Italija, Imperia
... Taggiasca ir Peranzana alyvuogių savybes: abi veislės gamina labai vaisingus aliejus: labai saldus Taggiasco, Peranzana Extra su šiek tiek ryškesniais aštriais akcentais. Šis derinys yra labai malonus. Pavadinimas „Arzentu“ Argento ligūrių dialekte reiškia kilmingą produktą, tačiau su gyvybinga nata, tiek pavadinime, tiek skonyje. Alyvuogės skinamos rankomis lapkričio ir gruodžio mėnesiais. Aliejaus spaudimas atliekamas su didžiausia priežiūra, griežtai šaltai. kodas: ARG .50...
Italija, Castrovillari
...Aliuminio skardinė, prieinama 5 LT. EKSTRA VIRGIN OLIVE OIL Šaltas spaudimas. Pagaminta iš griežtai žalių alyvuogių, kurios duos mažesnį derlių, bet tankesnį, pilnesnį aliejų su šiek tiek kartokiu skoniu.
Italija, MILANO
...Saulėgrąžų sėklų aliejaus naudojimas, kuris geriausiai atskleidžia jo organoleptines savybes, be abejo, yra šaltas. Jis ypač tinka daržovėms pagardinti, padažams, kuriais galima pagardinti ryžius ir makaronus, bei saldumynams gaminti. PAKUOTĖS PO 15 VNT 1 PALLET 900 VNT GALIOJIMO DATA 26/ 07/2025 MINIMALUS UŽSAKYMAS 30 PALLET...
Italija, Magenta
... aliejus, garų arba rūko pavidalu, yra apdorojamas skruberiu ir absorbuojamas naudojant sunkesnį plovimo aliejų, turintį nereikšmingą garų slėgį proceso sąlygomis; gautas produktas siunčiamas į distiliacijos koloną, kad būtų atskirti du aliejai. Laminavimo aliejus yra atgautas ir vėl naudojamas laminavimo procese, o absorbcijos aliejus vėl cirkuliuoja skruberiu.
Italija, Ventimiglia Di Sicilia
...Įmonės Oro di Calamigna gaminamas ekstra vierginio alyvuogių aliejus yra visiškai pagamintas iš Italijoje auginamų alyvuogių, kilusių iš Ventimiglia di Sicilijos. Šio aliejaus spaudimas vyksta per 12 valandų po derliaus nuėmimo, šis apdorojimo būdas žinomas kaip "šaltas spaudimas". Aliejaus spalva yra smaragdinė žalia su auksiniais atspalviais. Šio ekstra vierginio aliejaus skonis yra vidutinio...
Italija, Gubbio
...BICCARI EKSTRA VIRGINO ALIEJUS: Geriausias ir natūralus alyvuogių aliejus iš Italijos, pateikiamas kanistre. 100% NATŪRALU: Be skonio stipriklių, be aromatų, be užpildų, be konservantų ir kt. ŠALTAS EKSTRAKCIJA: Mūsų alyvuogių aliejus nėra spaudžiamas šaltai kaip daugelis kitų alyvuogių aliejų. Mes teikiame pirmenybę šaltai ekstrakcijai, kuri vyksta žemesnėje nei 27°C temperatūroje, ir turi...
Italija, Marciano Della Chiana
... vaisių skonio su subalansuotu kartumu ir aštrumu, rekomenduojamas šaltam patiekalų pagardinimui, paruoštam iš aukštos kokybės ingredientų. Pakuotė: 500 ml. Ingredientai: 100% itališkas ekstra virgin alyvuogių aliejus. Alyvų veislės: Moraiolo, Arbequina Toskana. Gavimo sistema: Šaltas spaudimas. Derliaus nuėmimo laikotarpis: Spalio 19 d. Derliaus nuėmimo metodas: Pagrinde mechanizuotas. Vaisių skonis: Intensyvus. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir šilumos.
...PRODUKTO LAPAS PRODUKTAS Ekologiškas ekstra vieras alyvuogių aliejus DERLIUS 100% 2017-2018 ŠALIS Italija REGIONAS Kalabrija TERITORIJA Presilos kalva APLINKA Neužteršta ir švari AUGINIMAS Natūralių medžiagų įterpimas: žolė, žirniai (sovescio) DERLIS Mechaninis vibratoriumi su skėčiu EKSTRAKCIJA Šaltas spaudimas (mažiau nei 27°) per 24 valandas po derliaus nuėmimo LAIKYMAS Nerūdijančio plieno...
Italija, Sciacca
... Sicilijos socialinio kooperatyvo ekstra vierginio alyvuogių aliejus. Mėgaujantis Nocerbia ekstra vierginio alyvuogių aliejumi, žinovai iš karto pajunta, kad tai Sicilijos produktas. Nocerbia linijos sudėtis susidaro iš Nocellara del Belice, Cerasuola ir Biancolilla alyvuogių. Malimo metodas - nuolatinis ciklas, kontroliuojama temperatūra, šaltas ekstraktas.
... metodas leidžia gauti aukštos kokybės ekstra vierginio aliejaus. Mūsų aliejus, gaminamas tik Farnese regione, turi smaragdinės žalios spalvos su auksiniais atspalviais ir skleidžia vaisinį kvapą, primenantį ką tik nuskintą prinokusį alyvą. Jis pasižymi ryškiu skoniu, su artišokų užuominomis. Paskaninus, burnoje lieka malonus aštrus ir kartokas poskonis su migdolų niuansais. Jis yra turtingas vitamino E, polifenolių ir kitų antioksidantų.
Italija, Castronovo Di Sicilia
... nuo tradicinių ekstrakcijos sistemų, leidžia nuolatinį alyvų apdorojimą. Taigi, nuo to momento įmonė pasitikėjo pažangia decanterių technologija, centrifuginiu ekstraktoriumi, įranga, galinčia apdoroti 50 000 kilogramų per valandą, ALFA LAVAL technologija, leidžiančia apdoroti „šaltas“ pastas, kad būtų užtikrinta produkto vientisumas. Nuolatinis įrenginių atnaujinimas siekiant pasivyti technologinę...
Italija, Ghilarza
ŠALTAS APDOROJIMAS...
Italija, Capriglia Irpina
...ekstrakciją, pakavimą. Kiekvienas žingsnis yra subtilus ir svarbus norint gauti aukštos kokybės ekstra virgin alyvuogių aliejų. Alyvuogės, iš kurių gauname mūsų aliejų, renkami rankomis, naudojant senovinį „baciatura“ metodą, ir spaudžiami akmens malūnais. Šaltas spaudimas iš gautos masės, atliekamas tik mechaniniais procesais, suteikia aliejui žemą rūgštingumą (maksimaliai 0,5 %). Viskas vyksta Capriglia Irpina, ir, siekdami didesnio užtikrinimo, galime priimti visus, kurie nori gyvai pamatyti mūsų procesą.
Italija, Sora
Šaltas spaudimas su malūnu...
Italija, Marone
Šaltas apdorojimas Tiesioginė aliejaus prekyba...
Šaltas ekstraktas dviem etapais...
Dviejų fazių šaltas ekstraktas...
ALIEJAUS MALŲ - ŠALTAS IR ORGANINIS MALIMAS ALIEJAUS PARDAVIMAS - TREČIŲJŲ ŠALIŲ BUTELIAVIMAS...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play