Italija, Castellazzo Bormida (al)
... puikiai tinka įvairioms kulinarinėms paruošimo galimybėms: Pirmieji Patiekalai: Puikiai tinka praturtinti makaronus, risotto ir gnocchi. Mėsa ir Žuvis: Puikiai pabrėžia grilio mėsos, keptų patiekalų ir žuvies patiekalų skonį. Prieskoniai: Puikus aliejų, sviesto ir trumpojo padažų gamybai. Užkandžiai ir Sūriai: Puikiai dera su bruschetta, brandintais sūriais ir mėsos gaminiais. Susisiekite su Mumis...
Italija, Nave
...Pasiūlyti deriniai Aperitivai, užkandžiai, antipasti, žuvies sriubos, ryškiai skonio žuvys, virtos daržovės, pagardinta makaronai, risotai. Pastaba Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 1,5 ltl Kodas: 08295 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 11% Šalis: Italija Regionas: Pjemontas Vynuogės: Baltojo vyno vynuogių mišinys, subalansuotas. Spalva: Šviesiai geltona. Aromatas: Švelnus laukinių gėlių, charakteringas. Skonis: Sausas, sūrus, gaivus ir harmoningas.
Italija, Maruggio
...Gyva rožinė Aromatas: Charakterybė vyninė Skonis: Sausas, labai harmoningas Patiekimo temperatūra (celsijus): 8° 10° C Rekomenduojama: Aperityvas, žuvies ir itališki užkandžiai, jūros gėrybės, subtilios sriubos, taip pat daržovės, mozzarella ir šviežias sūris.
Italija, Paterno'
Sicilijos amatininkų įmonė, gaminanti aukštos kokybės daržovių konservus daugiau nei 50 metų. Aptarnaujamos zonos: Europa, Vidurinis Rytai, Azija, JAV, Kanada, Australija. Tiekimas konteineriais 20 arba 40 pėdų. Pilni paletai. Mažmeninė prekyba Italijoje ir Europoje. Pomidorų padažas, pestai, patė, saldžios kreminės užtepos. Konservai alyvuogių aliejuje arba acte, tokie kaip užkandžiai: žalios ir įdarytos alyvuogės, artišokai, baklažanai, aitriosios paprikos, grybai, šampinjonai, pleurotės, nameko, džiovinti S. Marzano ir vyšniniai pomidorai.
Italija, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK YRA NAUJA ĮMONĖ, KURI SUKŪRĖ NAUJĄ PRODUKTĄ - PATITOKI, UNIKALŲ UŽKANDĮ. YRA 24 ĮVARIŲ SKONIŲ: (AŠTRI PAPRIKA, KAMPANOLI, KLASIKINIAI, SKANĖSTAI, KONTADINA, RUCOLA IR GRANA, ŽUVIES, VIŠTIENOS, TEXAS VIŠTIENA, MIŠKO SKONIAI, SICILIJA, MEKSIKA, KEPTOS BULVĖS, KŪKYNAI, BARBECUE, VIDURŽEMIO JŪROS, WURSTEL, PUGLIJA, JUODOSIOS OLIVOS, PIPIRAI IR ROŽMARINAS). VISI ŠIE SKONIAI...
Šis restoranas, valdomas Zambon šeimos jau keturiasdešimt metų, turi 50 vietų trijose salėse, be to, dar šimtą vietų erdviame sode Campo Santo Stefano. Šefas siūlo tradicinę venecijietišką virtuvę. Pažvelkime į meniu: mišrūs žuvies ir itališki užkandžiai, įvairūs risotai, linguine su jūros gėrybėmis, žuvies kepsniai; desertai šaukštu ir namuose keptos pyragaitės. Tipiniai patiekalai yra gnocchetti alla Santo Stefano ir orkaitėje keptas branzinas. Didelis pica pasirinkimas papildo jau labai viliojantį meniu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play