...Mes tai darome su visa priežiūra, kurią nusipelno vienas iš labiausiai paplitusių mėsos gaminių mūsų šeimų staluose. Tik šviežios, daugiau nei 15 kg sveriančios itališkų sunkiųjų kiaulių šlaunys, sūdyti ir kvapnūs su aromatinių žolelių mišiniu. Atsargiai iškaulinti, kad nesužeistume raumenų skaidulų, kumpis lėtai kepamas garų krosnyje maždaug 68° temperatūroje. Tai mūsų paprastas receptas: kokybiška mėsa ir kruopšti apdorojimo priežiūra. Tik taip virtas kumpis bus minkštas ir viliojantis, saldus, niekada rūgštus.
Belgija, Zele

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play