Ispanija, Arroniz
...Alfalfa Privalumai: Ji yra labai maistinga, turtinga baltymų, kalcio ir virškinamųjų skaidulų. Dažnai naudojama pieniniams gyvuliams arba gyvuliams, kuriems reikia didesnio baltymų kiekio. Geriausia: Pieninės karvės, aukšto našumo arkliai, avys ir ožkos. Rekomenduojama, kai: Reikia padidinti pieno gamybą arba palaikyti jaunų gyvulių augimą ir vystymąsi.
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
...Sūris, pagamintas León provincijos pietuose iš avies pieno, siūlomas senas, brandintas, pusiau brandintas ir minkštas. Galima įsigyti 1 kg arba 3 kg vakuuminėse pakuotėse. Taip pat siūlome ožkos sūrį ir avies bei karvės sūrio mišinį.
Ispanija, Malagón
...Sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvės, ožkos ir avies pieno (3 pienai). Minkštas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 7 dienas. Pusiau brandintas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 2 mėnesius. Brandintas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 6 mėnesius.
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Totanes
...Iberijos sūris yra presuoto pavidalo sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Pagal 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu 262/2011, I priedo 4 punkte nustatytas proporcijas, visi sūriai, kurie parduodami pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana pusiau brandintas Mahón-Menorca D.O.P., pagamintas iš žaliavos karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservantų ar priedų, ir brandintas mūsų Meistro Sūrininko ir Meistro Sūrių Brandintojo. Visada gerbiant sūrio gamybos procesą ir tūkstantmetes Menorkos salos brandinimo praktikas. Su brandinimu nuo 2 iki 5 mėnesių, tai tvirtos konsistencijos sūris, gelsvai dramblio kaulo spalvos, su oranžine/ruda žieve, turintis išsivysčiusį pieno skonį ir aromatus, su tam tikromis sviesto ir skrudintų riešutų užuominomis, vidutinio ilgio poskoniu.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Ispanija, Picassent
... (ryžiai, miežiai, rugiai, rapsai, kviečiai...) - Riebalai. - Miltai (avižų, kukurūzų, sojų, kviečių...) - Pieno produktai ir jų dariniai (koncentruotas pienas, karvės pienas, sojų pienas, augalinis pienas...) - Ankštiniai (pupelės, avinžirniai, lęšiai...) - Brangieji metalai (plienas, aliuminis, varis, vario katodai, luitai...) - Žuvys ir jūros gėrybės (tunai, krevetės, šaldytos žuvys, lašiša...
Ispanija, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO yra įmonė, specializuojanti Manchego sūryje, sudaryta iš žmonių, turinčių didelę patirtį. Mūsų asortimentą papildo ožkų, avių ir Iberijos sūriai (50% karvės, 25% ožkos ir 25% avies), visi pagaminti iš geriausios kokybės pieno. Mūsų DANSO ir CANTARERO sūriai yra kietos konsistencijos, jų aromatas ir skonis yra švelnus jaunesniuose (pusiau brandintuose), labiau išryškėjęs...
Ispanija, Granada
... neturi konkurencijos ir papildo pasiūlą kavinėse, restoranuose, viešbučiuose, renginiuose, maisto tiekime, kongresuose ir kt. ĮVAIRUMAI Pasiekiama 5 skirtingose specialybėse: -AZAFRANAS -KARDAMONAS -KARDAMONAS-AZAFRANAS -IMBIERAS -CITRINMEDIS -MASALA (prieskonių mišinys) GREITAS IR PAPRASTAS PARUOŠIMAS 1. Įdėti dozę (10g) į 200ml puodelį 2. Įpilti karšto vandens ir pieno (karvės ar augalinio) pagal...
Ispanija, Zamora
... sūrių gamyba, tiek iš avies, tiek iš mišinio (avis, ožka ir karvė), išskiriant avies sūrius su kilmės ženklu DO "Queso Zamorano" ir mūsų sūrį CASTELLANO, turintį IGP "Castellano". Taip pat verta paminėti mūsų specialybę - sūrį "Ibérico", pagamintą iš specialaus žaliavinio avies, ožkos ir karvės pieno mišinio. Taip pat gaminame pasterizuoto pieno sūrius.
Ispanija, Campo De Caso -principado De Asturias
...Amatinė "Quesu Casín" gamyba. Laikomas vienu seniausių Europoje. Pagamintas iš viso pieno, gauto iš kasinos karvės arba "kalnų asturianos", kilusios iš Caso savivaldybės (Astūrijos kunigaikštystė). Šią įmonę, vadovaujamą Marigel Álvarez Martínez, jau 23 metus veda šio sūrio gamybą, ji gavo apdovanojimus įvairiuose agroalimentariniuose konkursuose, 2005 m. buvo apdovanota Astūrijos didžiojo...
Ispanija, Alaior
...Alcaidús, s.l. yra šeimos įmonė Menorkos saloje, kuri užsiima karvės pieno sūrio gamyba ir prekyba įvairiais formatais, turinčiu kontroliuojamą kilmės ženklą "Mahón-Menorca". Sūris gaminamas tik iš mūsų pačių šviežiai melžto pieno, gauto iš mūsų karvių pačioje Ūkyje. Ūkis gamina reikiamas pašarų medžiagas mūsų karvių maitinimui, užtikrindamas aukščiausią pieno kokybę, kurią naudojame kasdienėje...
Ispanija, Las Palmas
Gaminame šviežią pasterizuotą karvės pieno mocarelą ir įvairius itališkus sūrius.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play