...Gyva rožinė
Aromatas: Charakterybė vyninė
Skonis: Sausas, labai harmoningas
Patiekimo temperatūra (celsijus): 8° 10° C
Rekomenduojama: Aperityvas, žuvies ir itališki užkandžiai, jūros gėrybės, subtilios sriubos, taip pat daržovės, mozzarella ir šviežias sūris.
Šis restoranas, valdomas Zambon šeimos jau keturiasdešimt metų, turi 50 vietų trijose salėse, be to, dar šimtą vietų erdviame sode Campo Santo Stefano. Šefas siūlo tradicinę venecijietišką virtuvę. Pažvelkime į meniu: mišrūs žuvies ir itališki užkandžiai, įvairūs risotai, linguine su jūros gėrybėmis, žuvies kepsniai; desertai šaukštu ir namuose keptos pyragaitės. Tipiniai patiekalai yra gnocchetti alla Santo Stefano ir orkaitėje keptas branzinas. Didelis pica pasirinkimas papildo jau labai viliojantį meniu.
LA NEW GENERATION SNACK YRA NAUJA ĮMONĖ, KURI SUKŪRĖ NAUJĄ PRODUKTĄ - PATITOKI, UNIKALŲ UŽKANDĮ. YRA 24 ĮVARIŲ SKONIŲ: (AŠTRI PAPRIKA, KAMPANOLI, KLASIKINIAI, SKANĖSTAI, KONTADINA, RUCOLA IR GRANA, ŽUVIES, VIŠTIENOS, TEXAS VIŠTIENA, MIŠKO SKONIAI, SICILIJA, MEKSIKA, KEPTOS BULVĖS, KŪKYNAI, BARBECUE, VIDURŽEMIO JŪROS, WURSTEL, PUGLIJA, JUODOSIOS OLIVOS, PIPIRAI IR ROŽMARINAS). VISI ŠIE SKONIAI...