...Tai yra kiaulės dalis, artimiausia galvai. Ji laikoma liesa dalimi (su mažiau riebalų) ir idealiai tinka kepti visą su prieskoniais ir kiaulienos taukais, kad susidarytų traški ir skani pluta. Ji turi būti gerai iškepama, kad viduje neliktų žalių vietų. Iškepta, ji turi atvėsti prieš pjaustant, kad nesuskaidytų į mažus gabalėlius ir turėtų puikią išvaizdą. Rekomenduojama kepti be atšildymo. Kaip ir visi mūsų produktai, ji neturi alergenų ir tik natūralių ingredientų.
Rational Food gamina penktosios kartos patiekalus, tradicinius receptus, kuriems skiriama didžiausia dėmesio, tarp jų: Rusų salotos, Piquillo paprikų salotos su menkėmis, Mėsa su pomidorais, Paelijos ir ryžiai, Karka su karamelizuotais svogūnais, Keptas šoninis, Bulvės alioli, Vištiena chilindrone, Sparneliai su barbekiu padažu, Krabų ir krevečių salotų mišinys, Daržovių pisto, Jautiena su padažu, Mėsos kukuliai su pomidorais, Tunų su pomidorais ir paprikomis, Ispaniškas kiaulienos žandikaulis troškintas, Troškinta kiaulėsgalva su avinžirniais, Bolonijos padažas ir kt...