Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Mūsų 75% Iberijos nugarinė, šeriamas ąžuolo riešutais, pasižymi intensyvia burgundiška raudona spalva su perlamutrinio tono riebalų dryžiais, glotniu ir kreminiu pojūčiu, intensyviu ir ilgai išliekančiu skoniu bei maloniu aromatu. Lėtas natūralus džiovinimo procesas ir marinatų, pagamintų iš paprikos ir natūralių prieskonių, naudojamas šeimos jau tris kartas, suteikia mūsų Lomo neprilygstamą aromatą. SKU:510000 Siuntimo svoris:0.7 kg...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... procesas: Marinavimas, marinuojamas, įdaras, džiovinimas ir brandinimas Ingredientai: Iberijos kiaulės nugarinė, druska, natūralus aromatas, paprikos milteliai, natūralūs prieskoniai ir sintetinė žarna Svoris: 0,7-1,2 kg...
Ispanija, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Iberijos kiaulienos nugarinė. Patiekiame šviežią arba užšaldytą. Vakumuota pakuotė 0,5 arba 1 kg formatuose arba laisvai. Sertifikuota iberijos kiauliena pagal iberijos kokybės standartą.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Taikomi gydymo būdai Iberijos Brisa, visi dešrų gabalai praeina šiuos gydymo būdus: kapojimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia sertifikuotą aukščiausios kokybės mėsą, dar labiau pagerindamos jos savybes. Energinė vertė: 383Kcal / 1603.06KJ Riebalai: 26.81 g. Sočiųjų riebalų: 6.59 g Angliavandeniai: 0 g Cukrus: 0 g Baltymai: 35.46 g. Druska: 3.57 g...
Ispanija, Alcobendas
...Iberijos 50% iberų veislės kiaulės šoninė Produktas, gautas iš vieno iš dviejų Iberijos kiaulių šonų, pagardintas druska ir aukštos kokybės paprikomis. Vienas iš seniausių ir vertinamų dešrų, pasižymintis nepakartojamu skoniu, spalva, tekstūra ir įsiskverbimu. Intensyvus skonis. Labai rekomenduojama. Svoris: 1 kg iki 1,3 kg. Kilmė: Salamanka.
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. kumpių ir dešrų gamykla Rankų darbo gaminiai, tokie kaip: El Botillo del Bierzo, aštrios ir saldžios dešros, Chorizo Herradura, rūkytas nugarinė, brandintas kumpis, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, rūkytas laconas, šoninė, rūkytas bekonas, keptas laconas (gourmet produktas) ir kiti... Taip pat turime šviežios kiaulienos, tokios kaip: šonkauliai, nugarinės, šonkauliai, šoninė, laconas, šviežias kumpis, šviežias kulnas, ir, žinoma, sūdyti ir švieži produktai, tokie kaip: ausys, uodegos, stuburai, kiaulės galva, snukis, kiaulės kojos.
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Iberijos lomo yra tradicinis ispanų dešra, panaši į liesą kopą, su švelnia tekstūra ir šiek tiek prieskonių. „Cinco Jotas“ grynas Bellota lomo gaminamas iš iberų kiaulių iliospinalinio raumens, auginamų pusiau laisvėje Iberijos pusiasalio pievose, kur, „Montanera“ laikotarpiu (tai yra ypatingas riebalų kaupimo etapas, kuris taikomas tik iberų kiaulių auginimui, leidžiant joms laisvai ganytis...
...Nugarinė, gaunama iš 50% Iberijos kiaulių, auginamų laisvėje dehesose ir šeriamų pašarais jų paskutinėje riebalų kaupimo fazėje.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
César Nieto yra dešrų ir kumpių gamykla, siūlanti šiuos produktus: Iberijos brandinti: - kumpis iš kaštonų - nugarinė iš kaštonų - nugarėlė iš kaštonų - dešra iš kaštonų - salchichón iš kaštonų - chorizo vela iš kaštonų - sobrasada iš Iberijos kaštonų - plonai pjaustyti iš kaštonų Iberijos švieži: - galva iš kaštonų - šonkaulis iš kaštonų - žandai iš kaštonų - karūna iš kaštonų - ventiliatorius iš kaštonų - paslaptis iš kaštonų - presa iš kaštonų - plunksna iš kaštonų - filė iš kaštonų - Iberijos kiaulienos mėsa - Iberijos mėsa - mėsos šaldytuvas...
... - Pečių dalis. - Nugarinė. - Papildomas paslaptis. - Plunksna. - Šonkaulių juosta. - Šašlykai. - Mišrūs. - Ir kiti Iberijos kiaulės produktai ir šalutiniai produktai. Geresniam tvarkymui jie pateikiami termiškai formuoti 1 kg induose. Mūsų darbo laikas yra nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 09:00 iki 14:00 ir nuo 16:00 iki 19:00. Dėl mūsų geografinės padėties, esant 48 km į pietus nuo Salamankos, turime greitą ir efektyvią nacionalinę distribuciją.
Ispanija, Guijuelo
Iberijos produktai Guijuelo. Iberijos kumpių ir dešrų gamykla: kumpiai, pečių, chorizo, nugarinė.
Ispanija, Logroño
... kumpiai ir pelekai D.O. Jabugo. 2. Jūros konservai: nugarinė, salchichón, chorizo, avies sūriai, ožkos sūriai, tuno filė, ventresca, midijos, šiaurinis bonito. 3. Sūdyti žuvies produktai, pusiau konservai, aromatizuoti aliejai, medus, kremai. Tunų mojama iš Almadraba, marukos ikrai ir kt. Ančiuviai, menkės ir kt. Aromatizuoti su trumais, juodaisiais, natūraliais ir kt. Tarp mūsų tiekėjų turime...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei