...Virginia tabako lapai gali siekti iki 1,80 m aukščio, o skirtingos aukščiai lemia, kad kiekviena augalo dalis turi skirtingas savybes. Pagrindiniai tabako lapai yra didesni, todėl suteikia didelį kiekį tabako lapų, tačiau neturi daug aromato ar skonio. Vidurinės augalo dalies tabako lapai turi didesnę nikotino koncentraciją nei pagrindiniai lapai, o viršutiniai lapai yra mažiausi, bet turi...
... aromatu ir skoniu. Saldžios ir rūgščios natų derinys, kurio negalėsite atsisakyti.
Dideli mangų griežinėliai
Tikriausiai didžiausi dehidruoti mangų griežinėliai
Puikus skonis
Minkšti ir lengvai kramtomi
Nesikabina į pirštus
Sveikesni nei kiti užkandžiai
103 kalorijos vienai porcijai
Ar kada nors girdėjote posakį „Skonio nesiskaito“? Dabiola siūlo skirtingas džiovintų mangų rūšis, kad galėtumėte apibrėžti savo geriausią skonį.
Ar jau ragavote Dabiola Jade mangą? Dabar galite!
Ar jau ragavote Dabiola Golden mangą? * Greitai pasirodys...
...rayon arba šių skaidulų mišinių. Popelinas, pagamintas su didele siūlų tankio, leidžia šiam medžiagui būti lengvai lyginamam ir nesiraukšlėti.
Spalva: balta
Svoris: 130 gr/m²
Ritinio pakavimas: apie 100 m
Sudėtis: 100% šukuota medvilnė
Svoris: 130 gr/m²
Stiliai: Ritinys
Spalva: Antipilling apdaila
Savybės: Lengvai lyginamas, malonus liesti
Siūlai: 40/1-40/1, 200 siūlų
Audimo mašina: Airjet...
Mūsų pažangi lazerinė metodika leidžia pasirinkti skirtingas bangos ilgius, atsižvelgiant į odos ir plaukų spalvą, taip pat į jų gylį ir storį. Tokiu būdu įranga gali veikti plaukų svogūnėliui efektyviai ir selektyviai, o mūsų personalas, specializuotas nuolatinio plaukų šalinimo srityje, garantuoja geriausią rezultatą pagal jūsų konkretų fototipą. Lazerinis plaukų šalinimas yra puikus sprendimas...
... amatinio gamybos procesui pridedamas laikas ir meilė, skiriama kiekvienai alaus partijai, todėl jo skonis yra „kaip prieš penkiasdešimt metų“. Norint gauti skirtingas alaus rūšis, reikia gaminti su pagrindine miežių salyklo rūšimi, prie kurios pridedama kitų, labiau skrudintų, kad suteiktų kitokį spalvą ir skonį, be to, įtakos turi ir kiti veiksniai, tokie kaip maceracijos laikas, fermentacijos temperatūra, mielės ar brandinimas, kurie skiriasi priklausomai nuo alaus tipo. „Tai visiškai individualus ir asmeninis gamybos procesas kiekvienam tipui“.