Italija, Pasturo
... pradurta, kad paskatintų gorgonzolos charakteringų pelėsių vystymąsi ir lemia žalią spalvą (marmuravimą). Masė yra vientisa, šviesiai geltonos spalvos, dėmėta dėl gausių blizgančių žalių pelėsių vystymosi. Skonis ryškus, aštrus, charakteringas. Vidutinis svoris: 12 kg Minimalus brandinimas: 90 dienų...
Italija, Trepuzzi
... stipri kaip ryšys, kuris jį sieja su Angola. Afrikietiški pėdsakai įdomiame augalų mišinyje, kvapnus skonis, kviečiantis į kelionę laiku. „Mialma Navy Strength“ ginas yra rankų darbo ginas, gaminamas Italijoje. - akiai jis yra kristalinis, skaidrus - balsaminis kvapas, kuris greitai virsta saldžiais ir vaniliniais tonais, pertraukiamais sauso akordo - aštrus burnoje, su gaiviu ir ryškiu pabaiga.
...Gorgonzola yra žalias sūris, pagamintas iš žaliavinio pieno, šviesiai geltonos spalvos, kurio žalsvos dėmės atsiranda dėl erborinimo proceso, tai yra pelėsių formavimosi. Saldžioje versijoje jis yra kreminis ir minkštas, su ypatingu ir savitu skoniu, šiek tiek aštrus. Aštrioje versijoje skonis yra ryškesnis ir stipresnis, kurio masė yra labiau erborinuota, tvirtesnė ir trupinė. Pagamintas iš pasterizuoto pieno, gauto iš ūkių, esančių kilmės zonoje, su pridėtais pieno fermentais ir atrinktais pelėsiais, natūraliai be laktozės. Jis yra prieinamas klasikiniuose formatuose.
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo Ubriaco yra brandintas sūris, pagamintas iš aukštos kokybės pieno ir brandintas Primitivo di Manduria vynuose. Šis sūris pasižymi originaliu skoniu, kuris yra vaisiškas ir aštrus, todėl puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis sūrių lentos. Caciocavallo ubriaco yra amatinis produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu Italijos sūrių tradicijoje.
Italija, Sizzano
...Vynas visiems patiekalams Baltos mėsos Švieži ir vidutiniai sūriai SPALVA Intensyvi rubino raudona AROMATAS Aštrūs ir gėlių natų Tipiška pipirų nata SKONIS Sūrus, maloniai intensyvus Subtilūs ir harmoningi taninai TEMPERATŪRA: 16-18 °C ALKOHOLIS: 13% vol...
Italija, Dorgali
... puikus pasirinkimas, norint suteikti naują posūkį jūsų receptams. Jo aštrus ir prieskonių kupinas skonis išryškina pirmųjų patiekalų skonį ir puikiai dera su carasau duona arba namine duona, siūlydamas sensorinę kelionę tarp tradicinių ir pamirštų skonių. Ar jis būtų valgomas riekelėmis, drožlėmis ar kubeliais, šis sūris atspindi tobulą tradicijos ir inovacijų pusiausvyrą, pridėdamas kiekvienam stalui charakterio.
Italija, Carovigno
...Extra Virgin alyvuogių aliejus Novello 2023 justpugliafactory gaminamas tarp spalio pabaigos ir lapkričio pradžios. Jis gaunamas iš ankstyvųjų sunokimo veislių žalių ir juodų alyvuogių. Kvapas yra turtingas daržovių aromatų. Kartus ir aštrus skonis yra gerai subalansuotas. Novello justpugliafactory yra filtruotas, neatsodintas ekstra viergin alyvuogių aliejus. 100% itališkas aukščiausios kategorijos ekstra viergin alyvuogių aliejus...
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Italija, Capaccio Paestum
Žemės ūkio įmonė „Palma“ specializuojasi aromatinių žolelių gamyboje ir yra įsikūrusi prie Čilento nacionalinio parko. Aromatinės augalai yra aistra, tačiau ne tik tiems, kurie juos gamina: raudonėlis, šalavijas, mėta, lauras... kiekvienas aromatinis augalas turi skirtingas savybes: skonis gali būti saldus, kartokas, aštrus, švelnus. Bet kuriuo atveju, ant stalo aromatinė žolelė gali padaryti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play