Ispanija, San Pedro Manrique (soria)
... sveikatai ir ateičiai. LA HOGUERA mes auginame savo žemes ir auginame savo kiaules. Genetinė bazė, su kuria dirbame, yra RAZA DUROC, pasižyminti aukštos kokybės mėsa, o tai, kartu su visiškai natūralia mityba, kurios pagrindą sudaro vietiniai grūdai, taip pat išlaikant aukštą sanitarinę būklę gyvulininkystės ūkiuose, esančiuose neprilygstamoje aplinkoje, leidžia mums turėti geriausias žaliavas mūsų EMBUTIDOS, ADOBADOS ir JAMONES gamybai.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų pasiūlyti aukščiausią kokybę visiems savo produktams.
Ispanija, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, šeimos verslas, turintis daugiau nei 60 metų patirtį gaminant džiovintą kumpį.\nAmatinė gamyba. Specializacija kaulų šalinime, kumpių džiovinime.\nKumpių eksportas.
Ispanija, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclas profesionalų komanda kasdien atlieka intensyvų ir kruopštų darbą, kad pasiūlytų geriausių pagalbinių produktų ir paslaugų pasirinkimą, susijusį su maisto pramone. Nesvarbu, ar tai būtų natūralūs dažikliai, priedai, žaliavos, mėsos gaminiai ar maisto aromatai, viskas pateikiama su aukščiausia kokybės norma, kurią galima rasti rinkoje.
Ispanija, Guijuelo
... produktą mūsų klientų poreikiams (kumpiai su kaulu, be kaulo kumpiai, embutidos, šaldyta Iberico kiauliena ir rankomis pjaustyti produktai). Kita vertus, FISAN bendradarbiauja su kai kuriais prestižiškiausiais Ispanijos šefais, tokiais kaip Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) arba José Carlos Fuentes (*Michelin) ir kitais, kurie yra geriausias šio...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... mūsų gyvulius ir gaminame savo pašarus iš grūdų ir atrinktų natūralių maisto produktų. Įmonė turi puikias patalpas, kurios kartu su mūsų komandos profesionalumu daro mūsų produktus pavyzdžiais mūsų vartotojams.
Ispanija, Bescano
Katalonijos mėsos gamintojas, amatininkas ir platintojas: 110 g fuetų asortimentas su gabalėliais, kaimo dešrelės, mažos dešrelės, 150 g fuetų asortimentas; kumpio riešutai, kaimo kumpis su arba be kaulo, serrano kumpis su arba be kaulo, vakuuminis lomo. Labai geras kainos ir kokybės santykis. Komanda, pasiruošusi jums padėti!
... patalpose. Mūsų tikslas yra užtikrinti aukščiausius standartus, susijusius su kokybe ir maisto sauga (IFS, BRC). Luis Oliveras yra pristatomas Horeca ir mažmeninės prekybos sektoriuose. Galimi formatai: - Visa dalis, skirta pjaustyti dirbtuvėse, ir pramoninė visa dalis, skirta pjaustymo profesionalams. - Pjaustytų produktų pakuotės nuo 50g iki 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Ispanija, Cassà De La Selva-Girona
Ančių gamybos specialistai. Ančių foie gras. Delikatesų produktai. Mėsos gaminiai ir paruošti patiekalai. Mėsa, pečių ir paruošti kumpiai. Paukščiai ir paštetai. Ančių specialybės. Kepta mėsa.
Ispanija, Muñana-Ávila
Kumpių gamykla, skerdykla ir pjovimo patalpa, parduotuvė.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Mes esame maža šeimos įmonė, turinti daugiau nei dvidešimties metų patirtį, labai skiriame dėmesio savo produktams ir siekiame pasiūlyti puikų produktą savo klientams. Iberijos produktų gamyba ir produkcija. Guijuelo Iberijos dešros ir kumpiai. Iberijos kumpis. Guijuelo kumpis. Iberijos dešra. Guijuelo dešra. Šviežia mėsa.
Ispanija, Montemolin
SIERRAMONTE YRA ŠEIMOS ĮMONĖ, KURI SPECIALIZUOJASI IBERIŠKO KIAULIŲ PERDIRBIME EKSTREMADŪROJE, KURI YRA IBERIŠKO KIAULIŲ GIMTINĖ. GAMYBA YRA AMATINĖ, VISADA ATLIEKAMA NAMUOSE, NAUDOJANT NATŪRALIAS MEDŽIAGAS IR PIRMOS KATEGORIJOS MĖSĄ, IBERIŠKUS KIAULIŲ ŠALTKRŪTIS IR PEČIUKUS.
Ispanija, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
... ir pažįstamais. Šie draugai komentavo, kad dešros yra tokios geros, kad jas reikėtų pasiūlyti platesnei auditorijai. Po truputį, pirmiausia iš mažos mėsos parduotuvės, vėliau pradėdami tiekti kai kuriems klasikiniams Barselonos turgams, tokiems kaip Sant Antoni ar Boqueria, jie pradėjo siūlyti Ventulà šeimos gaminius ir kitoms teritorijoms už Garrotxa regiono ribų. Iki šių dienų Ventula šeima eksportuoja į daugiau nei 70 šalių, išlaikydama šeimos verslo modelį, stiprų ryšį su teritorija ir maksimalų pagarbą produkto kokybei bei jo gamybai.
Ispanija, Piedrahita-Ávila
Dešrų ir kumpių gamykla. Kumpiai, be kaulų ir supjaustyti. Pečių, juosmenų, dešrų ir Iberijos kiaulienos.
Embutidos Pajariel yra šeimos įmonė, įkurta 1945 metais, turinti savo gamybą, gaminanti aukštos kokybės tradicinius mėsos gaminius, tokius kaip subrendęs čorizo, barbekiu čorizo, cecina. Šiuo metu pramonė turi dvi gamybos įmones, aprūpintas pažangiausia technologija, kuri kartu su moderniausiomis verslo valdymo ir kokybės technikomis daro Pajariel lyderiu agroalimentarinio sektoriaus.
Ispanija, O Porriño-Pontevedra
Ispanija, Pobladura de Pelayo García
Katalonijos mėsos gamintojas, Salaisons Olésa gamina fuetus, kurie puikiai tinka perpardavimui rinkose. Taip pat gaminame mini dešreles, vadinamas "buchettes", sveriančias 10 gramų, su daugiau nei 10 nuolatinių skonių.
Ispanija, A Coruña
Ispanija, Caldes De Montbui
Ispanija, Els Hostalets de Balenyà
Espetec Fuet papildomas Langoniza Katalonijos sobrasada ir kt...
Ispanija, Alcorcon
Ispanija, Paterna
Ispanija, Barcience
Ispanija, Biguels Iriells
Ispanija, Sant Gregori

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play