Ispanija, Parla (madrid)
...Virginia tabako lapai gali siekti iki 1,80 m aukščio, o skirtingos aukščiai lemia, kad kiekviena augalo dalis turi skirtingas savybes. Pagrindiniai tabako lapai yra didesni, todėl suteikia didelį kiekį tabako lapų, tačiau neturi daug aromato ar skonio. Vidurinės augalo dalies tabako lapai turi didesnę nikotino koncentraciją nei pagrindiniai lapai, o viršutiniai lapai yra mažiausi, bet turi...
Ispanija, Vinaròs
... aromatu ir skoniu. Saldžios ir rūgščios natų derinys, kurio negalėsite atsisakyti. Dideli mangų griežinėliai Tikriausiai didžiausi dehidruoti mangų griežinėliai Puikus skonis Minkšti ir lengvai kramtomi Nesikabina į pirštus Sveikesni nei kiti užkandžiai 103 kalorijos vienai porcijai Ar kada nors girdėjote posakį „Skonio nesiskaito“? Dabiola siūlo skirtingas džiovintų mangų rūšis, kad galėtumėte apibrėžti savo geriausią skonį. Ar jau ragavote Dabiola Jade mangą? Dabar galite! Ar jau ragavote Dabiola Golden mangą? * Greitai pasirodys...
Ispanija, Sant Andreu De La Barca (barcelona)
...rayon arba šių skaidulų mišinių. Popelinas, pagamintas su didele siūlų tankio, leidžia šiam medžiagui būti lengvai lyginamam ir nesiraukšlėti. Spalva: balta Svoris: 130 gr/m² Ritinio pakavimas: apie 100 m Sudėtis: 100% šukuota medvilnė Svoris: 130 gr/m² Stiliai: Ritinys Spalva: Antipilling apdaila Savybės: Lengvai lyginamas, malonus liesti Siūlai: 40/1-40/1, 200 siūlų Audimo mašina: Airjet...
Ispanija, Zaragoza
Mūsų pažangi lazerinė metodika leidžia pasirinkti skirtingas bangos ilgius, atsižvelgiant į odos ir plaukų spalvą, taip pat į jų gylį ir storį. Tokiu būdu įranga gali veikti plaukų svogūnėliui efektyviai ir selektyviai, o mūsų personalas, specializuotas nuolatinio plaukų šalinimo srityje, garantuoja geriausią rezultatą pagal jūsų konkretų fototipą. Lazerinis plaukų šalinimas yra puikus sprendimas...
Ispanija, Toledo
... amatinio gamybos procesui pridedamas laikas ir meilė, skiriama kiekvienai alaus partijai, todėl jo skonis yra „kaip prieš penkiasdešimt metų“. Norint gauti skirtingas alaus rūšis, reikia gaminti su pagrindine miežių salyklo rūšimi, prie kurios pridedama kitų, labiau skrudintų, kad suteiktų kitokį spalvą ir skonį, be to, įtakos turi ir kiti veiksniai, tokie kaip maceracijos laikas, fermentacijos temperatūra, mielės ar brandinimas, kurie skiriasi priklausomai nuo alaus tipo. „Tai visiškai individualus ir asmeninis gamybos procesas kiekvienam tipui“.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play