Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Iš mūsų Iberijos kiaulių atrinktų mėsos gabalų gaminame mūsų ąžuolo šeriamą Iberijos Vela Salchichón amatininkų būdu. Intensyvus aromatas ir sultinga tekstūra su ypatingu riebalų, liesos mėsos ir juodųjų pipirų balansu. SKU: 673000 svoris: 0,5 kg Siuntimo svoris: 0,7 kg...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų p...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... egzemplioriai, kurių kilmė yra iš Viduržemio jūros subtipų Sus Scrofa Mediterraneus, vietiniai garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Taikomi apdorojimai Iberijos Brisa, visos dešros dalys praeina šiuos apdorojimus: malimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia mėsos. Energijos vertė: 459Kcal / 1920KJ Riebalai: 38.5 g Sočiųjų riebalų: 15.3 g Angliavandeniai: 2.1 g Cukrus: 1.3 g Baltymai: 26 g Druska: 1.2 g...
Ispanija, Murcia
...Aukštos kokybės dešra, pagaminta iš geriausių žaliavų, kilnaus Iberijos kiaulienos, šeriamo natūraliais produktais, tokiais kaip grūdai ir žolelės. Apytikslis svoris vienai daliai: 1 kg. Svoris: 0,4 kg...
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Iberijos lomo yra tradicinis ispanų dešra, panaši į liesą kopą, su švelnia tekstūra ir šiek tiek prieskonių. „Cinco Jotas“ grynas Bellota lomo gaminamas iš iberų kiaulių iliospinalinio raumens, auginamų pusiau laisvėje Iberijos pusiasalio pievose, kur, „Montanera“ laikotarpiu (tai yra ypatingas riebalų kaupimo etapas, kuris taikomas tik iberų kiaulių auginimui, leidžiant joms laisvai ganytis...
...Salchichón – tai dešra, pagaminta iš Iberijos kiaulių, šeriamų pašarais, sudarytais iš grūdų ir ankštinių augalų, auginamų intensyviomis sąlygomis. Ji gaminama iš smulkiai pjaustytų Iberijos kiaulės raumenų ir riebalų, pagardintų druska, pipirais, muskato riešutu, raudonėliu ir česnaku, ir įdaryta į natūralią kiaulės žarną. Tradiciškai vykdomas procesas apima šiuos etapus: mėsos ir lašinukų...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
César Nieto yra dešrų ir kumpių gamykla, siūlanti šiuos produktus: Iberijos brandinti: - kumpis iš kaštonų - nugarinė iš kaštonų - nugarėlė iš kaštonų - dešra iš kaštonų - salchichón iš kaštonų - chorizo vela iš kaštonų - sobrasada iš Iberijos kaštonų - plonai pjaustyti iš kaštonų Iberijos švieži: - galva iš kaštonų - šonkaulis iš kaštonų - žandai iš kaštonų - karūna iš kaštonų - ventiliatorius iš kaštonų - paslaptis iš kaštonų - presa iš kaštonų - plunksna iš kaštonų - filė iš kaštonų - Iberijos kiaulienos mėsa - Iberijos mėsa - mėsos šaldytuvas...
Ispanija, Cuéllar, Segovia
Mes esame šeimos įmonė, užsiimanti Iberijos kiaulių auginimu ir rankų darbo dešrų gamyba Cuéllar, Segovijoje. Tarp pušų ir ąžuolų gyvūnai gimsta ir yra prižiūrimi mūsų pačių ūkyje, kruopščiai kontroliuojant jų mitybą bei sanitarines ir aplinkos sąlygas. Visada žiemą gamindavome savo pačių mėsos perdirbimą: dešros, salchichón, kraujinė dešra ir kt. Vieną dieną nusprendėme žengti žingsnį toliau ir pasiūlyti savo produktą rinkai. Jei mūsų draugams ir šeimos nariams patiko mūsų dešros, kodėl gi nepasidalinus tokiu natūraliu ir skaniu produktu su kitais?
Ispanija, Aracena
... kumpį mes brandiname tradiciniu būdu, naudojant Sierra de Aracena ir Picos de Aroche gamtos parko orą, mažiausiai 24-36 mėnesius. Mūsų rūpestingumas ir atidumas, skiriami JABUGO kumpiui, leidžia mums pasiūlyti jį su tinkamu brandinimo lygiu. Taip pat turime cebo Iberijos kumpį, Bellota Iberijos pečių, Iberijos nugarinės, ekstra nugarinės morcón, Iberijos dešrą, Iberijos salchichón ir supjaustytus Iberijos mėsos gaminius. Susisiekite su mumis šiuo būdu, ir mes jums greitai atsakysime.
Ispanija, Barcelona
... nuolaida Restorane Cabañeros siūlome plačią užkandžių (porcijų) kortą, paruoštą iš aukščiausios kokybės produktų, derinius ir taip pat mūsų vakarienės meniu. Užsakymams, atliktiems internetu visoms savaitės naktims nuo pirmadienio iki sekmadienio, siūlome nuolaidą. Mūsų meniu Restorano Cabañeros dienos meniu (šalia Sants stoties ir AVE stotelės). Restorane Cabañeros galėsite mėgautis dienos meniu, sudarytu iš užkandžio su skrudinta duona ir iberijos dešra, keturių pirmųjų ir keturių antrųjų patiekalų pasirinkimo, su geriausiomis žuvimis ir šviežia mėsa, kurią kasdien gauname iš mūsų tiekėjų.
Ispanija, Sevilla
... pienelis, medaus garstyčios, meduje konservuotos vaisiai, iberijos kiaulienos paštetai, produktų pritaikymas, pavyzdžiui, aliejai, likeriai ir kt., dovanų krepšeliai, maisto gaminiai, tokie kaip bulių uodegos dešra, kiaulės kojų dešra, tuno dešra ir kiti gaminiai, nepasterizuoti ožkų sūriai iš žaliavos pieno, minkšti sūriai, brandinti sūriai tiek iš avies, tiek iš ožkos, sūrio kremai, o galiausiai...
Ispanija, Arenas De San Juan
... nuoroda, derinamas su puikios kokybės produktais, tokiais kaip graikiniai riešutai, rozmarinas ar Iberijos dešra, kuris suteikia įspūdingą, sprogstantį burnoje ir granuliuotą tekstūrą su kreminiu užbaigimu. Sūrių tekstūros platinamos nacionaliniu lygiu per MR Gourmet, kuris visais atvejais priklauso Quesos Moreno Reino, S.L.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Mes esame maža šeimos įmonė, turinti daugiau nei dvidešimties metų patirtį, labai skiriame dėmesio savo produktams ir siekiame pasiūlyti puikų produktą savo klientams. Iberijos produktų gamyba ir produkcija. Guijuelo Iberijos dešros ir kumpiai. Iberijos kumpis. Guijuelo kumpis. Iberijos dešra. Guijuelo dešra. Šviežia mėsa.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play