lygiu, bet ir daugybe organoleptinių savybių, pasiektų nepriekaištingų gamybos procesų dėka. Išskirtinė šio produkto kokybė kyla iš kruopštaus ekologiškų vietinių alyvmedžių plantacijų pasirinkimo. Tai yra nuolatinio ir atidaus kruopštumo rezultatas, taikomo viso alyvų transformavimo proceso metu; lapų nupjovimas ir valymas kaip pagrindiniai darbo modeliai prisideda prie aukštesnių higienos standartų viso proceso metu, tuo tarpu derlius ir saugojimas vyksta itin greitai, siekiant išvengti fermentacijos ir taip visiškai išsaugoti skonio savybes.
Italija, Marciano Della Chiana
... vaisių skonio su subalansuotu kartumu ir aštrumu, rekomenduojamas šaltam patiekalų pagardinimui, paruoštam iš aukštos kokybės ingredientų. Pakuotė: 500 ml. Ingredientai: 100% itališkas ekstra virgin alyvuogių aliejus. Alyvų veislės: Moraiolo, Arbequina Toskana. Gavimo sistema: Šaltas spaudimas. Derliaus nuėmimo laikotarpis: Spalio 19 d. Derliaus nuėmimo metodas: Pagrinde mechanizuotas. Vaisių skonis: Intensyvus. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir šilumos.
Italija, Maruggio
... aliejus iš Olive Armonico puikiai tinka vidutiniškai skaniems patiekalams. Idealiai tinka naudoti ant valgomojo stalo, kad praturtintų delikatesus, tokius kaip Bresaola ir švieži salotų, taip pat puikiai tinka virtuvėje žuvies, risotto, makaronų ir kepimo pagardinimui. Rekomenduojama visiems patiekalams, kuriuose aliejus turi pagerinti esmę, neslėpdamas aromatų.
Italija, Carovigno
...Aukščiausios kokybės ekstra virgin alyvuogių aliejaus mišinys TIN 1L 100% itališkas aukščiausios kategorijos ekstra virgin alyvuogių aliejus Šis subtiliai vaisinis BLEND kokybės ekstra virgin alyvuogių aliejus pasižymi ypatingu skoniu, kurį suteikia naudojamos alyvų veislės: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola ir Leccina. Šaltai spaustas mechaniniu būdu, Just Puglia alyvuogių aliejus puikiai tinka bet kokiam kokybiškam receptui.
Italija, Sciacca
...1100 ūkininkų, suvienytų į alyvuogių aliejaus gamintojų organizaciją. Nocerbia: produktas, gautas tik ir vien tik iš narių gamintojų alyvų, auginamų Agrigento provincijoje, t.y. Sciacca, Caltabellotta ir Menfi. Nocerbia yra EVO, kuris neturi ko slėpti!
Italija, Petilia Policastro
...Mūsų ekstra vieras alyvuogių aliejus išsiskiria ne tik tuo, kad jis gaminamas vienoje iš geriausių alyvų ir aliejaus žemių, bet ir tuo, kad tai yra aistra, perduodama iš kartos į kartą. Mes sekame visą aliejaus ciklą, dirbdami kiekviename etape su savo buvimu ir aistra. Turėdami aukštos gamybos galimybes turintį aliejaus spaudimo cechą, galime pasiūlyti klientui produktą, turintį vieną gamintoją, taip užtikrindami tiesioginį perdavimą galutiniam vartotojui, kuris, pasirinktinai, gali būti ir spaudimo metu, kad nepraleistų nė vieno nuostabaus EVO kūrimo momento.
Italija, San Gimignano
Fattoria La Torre, vynas, restoranas, kambarių nuoma San Gimignano, Siena, Italija. Fattoria La Torre San Gimignano pavadinta senovės viduramžių bokšto, pastatyto dešimtajame amžiuje, vardu, kuris ir šiandien charakterizuoja La Villa ūkininkavimo kaimą San Gimignano kalvose. Įmonė yra įsikūrusi viename iš įspūdingiausių ir žaviausių pasaulio kraštovaizdžių: vynuogynų ir alyvmedžių žemėje. Mes esam...
Italija, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento yra aliejaus miestelis. Esantis keliolika kilometrų nuo garsios turistinės vietovės „Acciaroli“, šis kaimas priklauso „Parco Nazionale del Cilento e Vallo Diano“. Teritoriją charakterizuoja senoviniai vandens malūnai, takai, skendintys Viduržemio jūros augmenijoje, ir alyvmedžių plantacijos. „Azienda Agricola Botti“, remdamasi savo priklausomumu ir meile savo žemei, gamina sa...
Italija, Comiso
Sallemi šeima visada dirbo aliejaus srityje, išlaikydama rimtumą, sąžiningumą ir profesionalumą nuo 1873 metų. 1999 metais Raffaele Sallemi pristatė savo aliejų, pagamintą jo malūne, ir už jo vietos ribų. „Olio Sallemi“, dalyvaudama svarbiausiose aliejaus parodose („Sol“ Veronoje, „Orciolo d'Oro“ Gradaroje), gavo daugybę apdovanojimų ir pripažinimų. Sallemi Raffaele yra DOP Monti Iblei apsaugos ko...
Italija, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, įkurtas 1996 metais, šiandien yra viena iš svarbiausių „Hutversand Qualität“ alyvuogių aliejaus prekybos įmonių, turinčių įvairių kilmės šaltinių, taip pat yra viena didžiausių alyvuogių aliejaus saugojimo centrų Italijoje, turinti beveik 8 milijonus litrų talpos. Kokybė yra įmonės filosofijos centre, todėl turime modernius analizės laboratorijas, aprūpintas geriausia...
Įmonė Gruppo Oleario Meridionale S.r.l. specializuojasi įvairių rūšių augalinių aliejų, skirtų maisto naudojimui, pakavime ir prekyboje. Dėl mūsų struktūros galime pasiūlyti savo klientams aukštos kokybės produktus ir paslaugas. Savo Siderno gamykloje aliejaus gamykla naudoja tik naujausią ir pažangiausią įrangą, o žaliavos parenkamos iš geriausių. Norėdami gauti daugiau informacijos, siųskite mum...
Italija, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
...Esu Ferdinando Pappalardo, kilęs iš verslininkų šeimos, dirbančios agropramonėje jau kelias kartas, ir remiuosi trisdešimties metų patirtimi alyvų perdirbimo srityje. Mano ekstra vieržinis aliejus gaunamas iš pirmo spaudimo, rankomis surinktų, tinkamo brandumo alyvų, priklausančių dviem veislėms iš Bari žemės: "Cima di Bitonto", dar vadinamos Ogliarola arba Nostrana, ir "Coratina", sumaltų...
Italija, Arquà Petrarca
... patiekalo skonį, niekada jo neapsunkindamas. Šiame charakteringame ir novatoriškame Venecijos aliejaus spaudimo ceche taikomi modernūs alyvų apdorojimo metodai, pradedant nuo kruopščiai rankomis nuimto derliaus, kad būtų išvengta vaisių pažeidimo prieš spaudimą. Be kruopštaus ir atidaus ekstra vierginio alyvuogių aliejaus gamybos proceso Frantoio Colli del Poeta, aliejaus kokybei ir savitoms...
... metodas leidžia gauti aukštos kokybės ekstra vierginio aliejaus. Mūsų aliejus, gaminamas tik Farnese regione, turi smaragdinės žalios spalvos su auksiniais atspalviais ir skleidžia vaisinį kvapą, primenantį ką tik nuskintą prinokusį alyvą. Jis pasižymi ryškiu skoniu, su artišokų užuominomis. Paskaninus, burnoje lieka malonus aštrus ir kartokas poskonis su migdolų niuansais. Jis yra turtingas vitamino E, polifenolių ir kitų antioksidantų.
... restoranų ir gurmanų, Italijoje ir Europoje, pasirinko mūsų aliejų, o mūsų klientų pasitenkinimas mus labai džiugina. Kiekvienas produktas yra tradicijos ir atsinaujinimo derinys. Moderni alyvų spaudimo įranga, vertingas ir subtilus apdorojimas, kuris, gerbiant tradicijas, atliekamas šalto spaudimo metodu. Mūsų ekstra vieržinio aliejaus aukšta kokybė visada buvo mūsų išskirtinumas. Mūsų tikslas yra...
Italija, Montesarchio
... pažangiausią įrangą, kuri sumažina alyvų laikymo ir gamybos laiką bei leidžia išsaugoti ir išryškinti jo organoleptines savybes: unikalų alyvuogių aliejų! Dėl verslumo gebėjimų šiandien, laikui bėgant, gaminamas aliejus visiems poreikiams – nuo 100% itališko EVO iki ekologiško, alyvuogių aliejaus ir bendruomeninio aliejaus. DE GREGORIO gamina tiek savo, tiek privačių ženklų vardu, o 2016 metais taip pat pradėjo gaminti grožio ir kūno priežiūros produktus, visada su De Gregorio ženklu.
Italija, Caccamo
Mūsų aliejus yra susijęs su teritorija, kurioje jis gaminamas. Mes parduodame 2 Monokultivar Nocellara Etna, Biancolilla, tiek ekologišką, tiek sertifikuotą dirvožemį, taip pat sveiką ir išgautą iš šalčio. Mūsų gaminiuose pabandykite pajusti aštrų, kietą dirvožemio skonį ir saulės žemės aromatus, taip pat apgaubiančią Sicilijos žmonių šilumą.
...Auginamos veislės yra Leccino, Frantoio, tačiau dominuoja vietinė Itrana. Dėl kruopštaus auginimo, rūpestingos derliaus nuėmimo ir dėmesio malimui, gauname aukščiausios kokybės ekstra vierginio alyvuogių aliejaus, intensyvios spalvos, šviežios kvapo, su alyvų, pomidorų lapų ir šienaujamos žolės užuominomis, su elegantiška kartumo ir aštrumo nuojauta. Meilė, aistra, įsipareigojimas - pagrindinės įmonės...
... į jūrą, o kambariai aprūpinti oro kondicionieriais, kurie sujungia estetiką, praktiškumą, inovacijas ir puikų komfortą. Restorane ant stalo patiekiame savo gamybos maistą. Alyvuogių aliejus, mėsos gaminiai, sūriai, mėsa ir džemai yra mūsų Ūkininkų ūkio ir vietinių ūkininkų darbo vaisiai, garantuojantys „Km. Nulis“. Maistas, kuris išlaiko visą kaimo ir tradicinės virtuvės skonį. Restorano interjeras ir visi baldai yra iš vietinės akmens, atitinkančio mūsų regiono tradicinį kaimo stilių. Tuo tarpu virtuvėje mes deriname paprastus ir natūralius žemės elementus.
...% itališkus aliejus ir aukštos kokybės aromatizuotus aliejus, kartu siūlydama platų ir išskirtinį Sicilijos konservų pasirinkimą, pagardintą vertingu Tonda Iblea aliejumi. Daugiau nei 100 nacionalinių ir tarptautinių apdovanojimų, gautų už Oleificio Gulino gaminamus ir supakuotus aliejus, patvirtina ypatingą dėmesį, kurį ši įmonė skiria aukštos kokybės aliejaus gamybai, liudydama daugiau nei šimtmečio patirtį aliejaus pramonėje.
Italija, Castelvetrano
alyvų ir alyvuogių apdorojimas, transformavimas ir pakavimas, Nocellara del Belice alyvos didmeninei prekybai ir restoranams, pakuotės turistams, žalios ir juodos alyvuogės, marinuotos alyvuogės, artišokų, grybų ir džiovintų pomidorų pasta, taip pat pakuojame artišokus gabalėliais stiklainiuose. Mes taip pat pakavimo ir apdorojimo paslaugas teikiame trečiųjų šalių užsakymams su kliento etikete.
Italija, Roma
Iš senovinių alyvmedžių, auginamų be jokių cheminių apdorojimų, šaltuoju būdu išgaunamas mūsų ekstra vieras alyvuogių aliejus, gaminamas amatininkų metodais, laikantis tradicijų ir naujausių kokybės standartų. Alyvų derlius renkami tinkamu brandos laiku. Po to, per dvi valandas pradedamas malimas. Tokiu būdu aliejus išlaiko visas maistingąsias medžiagas, tokias kaip polifenoliai ir kiti natūralūs antioksidantai, kurie galiausiai suteikia aliejui būdingą šviežiai nuskintų žalių alyvų skonį.
Italija, Rocchetta Nervina
... internetinėje parduotuvėje. Mūsų alyvuogių aliejus yra unikalus ir gaunamas iš geriausios pasaulyje veislės: taggiasca, kuri turi švelnų skonį, primenantį migdolus, ir švelnų vaisių poskonį. Mūsų senovinis sodas yra įsikūręs Roketo Nervinoje, mažame kaimelyje Italijos Rivjeroje, 435 metrų aukštyje. Mes siunčiame visoje JK nemokamai nuo 53£.
Italija, Biancavilla
... šaltai per 8-12 valandų po derliaus nuėmimo. Tai yra esminis etapas garantuojant aukštos kokybės produktą. Sandėliavimas vyksta specialiuose aseptiniuose nerūdijančio plieno induose, kur vyksta natūrali sedimentacija; vėliau ekstra vieržinis alyvuogių aliejus sandėliuojamas nerūdijančio plieno silo, laukdamas pakavimo. Istorinė įmonė „Cuscunà“ yra vienintelė, siūlanti galimybę priimti vieną ar daugiau alyvmedžių.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play